Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Епа очекувам момциве наши како минатиот натпревар да дадат се од себе и да го остават срцето на терен. Одиме на победа !
HALA MADRID !

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Одам да го гледам сеа в паб.....планирам да се пијанам,и се молам да победит Реал,за да се правдам пред мојве дека сум се испијанал од радост,а не од тага,ќе ме мислет пич*ица :P....Хајда,само смирено и,Хала МАдрид.. .)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
се надевам на игра како таа на бернабеу и вечерва дај боже пак ова да се повтори
!!!HALA MADRID!!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
REAL MADRID: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Coentrão, Alonso, Khedira, Di María, Özil, Ronaldo & Benzema

BANQUILLO | BENCH: Marcelo, Adán, Albiol, Arbeloa, Callejón, Kaká & Higuaín

кај к*р Коентрао сеа !? :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
REAL MADRID: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Coentrão, Alonso, Khedira, Di María, Özil, Ronaldo & Benzema

BANQUILLO | BENCH: Marcelo, Adán, Albiol, Arbeloa, Callejón, Kaká & Higuaín

кај к*р Коентрао сеа !? :)
го нема марсело или така ми се чини?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Значи:
Ramos--Pepe--Carvalho--Coentrao​
Xabi---Khedira​
Di Maria----Ozil----Cristiano​
Benzema​
паметно ми изгледа,мислам дека ќе има повеќе сигурност во одбраната со концетрао,ама највеќе пепе ме плаши

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Се споменува дури и дека ова нема да биде 4-2-3-1 туку формација со тројца во одбрана, Коентрао, Кедира и Чаби во средина...

ќе видиме што замислил Мурињо... :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не ми се свиѓа кога го нема Марсело во тимот,али кога е во прашање Барса,било Педро или Санчез таму Марсело е рупица во одбрана.Така да шатираниов и назад е бомба а и напред има да цепи.Ќе видиме,дај боже да е добитна комбинација.ХАЛА МАДРИД!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom