Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ништо Педро Леон,на лето најверојатно ќе лета од клубов.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Де бе, ко којзнае кое играчиште е, како сте запнале вие... :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Мене ми е жал за Бензема,ќе паднит од форма.....:kesa:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Де бе, ко којзнае кое играчиште е, како сте запнале вие... :)
Не дека е играчиште али против Спортинг можеше да врши поголема улога од влегувањето на Пепе. Знам дека Мур знае најдобро ама претерува некогаш со неговото его.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не дека е играчиште али против Спортинг можеше да врши поголема улога од влегувањето на Пепе. Знам дека Мур знае најдобро ама претерува некогаш со неговото его.
Ама да небеше тоа негово его и да дозволуваше некој играч да биде над него во тимот немаше да биде тоа што е .

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Убаво кажано погоре...турете му пепел на Педро Леон, кој го шиша! :)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Мене па на 20ти ми е :) Лудница
Мене ми е на 30 Мај,али неам ништо против поклонот еден емсец порано да го примам ! :) :pos2:
hha,мора да биде нешто убаво штом сме се вака поредиле.....Лани кога јас го славев Реал ,,губеше'' 1-1 oд Сарагоса(мислам),и влезе Кака' и ги реши,а првиот гол го даде РАУЛ....:smir: Ќе биде интересен месец се на се :)Роден е овој месец за титули изгледа.......

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Педрито: Шефе...
Шефо: Кажи бе опинок низаеден...
Педрито: Шефе виде шо гол дадов против Милан...уф мераци шефе. Шефе играј ме место килавиот Ди Марија...
Шефо: Педро сине ти си добар ама не си ни Зидан ни Алфредо.. а патем и немаме кој да носи вода на тренинзиве....
Педрито: Добро шефе ти како кажеш... а може ли јас и Гаго да си играме серва?
Шефо: Мали оди не ме замарај не сум јас по музика... Серхио Рамос ја слуша Лејди Гага оди со него прави муабет....
Педрито: :toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Шала на страна многу ми е жал за Леон, каква и да е грешката мора да му се даде шанса, му уништивме една од најдобрите години од неговиот живот. Ако толку не бил потребен можеа уште на зима да го дадат.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028

Педрито: Шефе...
Шефо: Кажи бе опинок низаеден...
Педрито: Шефе виде шо гол дадов против Милан...уф мераци шефе. Шефе играј ме место килавиот Ди Марија...
Шефо: Педро сине ти си добар ама не си ни Зидан ни Алфредо.. а патем и немаме кој да носи вода на тренинзиве....
Педрито: Добро шефе ти како кажеш... а може ли јас и Гаго да си играме серва?
Шефо: Мали оди не ме замарај не сум јас по музика... Серхио Рамос ја слуша Лејди Гага оди со него прави муабет....
Педрито: :toe:
хахахахахахаха ме изнасмеа,свака част!!:D:D:D:D

--- надополнето ---

Шала на страна многу ми е жал за Леон, каква и да е грешката мора да му се даде шанса, му уништивме една од најдобрите години од неговиот живот. Ако толку не бил потребен можеа уште на зима да го дадат.
се сложувам со тебе,иако е во најдобрите години,мислам после ваква година,со волку трауми нема да се опорави!!!
:uvo:

B

Beck's

Гостин
pa nema potreba da praite mutavi,koa znaete deka Real vazi za unistuvac na fudbaleri,kolku samo si sjebale kariera kaj vas.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom