- Член од
- 19 март 2007
- Мислења
- 372
- Поени од реакции
- 2
Упс некој се налути хахаха:pos2::pos2::pos2:Добар ден,
Бан 30 дена
Фала, пријатно.
Упс некој се налути хахаха:pos2::pos2::pos2:Добар ден,
Бан 30 дена
Фала, пријатно.
шо да кажат да не се глупи, гледам шо е можно повеќе да не осакатат...So napravil?Flezel u soblekuvalnata na Mzt da go izvade na Grne i on e kaznet 2 natprevari:nesvest: A pa i pickite Mzt namesto da priznaat oti Latovic vlezel za tava ....To e to.
:uvo::nesum::nenene::kesa::nerv::lud::raz::ne::ne_zboram:zid:Ај да ви ја разбијам монотонијата со столчињата...
Значи Струмица дефинитивно поднесе документ во КФМ со кој соопштува дека ја напушта лигата, т.е. плејофот..Инаку вечерашниот натпревар ќе се одигра...следниот...не верувам.Отиде ова сезона во неповрат..нека им е на чест на КФМ.
Iskreno se nadevam deka ne e tocna informacijata...Toa e mnogu loso za kosarkata vo Makedonija.Stotuku trgnavme od nula nivo i sega pak problemi.Aj daaa...Se razocarav ka go vidiv postot na markus i da se nadevame deka e greska.I bez ludba ali mislam deka nemate pricina da zali K.K Strumica.Sto bi se slucilo ako sega ne go kaznat Grncarov???Pri sekoa mala provokacija na teren dase vleva vo soblekuvalna?Kaj bi bil krajot?A vaka koga ke izgorat nekoj da vidis dali nekoj ke se drzne da napravi nes slicno?Дајте информации некој што е поупатен во работата или нека пише ПП, едвај чекам некој да каже дека не е точно !!!
Еми нека се откажат шо и на мене ми е преко кур од КФМ веќе и Латович казнен и Грнчаров со кој ке играаме со Заев?Латович ништо не направи а казнен е Грчаров наводно го удрил на тај иако никој не видел ај ама нема смисла...:uvo::nesum::nenene::kesa::nerv::lud::raz::ne::ne_zboram:zid:
сите овие емоции покажуват како се осетив кога го прочитав ова,
Па стварно ли е тоа, еј луѓе дај не ме зафркаваје лошо ќе ми стане, зошто да се откажеме, што ќе се случи со екипата, еј а што ќе се случи со лигата, еј еј точна ли е информацијата, дајте подетални информации.:nesvest::nesvest::nesvest: