Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Убаво се виде која била замислата освен мал % на кој ја префрлам вината на неколку играчи друго ништо не замерувам.Планови си имавме ама ни ги помрсија не конпетентни за тоа.Штарк ти посакувам тебе и сите што стоеја зад тебе во оваа валкана игра брза смрт.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.679
А што се обидуваш тука ти нас да ни докажеш?? Иди си таму у другиот фан клуб и свршувајте на финалево...
Се обидувам да ви докажам дека претерувате со обвинувањето на судиите...
Ми е гајле што Барса влегла во финале:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Секад ни попушта Барса коа играме со 11 играчи и во купот и во Лига и денес. хххх

A

apidrone

Гостин
Наша работа е дали претеруваме или не. И те молам, не замарај.

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Стварно требаше Бензема да се внесе, али што е тука е, не сум разочаран ни малце.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ангеле го прати Алвес во рекламите...ајде еден гиф. формат плис.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Одлична игра на Де Блекере и Штарк,едноставно фантастични беа заедно со нивниот колега Бусака оваа сезона.Воопшто не се нервирам затоа што знаев дека ова ќе заврши вака уште од 61 минута на Бернабеу.Вечерва повторно познатиот Де Блекере си ја заврши работата против Мурињо што му беше доделена од УЕФА(овојпат успешно за разлика од лани),ни поништи чист гол на Игуаин ај да речеме да не се важи голот но фаул над Маскерано ало па Роналдо додека паѓал имал намера да го удри со грбот,СМЕШНО.Да не ги споменувам безбројните фаули што не беа досудени пред шестнаесетникот на циганите и вечерва се покажа дека никој не смее да го фаулира хобитот и колку само Бускец е одличен глумец,БРАВО.Е сега што се однесува до нас
Касиљас-треба ли нешто да се каже?Фантастичен тоа е зборот со што можам да го опишам нашиот капитен
Албиол-колку и да го мразите тој вечерва одигра одлично за негови можности иако сезонава правеше грешки кои значеа многу
Арбелоа-вечерва одигра одлично,прво не му дозволиа на виља ама баш ништо да направи освен да се дере кон публиката,а исто и во нападот имаше неколку одлични моменти
Карваљо-мислам дека денеска не беше негов ден,иако сезонава е најдобро засилување во одбраната што можеше да биде донесено
Марсело-во животна форма и еден од најдобрите играчи сезонава,денеска беше фанастичен постигна гол едноставно немам зборови за тоа каков класа играч е Марсело и само нека продолжи да игра како офанзивен бек
Рамос-не играше вечерва,оваа сезона беше ај да кажам просечна за него,иако играше добро сите знаеме каков е вистинскиот Серхио Рамос кога игра во најдобра форма
Пепе-борбениот психопат кој го засакав сезонава,одлично играше и покажа да игра дека може да игра и во средината и тоа многу подобро отколку како стопер
Гарај-не добиваше шанси цела сезона туку беше резерва и гледаше како Албиол прави грешки како стартер и тука мислам дека Мурињо направи грешка
Ласс-вечерва одличен,иако не добиваше многу шанси како стартер покрај Кедира се на се просечно добра сезона за Ласс
Чаби Алонсо-вистински предводник на тој дел од средината,вечерва и не толку сјаен,но уште една одлична сезона за Чаби како и минатата
Кедира-иако малку несмасен и со не баш добро чуство за гол и за додавање,Сами беше одлично засилување во десктруктивниот дел од срединта и мислам дека уште многу ќе гледаме од него
Гаго-јас не се сеќавам доби ли човеков шанса бар да игра на два натпревари,така да нема да коментирам.
Гранеро-Ел Пиррата ова сезона не добиваше толку шанси како лани кога беше стартер и можам да кажам дека имаше добра сезона за неговите играчки способности
Педро Леон-Каков гол против Милан:) во наместената утакмица на Сан Сиро,иако многу се надевавме мислам дека доколку добие шанса има уште многу да гледаме од Ел Мотиво
Каналес-мислам дека следнава сезона подхитно треба да иде на позајмица некаде,затоа што нема за него сеуште место во Реал Мадрид,иако мене сеуште ме потсеќа на Гути
Кака-многу очекувавме оваа сезона од него,но повторно тие не беа исполнети,прво онаа повреда која траеше до Јануари,па сега ова вечерашно бледо издание против циганите,оваа сезона само против Билбао и Валенсија го видовме Кака кој го чекаме две години и мислам дека од него тешко веќе дека ќе гледаме фудбал така да следна станица Манчестер Сити
Ди Мариа-фантастичен според мене најдоброто засилување ова лето заедно со Озил,одличен техничар,добар шут и одличен дриблер,како и целата сезона и вечерва одигра одлично,БРАВО
Озил-Германскиот Турчин си продолжи да игра во истата добра форма како и во СП,како што кажав тој и Ди Мариа се најдобрите засилувања во нападот оваа сезона
Кристијано Роналдо-колку сакате можете да плукате по него,но тој е за мене најдобриот играч на светот,оваа сезона ни донесе титула во купот,многу голови и радост,вечерва беше исто така добар и мене ме нервираа некои негови реакции како онаа во средата но сепак неможете да плукате толку по играчот кој значи многу
Игуаин-не толку добар почеток на сезоната,потоа онаа повреда од 6 месеци и сега овие бледи партии донесоа многу лоша сезона за нашиот минатогодишен најдобар стрелец
Бензема-многу долго го чекавме да проработи,многу нервози ни донесе,но потоа се разбуди конечно и го видовме оној вистински Бензема од Лион и можам да кажам дека тој ни донесе 1/4 финале и победа против Лион
Адебајор-дојде на почетокот на втората полусезона,неколку голови(оние најважни со кои го поминавме Тотенхем) и се надевам дека ќе остане и до година затоа што навистина се трудеше и беше борбен како и вечерва така оние други натпревари
Мурињо-освен оној дебакл против циганите,за друго не можам да му замерам,едноставно тој е најдобриот тренер на светот и се надевам дека барем уште 2-3 години ќе остане со нас
Тоа е за оваа сезона имаше многу успеси и падови,многу нервирања и радости,една титула во купот после 18 години,трофеј унаказен од Рамос и полуфинале во ЛШ за кое не жалам што испаднавме затоа што видовме кој ја заврши работата.Да се надеваме дека УЕФА нема да биде толку пристрастна догодина и дека конечно ќе гледаме Фер Плеј.
!!!HALA MADRID!!!​

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.724

си знаете... :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Благодарност до Кака и Игуаин што го оставија срцето на терен. Само тоа имам да кажам.

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
Барем се боревме. :toe:
Со оглед на тоа што оваа сезона (пак!) добивме нов тренер и играчи, добро поминавме. Го освоивме купот, Карим се размрда :))), многу кантераноси добија шанса, одбраната се подобри, го поминавме Лион(!), Рубен и Зидан пак се дел од клубот, Марсело е на највисоко ниво, Кастиља блеска (покрај другите наши младински екипи), за Икер и Чаби нема потреба да коментирам, Гонзало успешно закрепна.. Млад тим со ветувачка иднина. Жал ми е за Каналес, Питр Лион (со овај воопшто незнам што се дешава) и Кака. Очекувам Албиол + 100% out. Незнам што ќе случи со Еману, баш ме интересира, не се покажа како што очекував.

Кристијано исто се покажа клучен во некои натпревари. Но конкретно денес, ете му напаѓачка формација, нели онаа другата не му одговара. Зошто не направи ништо? Да не паднеше по допирот со Пике, немаше да го поништат голот на Гонзало. А браво за Анхел, без глумење.

Хорхе Валдано: “We have Iker Casillas, captain of the world champions. A very intelligent guy like Xabi Alonso. Someone like Sergio Ramos, who has been here for years. And a man like Cristiano Ronaldo with his tremendous character. There’s an admiration here for the player who gives everything. This is a club that moves amid great turbulence.
Икер: “Raise your head and be proud. To defend this shield and defend this club.”

(via twitter): A danish reporter in the player tunnel just said that a few of the Spanish players from Real Madrid were waiting in the tunnel to say congratulations to the Barcelona players. And no they didn’t wait 5 minutes. They were standing there for around 15 minutes, and she’s fluent in Spanish and said that they said, “what’d done is done, you’re through, this is over, congratulations”.

PROUD TO BE MADRIDISTA! :pipi:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Por que? Роналдо беше турнат од Пике, најмалку требаше голот да се признае и да му се даде жолт на циганот... али не го кривам судијата ќе го вратеа после во 4та мексиканска лига да суди ако се случеше такво нешто

Casillas: “Нема да се жалам, се се виде, сите видоа.“

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Сакам Фалкао, Хулк, Сахин и Тиаго Силва да ѓи видам во Реал:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom