Не дека е играчиште али против Спортинг можеше да врши поголема улога од влегувањето на Пепе. Знам дека Мур знае најдобро ама претерува некогаш со неговото его.Де бе, ко којзнае кое играчиште е, како сте запнале вие...
Sci fi дијагнозаваPedro Leon:
Diagnosis: edema right knee lateral collateral ligament.
Ама да небеше тоа негово его и да дозволуваше некој играч да биде над него во тимот немаше да биде тоа што е .Не дека е играчиште али против Спортинг можеше да врши поголема улога од влегувањето на Пепе. Знам дека Мур знае најдобро ама претерува некогаш со неговото его.
Мене па на 20ти ми е Лудница
hha,мора да биде нешто убаво штом сме се вака поредиле.....Лани кога јас го славев Реал ,,губеше'' 1-1 oд Сарагоса(мислам),и влезе Кака' и ги реши,а првиот гол го даде РАУЛ....:smir: Ќе биде интересен месец се на се Роден е овој месец за титули изгледа.......Мене ми е на 30 Мај,али неам ништо против поклонот еден емсец порано да го примам ! :pos2:
Гугл транслејт FTW!Sci fi дијагнозава
хахахахахахаха ме изнасмеа,свака част!!
Педрито: Шефе...
Шефо: Кажи бе опинок низаеден...
Педрито: Шефе виде шо гол дадов против Милан...уф мераци шефе. Шефе играј ме место килавиот Ди Марија...
Шефо: Педро сине ти си добар ама не си ни Зидан ни Алфредо.. а патем и немаме кој да носи вода на тренинзиве....
Педрито: Добро шефе ти како кажеш... а може ли јас и Гаго да си играме серва?
Шефо: Мали оди не ме замарај не сум јас по музика... Серхио Рамос ја слуша Лејди Гага оди со него прави муабет....
Педрито:
се сложувам со тебе,иако е во најдобрите години,мислам после ваква година,со волку трауми нема да се опорави!!!Шала на страна многу ми е жал за Леон, каква и да е грешката мора да му се даде шанса, му уништивме една од најдобрите години од неговиот живот. Ако толку не бил потребен можеа уште на зима да го дадат.
ај глејте си го афелај вие.pa nema potreba da praite mutavi,koa znaete deka Real vazi za unistuvac na fudbaleri,kolku samo si sjebale kariera kaj vas.