Фан клуб: Работнички

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
ja kazav deka ima drug klup kaj sto e snimkata kako so treba... a koj go naprail ovoj klip ja najmalku go znam coekot poso ne sme malku moze sekoj celn so ide so nas na utkmica da zeme klip i da naprai sto saka pa duri i moze i familijarnite da napravat takvo neso poso oni vise ne biaat sredstva so sto da ne ocrnat taka da toa bese mojot komentar zoso moze i dete od 8 odd so ide na utkmica da naprai sto saka barem deneska site se razbiraat od kom i si pravat so sakaat...
не ве црниме....ке ве белиме со шлагот од нашите куришта
Многу си "јак" ама многу,просто човек да се исплаши од твоите постови....умрен

Член од
16 декември 2009
Мислења
42
Поени од реакции
6
Поголем комплекс е тоа што ти кењаш за ФБ евент !!!
Majstore ja nemam FB, ne sum ko vasite sto ne im bilo FB merilo za utakmica, pravis sobir mesec dena unapred. Koga doznav deka ste napravile nastan za sobir svativ deka kompleksot narecen ANTI AERODROM odamna e neizleciva bolest za vas. Pred 1 ipol godina MZT se spasuvase od postoenje, pa Famlly izvadi edna parola koja sto idese vaka nekako "DODEKA POSTOIME NIE, KE POSTOIS I TI" - PRONAJDETE SE!!!!!

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
Majstore ja nemam FB, ne sum ko vasite sto ne im bilo FB merilo za utakmica, pravis sobir mesec dena unapred. Koga doznav deka ste napravile nastan za sobir svativ deka kompleksot narecen ANTI AERODROM odamna e neizleciva bolest za vas. Pred 1 ipol godina MZT se spasuvase od postoenje, pa Famlly izvadi edna parola koja sto idese vaka nekako "DODEKA POSTOIME NIE, KE POSTOIS I TI" - PRONAJDETE SE!!!!!
sobirat e napraven pribidejki igrame 3 utakmici na gosti koi site e zabraneto gostuvanje (domasnite ekipi neprimaat navivaci) , dodeka vas ve zabole i si imate 3 utakmici doma ...
da toa deka postoime za vas neveruam ... pa ja be bratce sum tamu na taa tribina od 99ta ;) taka da malce razmisli pred da pisuas gluposti pozdrav hience

Член од
16 декември 2009
Мислења
42
Поени од реакции
6
ne vidov izvinuvanje na nikoj od vas za toa deka 6 meseci lazete deka ima MOBILIZACIJA ZA SRCETO NA SKOPJE. ako mobilizacija se narekuva brojka od 120 lugje, so prosek na godini 16-17, togas nie da se spakuvame i da ideme vo nekoja druga zemja kade sto ima normalni lugje, a nie cirkuzanti kako vas.

p.s. eden moj predlog za da gi motivirate igracite, i taka veke pocnavte da praite video montazi, napravete edna kako gi tepate Lejkers, ili kako Simic mu lepi banana na Dwight Howard, e ako de, i taka si se lazete sami sebe, nikoj nema da vi zameri. ke kazete deka toj sto go pravel klipot e kriv i kraj. Srcinja ste be :*

Член од
27 февруари 2011
Мислења
53
Поени од реакции
11
sobirat e napraven pribidejki igrame 3 utakmici na gosti koi site e zabraneto gostuvanje (domasnite ekipi neprimaat navivaci) , dodeka vas ve zabole i si imate 3 utakmici doma ...
da toa deka postoime za vas neveruam ... pa ja be bratce sum tamu na taa tribina od 99ta ;) taka da malce razmisli pred da pisuas gluposti pozdrav hience
najgolema glupost e toa so kaza deka poso na gosti imate utakmici sega ste napraile... a ti razmisli odkoga ke ja vidis tvojata tribina so aba kakva bese NEZEN ;)

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
ne vidov izvinuvanje na nikoj od vas za toa deka 6 meseci lazete deka ima MOBILIZACIJA ZA SRCETO NA SKOPJE. ako mobilizacija se narekuva brojka od 120 lugje, so prosek na godini 16-17, togas nie da se spakuvame i da ideme vo nekoja druga zemja kade sto ima normalni lugje, a nie cirkuzanti kako vas.

p.s. eden moj predlog za da gi motivirate igracite, i taka veke pocnavte da praite video montazi, napravete edna kako gi tepate Lejkers, ili kako Simic mu lepi banana na Dwight Howard, e ako de, i taka si se lazete sami sebe, nikoj nema da vi zameri. ke kazete deka toj sto go pravel klipot e kriv i kraj. Srcinja ste be :*
poedinec ne e cela grupa , ti kako sakas svakaj si gi rabotite :))
jas sum tamu za rabotnicki , makar imalo so mene 1000 luge makar 10 , na taa tribina sum bil i koga imalo brojka od 15 luge pa sum navival i ne me bolelo kurac za vas , ili za koj bilo drug ;) taka e i den denes :D:D:D
I DA DUR JAS KAKO EDINKA POSTOJAM KE POSTOI I CPB ! makar i sam idel na taa tribina ... taka da dzabe ti se filmoive ...
a za eventot gleam ti objasniv pa niso vise nepisa ...

--- надополнето ---

najgolema glupost e toa so kaza deka poso na gosti imate utakmici sega ste napraile... a ti razmisli odkoga ke ja vidis tvojata tribina so aba kakva bese NEZEN ;)
u predhodniot post ti objasniv ;) da sum i sam i sam ke sedam i ke peam na taa tribina ;)

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Јас како што памтам предходната утакмица во Борис имавте напраено евент месец ипол дена уназад, па имавте уште 3 утакмици дома...не ти држи муабетот друже...беше најавена најголемата мобилизација на Балканот !?!?!?!?

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
ok , tuka zavrshuva mojot moabet so vas ... stvarno mislev deka mozeme da si razvrzeme moabet ...
ne e aba :D:D:D:D deckoooooo deckooooo :D:D:D:D

M

marko 1996

Гостин
Факт е дека ЦПБ дојдоа во максимална бројка и добра екипа (поготово од Ѓорче).... Искрено јас лично не ве слушав многу, еднаш ја слушнав анти-аеродром, и онаа „најаката“ фемилиииииииииии :D На ред е Градски Парк, и вие што постојано дискутирате и се палите (од ФА),или прекинете да пишувате или штом кревате волку тензии, спремете се во први редови да гинете и душа да оставите и плексигласот дома да си го носите...
Еве ваш член што ви вика , доста се јачате на 2ри дојдете добра екипа , навивајте поштено и ке завршите работа што неможе да ја завршите со 10000 постови и празни муабети. Вака кој кога напраил евент на фб и такви празни муабети џабе ви се коа од вас 90 посто ке седат дома и пред тв ке ја гледате утакмицата. И не ме цитирајте безвезе неам намера да се расправам.

Член од
16 декември 2009
Мислења
42
Поени од реакции
6
РАБОТНИЧКИ Е СРЦЕТО НА СКОПЈЕ !!!

Член од
10 март 2011
Мислења
23
Поени од реакции
3
Сеа да не е забрането да се смееме на тоа дека нежниве се степале меќу себе!!?!?!?!
тоа командатчето глумеше авторитет на сите ама на некој му докурчило и несакаше да му преќути и се деси што се деси.....
sve i svasta se pisuva ovie denovi za derbito, pa eve od prva raka da kazam kako bese.
za derbito vo ajrodrom site podgrupi na cpb si dobija ednakov broj karti po 30-35, i deka bese odbrana stvarno dobra ekipa za ova gostuvanje. od ekipa 1060 bea sve odbrani decki. popat nakaj ajrodrom se sluci eden incident koj na site im pokaza koja e naj jaka podgrupa vo cpb! eden od naj jakite clenovi na lordovite go napadna na segasniot vodja na cpb r**** po sto istiot toj za 10 sekundi bese celiot oblean vo krv od nasa strana.za toa vreme negoviot komandant k*** molese da prestaneme da go tepame na nego! nitu eden od lordovite ne mu pomogna na tepaniot a komandantot bese ucvikan ko picka!
vnatre vo sala isto se sluci pak incident vo koj komandantot sakase da napadne nas pomlad clen, pri sto nasa mlada ekipa od 1060 mu vozvrati na komandantot i za malce izbegna klasicen nokaut. posle se umesaa postarite decki od lavovi i ja smirija situacijata. ednas za sekogas vo cpb i vo celo skopje mora da se znae deka od gjoprce ima naj jaka ekipa. i tka decki od gjorce gi praat site koreograffii, paroli i sve sto treba za cpb a i clen na 1060 gi pretstavuvase cpb na emisijata "kod" na kanal 5. imame najobrazovan navijac i segasen vodza na cpb r****, koj e cenet i i na grobarskiot jug vo drustvo na naj jakata podgrupa "alcatraz". po nekoj clen na ovaa podgrupa doagja na utakmicite na rabotnicki vo nasa sala, za sto dokaz e i ovoj grafit

nie nikad nema da dozvolime da ni bide maltretiran nas clen kako sto dozvolija centarcite koga nivniot vodza d*** bese samaran od komandantot pri edno gostovanje vo ajrodrom lani, bez pri toa nikoj od niv da reagira i da mu pomogne na nivniot drugar!
nie sme ekipa 1060 so lavovsko srce. nie tepame, nikomu ne prostuvame!
i nek se jebe vise toj partiskiot komandant shto dava nasi salovi na pratenici od sdsm da ne brukaat na tv na emisijata kod

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
РАБОТНИЧКИ Е СРЦЕТО НА СКОПЈЕ !!!

jas ti rekov nie i 20 da sme go bodrime rabotnicki , zatoa sto go sakame ! ne ja gledam poentava vo slikava ... zarem treba jas sega da baram sliki i da postavuvam sliki od fa vo minatoto ? ..
nemoj da bides mizeren ... posleden pat ti vrakam na post da znaes ...

Kajgana Shop

На врв Bottom