- Член од
- 4 март 2008
- Мислења
- 123
- Поени од реакции
- 0
aj pozdrav do site ja zaminav ... edno da se znae FENI IS THE CHAMPION
Не сонува, догодина ќе игра...hahah strumica ce sonuva za bibl
druze na poluvremeto oficijalniot spiker ne izvesti za dve raboti prvo BELASICA GO OSVOILA 4 MESTO I IGRA BARAZ SO SILEKS i VTORA STRUMICA DOGODINA KE IGRA VO BIBLhahah strumica ce sonuva za bibl
Шо е бе сељо макарон оди паси овците ајде ти најде да зборуваш за неинтелегенција Фемили нели маваа мобилни шишиња на теренот..? Мака ви е вас не ви се дават пари за сок па немате со што да мавате :boks:Не ми се верува дека постои волку неинтелегентно население во Македонија.
Чувај ги Боже. :pop:
abe ja vikam nadezta posledna umiraНе сонува, догодина ќе игра...
ej aj neka se osmeli da dojde nekoj od sr a posebno naa svinjataШо е бе сељо макарон оди паси овците ајде ти најде да зборуваш за неинтелегенција Фемили нели маваа мобилни шишиња на теренот..? Мака ви е вас не ви се дават пари за сок па немате со што да мавате :boks:
Еве гледаш ли како се докажуваш дека си глуп? Спикерот извести дека Струмица2005 догодина ќе игра во БИБЛ лигата! Ти знаеш ние незнаеме ццц ај несакам да вреѓам оставете не да славеме победатаabe ja vikam nadezta posledna umira
strumica ce sonuva za u bibl
abe glupo koj saka selani u bibl be klosar toa ne e selska liga seljacino ednaЕве гледаш ли како се докажуваш дека си глуп? Спикерот извести дека Струмица2005 догодина ќе игра во БИБЛ лигата! Ти знаеш ние незнаеме ццц ај несакам да вреѓам оставете не да славеме победата
se pravis ulav ili?Ваква утакмица немам гледано на филм.
Иначе судиите не дотепаа, но покажавме дека сме посилни од се. А ако зборуваме за култура, првиот човек на Фени се однесуваше како мајмун.