- Член од
- 28 март 2008
- Мислења
- 210
- Поени од реакции
- 0
go lice na tia godini toa da go vika,ama tie ''seljaci''on sto gi narekuva ke mu go doteraat umot ako ne vo sabota,sigurno vo sreda.ne go sfakajte kako provokacija:smir:
Dokuzovski e iskusen i seriozaen trener.Fer covek e.I inteligenten.Bi sakal da dojde vo Feni ali teskoДа бе,знам за таа. И он и Пападопулос се скараа со некој абе Ефенди беше комедија. А ниа шо го пцуеја цела утакмица на крајот се заврти и он ги пцуе. Му вика ај 1 на 1,сељаци,воа ноа,а каа играеме со Работнички истите го пцуеја Докузовски,а каа заврши утакмицата Докузовски со сите се испоздрави,вија пропаднаа
oti da ne idam 500 metri mi e od doma c c cДечки слушам ќе идите у среда
Мајмунчо поарен од Кадија не бееej bez navreda ali toj vasiot trener ( so izvinjenje) e zanikade.... davitkov vi bese poaren![]()
Sepak Kadija go "otkri" Krstevski,Bosnjak.Do togas ovie dvajca bea so mala minutaza a sega so pogolema minutaza i so solidna statistika na sekoj natprevar...A toa so e seljak i nema ponasanje toa e drugoМајмунчо поарен од Кадија не бее.:kesa:
se slagam so tebe brat..... :angry1::motor:Sepak Kadija go "otkri" Krstevski,Bosnjak.Do togas ovie dvajca bea so mala minutaza a sega so pogolema minutaza i so solidna statistika na sekoj natprevar...A toa so e seljak i nema ponasanje toa e drugo
hahahahahaha :pos2: daj ne me zasmevaj te molam... Emil e podobar i toa mnogu podobar ... aliАмерикан4е, ај стига ја загадуваш темата со извинение. Ако имаш нешто да кажеш салам тогаш кажи, а не Кадија бил таков, тој бил таков. Си мислиш Емил е подобар од Кадија.
Полека сеа де не прајте закачки ќе дојде админот ќе ве избанира и после олеле прајте салам муабет а не сеа кој бил подобар кој послаб тоа се гледа на крајот од сезоната бтв Кадија од кое село е да не знајте случајно јас слушнав дека бил од Манастирец леле вакви изјави не се дозволиви за човек во години он ќе ни викал селаци неписмени нека не се секира ќе дојде денот па ќе дојде во Кавадарци нека не се косе он тогаш да ги виде сељаците.:salut:hahahahahaha :pos2: daj ne me zasmevaj te molam... Emil e podobar i toa mnogu podobar ... aliStrumica mora da se pomire so sudbinata...a t.e ke bide LUZER vaa godina a FENI WILL BE THE CHAMPION :baeh:
:zlo::je: