Фан клуб: Струмица

Член од
4 март 2008
Мислења
123
Поени од реакции
0
aj pozdrav do site ja zaminav ... edno da se znae FENI IS THE CHAMPION

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не ми се верува дека постои волку неинтелегентно население во Македонија.
Чувај ги Боже. :pop:
Шо е бе сељо макарон оди паси овците ајде ти најде да зборуваш за неинтелегенција Фемили нели маваа мобилни шишиња на теренот..? Мака ви е вас не ви се дават пари за сок па немате со што да мавате :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::boks:
И ај гитла доста провоцирате на наша тема .!.

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Шо е бе сељо макарон оди паси овците ајде ти најде да зборуваш за неинтелегенција Фемили нели маваа мобилни шишиња на теренот..? Мака ви е вас не ви се дават пари за сок па немате со што да мавате :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::boks:
ej aj neka se osmeli da dojde nekoj od sr a posebno naa svinjata
i ke sonuvate za bibl da vi kazam
koj saka selani u bibl

rider

Интераш
Член од
21 мај 2008
Мислења
158
Поени од реакции
3
Abe i vo Kavaraci ke gi ebame!
Eve dojde i toj den da we eba Strumica Eba we Eba Eba we Strumica e SAMPION

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
abe ja vikam nadezta posledna umira :D:D:D

strumica ce sonuva za u bibl
Еве гледаш ли како се докажуваш дека си глуп? Спикерот извести дека Струмица2005 догодина ќе игра во БИБЛ лигата! Ти знаеш ние незнаеме ццц ај несакам да вреѓам оставете не да славеме победата :)

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Ваква утакмица немам гледано на филм.
Иначе судиите не дотепаа, но покажавме дека сме посилни од се. А ако зборуваме за култура, првиот човек на Фени се однесуваше како мајмун.

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Еве гледаш ли како се докажуваш дека си глуп? Спикерот извести дека Струмица2005 догодина ќе игра во БИБЛ лигата! Ти знаеш ние незнаеме ццц ај несакам да вреѓам оставете не да славеме победата :)
abe glupo koj saka selani u bibl be klosar toa ne e selska liga seljacino edna

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Ваква утакмица немам гледано на филм.
Иначе судиите не дотепаа, но покажавме дека сме посилни од се. А ако зборуваме за култура, првиот човек на Фени се однесуваше како мајмун.
se pravis ulav ili?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Еј лозари разбирам дека се фрустрирани што ви го прекинавме славјето ама јеби га.... Не се нервирајте, ќе ви нареди газдата се.
Во меѓувреме Струмица е сеуште шампион.

rider

Интераш
Член од
21 мај 2008
Мислења
158
Поени од реакции
3
MILAN4EVER odi iz4uki ga kambanata na crkvata ne zamari ostavi ne pobeda da si Slavime

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
надвор од дискусијата која е на премногу високо интелектуално ниво за мене да ја пратам

што беше работата со Кадија денес? никаде го немаше , не стана од клупата? ич не се нервира денеска, не беше интересно ;]

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Се знаеше дека вакво нешто ќе се случи. Не е ова социјализам да седиме и да ќутиме. И со малку поминавте, можеше поголема да стане. Судиите пред да судат ќе се завртат накај газдата на Фени и потоа свират. А он се смее и провоцире накај публиката... Гомнар.

Kajgana Shop

На врв Bottom