Фан клуб: Струмица

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Abe dobro eve priznavam zgresiv cestito pobeda...I sega moze da ne zamarate?
Да не замараше пред утакмица и да не збореше дека ќе сте не тепале 20 разлика сеа немаше да бидеш вака прозиван!Ама зошто си многу паметен сега можеш само да ќутиш и да читаш како другарти анус!Најпаметно ти е.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Eh da vi kutam zosto da vi kutam?Vi cestitav pobeda,a nie prodolzuvame ponatamu(titualata ke ostane tuka nemoj da se palite):smir: ....

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Тоа дека ние од Аеродром сме Албанци не ти држи вода ама ич. Да си бил ти некад во Скопје и да видиш дека во цело Скопје има освен во Аеродром. Ама што да ти правам кога не си излегол од твоето селце...
Epa i ti da dodjdes u Strumica ke vidis deka 99% se se od gradot i 1% od selo ...Isto ti e....Barem znam kade ziveam vo NAJ UBAVIOT GRAD!!!

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
Ооооооооооооооооооооооо го испушивте!!!!!!!!!!!!! хахахахахаха ве е***ме на сред селце аааааааааааааааааааааааааа ајде трпете сеа

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Многу е тешко да се преболи, да водиш 19 разлика, и во последните секунди да не решат. :cry::place:Инаку денеска според мене Латовиќ беше најдобар од нашите, феноменално изигра, а за останатите ќе го кажам следното - Богоев просечно се трудеше колку можеше ама нешто не му одеше како што треба, Дарко Соколов - една од неговите послаби игри, Тони Грнчаров - извинете ама денес на утакмица скоро ништо не покажа од квалитетот кој го поседува, Пуповиќ - досега така не го бев видел да игра, Тасовски - се изнапромаши, Бошњак - можеше и подобро ама не беше лош денес, Грујиќ - како втор центар во тимот искрено добро изигра, се градеше, даваше кошеви. И нешто да му забележам на Давитков е тоа што ме разочара бидејќи не го пушти Виктор Крстевски во игра, според мене човекот е цар во кризни моменти, поточно кажано џокер од клупа.

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Ооооооооооооооооооооооо го испушивте!!!!!!!!!!!!! хахахахахаха ве е***ме на сред селце аааааааааааааааааааааааааа ајде трпете сеа

Ni go e***** na sred selce ... Abe pogledni se kaj zivies bee .. vo najsiptarskiot graad .. ZA VAS SAMO GASNA KOMORA I DA IZUMRITE SITE .. Da dade gospod da se vrati 1963 godina i da izginete kako gluvci da vi e*** majkata ... u p****** .... ZA SIPTARIII GASNA KOMORAAAA !!!!!!!!!!:pos2::pos2:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Ke vidite deka tutulata nema da bide u ( albanska ) (SKOPSKA) ekipa ...

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Ke vidite deka tutulata nema da bide u ( albanska ) (SKOPSKA) ekipa ...
Ај ти размисли малку пред да пишеш, немате што да кажете па Албанци у муабет ставате... И ако би имало земјотрес каде после ќе студирате, каде ќе шиткате зеленчук и каде ќе си организирате сточен пазар сите села заедно? Сељачишта смрдливи

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Каде ке студирамее ??? И да нема кај да студирам во вашиот албански град не идам .... :pos2::pos2:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Подобро ке скапам на нива одколку во шиптариштето ХаХаХаХа

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Да ти е страв во Скопје да излезес ... Излевас од врата пистол у Глава ХаXaXa:pos2:

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Malku off topik ama da ti kazam deka ako mislis deka sum selak sum OKI... Da vi kazam samo deka vie od Aerodrom(Albanci) ne ve li4i da jadete TRICI...Podobro kutete si bidejki slednata utakmica bidete sigurni deka ke izgubite....
ajde momce kopacot vo raka i razvivaj strategija kako i sto ke posees narednata godina

Kajgana Shop

На врв Bottom