Фан клуб: Роџер Федерер

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Премногу глупави грешки почна да прави во последно време ...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Tolku od Federer, a taman mislev kje se padne so Nadal da gledame ushte eden epski mech!!!
Добар епски меч, после 4 саати играње...

Иначе Федерер, катастрофа! 40% прв сервис?! 50 неизнудени? подобро што изгуби, џабе ќе се нервирав утре!

Член од
26 август 2010
Мислења
27
Поени од реакции
9
Мислам дека Роџер треба да иде во пензија,незз што беше со него денес нејќеше да игра едноставно.Многу слаб сервис,секоја 2 или 3 топка во мрежа или аут лошо мн лошо не беше он вечерва.:icon_frow

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Нишо од Феде вечерва, а и општо многу е ослабен во играта. Арно кажаа над мене треба да иде у пензија.
Поздрав.

С

сашенко

Гостин
Треба да се пензионира федерер искрено.Далеку од тоа дека Е СЛАБ:pos: ама има семејство сега и нека си го гледа него.Само си го комплицира животот со тренинзи ебавања, патувања, заморни мечеви...Џокович не постигна ништо повеќе од Федерер годинава ниту пак Мареј што значи дека сеуште е меѓу топ тенисерите и може да ги победува ама сепак треба да одмори од тенисот и да почне да си живее нормално.Има направено колку што никој до сега нема во тенисот и ке биде запаметен како најдобриот на сите времиња.Ама мислам дека е доста.Би сакал да победи на купот во лондон годинава и таму да се пензионира.Ке биде изненадување и ненајавено ама со стил.Ке може да го совои купот мислам ако се спреми добро еве и денес можеше со послаба игра од вообичаено да го тепа Џокович.Ама тука некаде треба да мисли иза пензионирање зашто нема што повеќе да бара во тенисот.Нека ги остави помладите....

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Штета, навистина ми е жал што изгуби. На моменти сметав дека Џокович падна психички но Роже не го искористи тоа до крај. Што е тука е, ќе чекаме нареден турнир и ќе се надеваме дека Роже ќе се врати на старите победнички патеки!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Добар епски меч, после 4 саати играње...

Иначе Федерер, катастрофа! 40% прв сервис?! 50 неизнудени? подобро што изгуби, џабе ќе се нервирав утре!
Pa koa mozeshe Nadal vo 2009 AO da igra so Verdasco 5 saata i posle vo finale ushte 4 ipol, zashto da ne:)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
И јас сум за Федерер да иде у пензија и мирно да си ужива со милјоните со ги има освоено до сега :icon_lol: ..Се гледа дека не е тој Федерер што може све да освојува..али пак е тој најдобриот тенисер на сите времиња...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.142
Кога тога Федерер ке оди во пензија и знам и навивачите на Надал ке го барате...(ако сте од оние навивачи кои пратат спорт а не само што се фалат на титули)Поточно невикам дека нема да има интересен тенис после федерер али сепак нема да е тоа тоа..

Член од
14 ноември 2008
Мислења
36
Поени од реакции
4
Луѓе Федерер може да игра уште 2-3 години на врвно ниво , за какво пензионирање вие зборите , патем победи на еден од гренд-слам турнирите не гледам причина за негово пензионирање.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Кога тога Федерер ке оди во пензија и знам и навивачите на Надал ке го барате...(ако сте од оние навивачи кои пратат спорт а не само што се фалат на титули)Поточно невикам дека нема да има интересен тенис после федерер али сепак нема да е тоа тоа..
После Мајкл Џордан и Шон Кемп прекинав да гледам NBA, т.е. гледам ама многу ретко, после Роналдо прекинав да гледам фубал ретко, освем Интер...лига на шампиони и понекогаш Манчестер Јунајтед, после Федерер не ми се верува да гледам воопшто тенис.

Kajgana Shop

На врв Bottom