- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.497
- Поени од реакции
- 4.070
Ајде,доста е глуопсти.Еве сеа искачам да се истрчам до александар палас и назад да ми помине нервозата неможам да издржам:uvo:
Ајде,доста е глуопсти.Еве сеа искачам да се истрчам до александар палас и назад да ми помине нервозата неможам да издржам:uvo:
Како,не ти е срам да лажаш?ПА ВИЕ НЕМАВТЕ БАКЛИ ......НЕ ЛАЖИ !!!!!!:nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene:decki zosto nasite ne zapalija bakli? znaeja deka ce jadat cotek i ne zapalija nisto
Легенда си жими се заедно со останатите другарчиња од форумов.Да не форумов незнам кај ќе се смеам волку.К-15 нема више.Ајде,доста е глуопсти.
Ќути почнав да кршам све...Ти викам ја интелегентен си ти.Пиво и трчање-добра комбинација...Уствари никот све ти кажува...Убаво ќе ти дојде...А можеш и едно пиво да пиеш гледам нешто разтреперен си
Те,разбирам се,за се си во право...Ама мислам дека за тоа не е лек ЌОТЕКОТ,нека ја земат баклата и изгасат,а не ЌОТЕК ДА И УДРАТ ...:nesvest:Работата е, бакљи не смеат да се палат во затворен простор. Кај нас ден денес тројца се на судење за запалена бакља во сала. Ајдуци сте си сами криви, знаете дека сте на пик, дека ве чекаат да јадете ќотек, па уште и бакља сте запалиле да си испровоцирате ќотек. А за оштета, ќе се прашаме што ке добиете, тоа може да ве лажат, ама на трибина мора да слушаш тоа мрсулавите џандари што ке кажат иначе тепаат. Значи запалената бакља е потенцијална опасност по сите присутни во салата и полицијата како единствена мерка за да не настане некоја несакана последица применила сила за да спречи општа опасност. Оди победи сега на судење ако можеш...
AMI KAZI MU NE RAZBIRAT! NASITE SAKAA DA KUPAT BAKLI AMA DOZNAA DEKA E ZABRANETO I DEKA CE JADAT COTEK AKO SE ZAPALAT,INAKU RABOTATA BESE GOTOVA DA SE KUPATРаботата е, бакљи не смеат да се палат во затворен простор. Кај нас ден денес тројца се на судење за запалена бакља во сала. Ајдуци сте си сами криви, знаете дека сте на пик, дека ве чекаат да јадете ќотек, па уште и бакља сте запалиле да си испровоцирате ќотек. А за оштета, ќе се прашаме што ке добиете, тоа може да ве лажат, ама на трибина мора да слушаш тоа мрсулавите џандари што ке кажат иначе тепаат. Значи запалената бакља е потенцијална опасност по сите присутни во салата и полицијата како единствена мерка за да не настане некоја несакана последица применила сила за да спречи општа опасност. Оди победи сега на судење ако можеш...
Легендо....Треба ли да знам???? или Тоа е некое големо светско чудо шо само ти знаеш каде е и којзнае дали си бил таму или ти кажувал некој дека постои нешто такво и сега ти сакаш да го употребиш против нас
Ах,тоа е веќе друго,да биде готово да ѓи купиш,а ти рече,дека сте имале а не сте ги запалиле.decki zosto nasite ne zapalija bakli? znaeja deka ce jadat cotek i ne zapalija nisto
Те,разбирам се,за се си во право...Ама мислам дека за тоа не е лек ЌОТЕКОТ,нека ја земат баклата и изгасат,а не ЌОТЕК ДА И УДРАТ ...:nesvest: