Фан клуб: Работнички

M

marko 1996

Гостин
Јас мислам дека не ви е проблемот во тренерот. Реално послаби сте од лани, плус ви со повреди срцето и душата на тимот. Само вие имате полоши странци од нас, а тоа не е лесно да се направи...и Марин со овој тим многу тешко ќе стигне во први четири. Реално Јане е далеку од калибарот на Мите, Кол од Симиќ, тие србите за такво не ги бива, а сите тимови се појаки од што беа лани, освен Фени...ако не смените нешто драстично, сезонава ќе ви биде можеби најлоша во историјата
Све све ти е точно у постот али болдов ти е фејл , Кол е Коби за Симиќ дечкото што прави... Симиќ више испукан е толку од него :) Овој Кол ти е цврст , снажен играч баш таков треба под кош коа ке отиде да ја закуца ако некој може да го сопре нека ми се јави :)

Член од
3 ноември 2011
Мислења
8
Поени од реакции
5
бројка од 300 души 4 автобуси и неколкумина коли видео од гостуванјето во куманово ке има деновиве од сликиве може да се види дека беше лудило (y)

Све све ти е точно у постот али болдов ти е фејл , Кол е Коби за Симиќ дечкото што прави... Симиќ више испукан е толку од него :) Овој Кол ти е цврст , снажен играч баш таков треба под кош коа ке отиде да ја закуца ако некој може да го сопре нека ми се јави :)
абе како симич каков блажевски во ред беа одлични ланската сезона но стари се векје ни требаат помлади кошаркари не е момци ништо загубено идеме далје на 12.11.11 со торус оваа сабота сме слободни :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Море и тебе ти е се топ постов ама ја не би го искористил Коби како синоним за „ѕвер“ :P

Член од
3 ноември 2011
Мислења
8
Поени од реакции
5
Море и тебе ти е се топ постов ама ја не би го искористил Коби како синоним за „ѕвер“ :P
ај не зборете веке глупости ке биде све добро сепак немавме баш лесен распоред на почетоков (y)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Koл првите две со Фени ич не ме импресионираше, и апла бев разочаран од него али што ти се добри подготовки ... кои Работнички ги немаше.
По првата со Фени во лига ко друг играч да гледам, па со Јане кој тандем се, ау ! Штета сеуште немаат тренер инаку не се согласувам со ставовите од тука дека Работнички има десеткуван квалитет од тимот лани од проста причина што сеуште тимот нема човек од клупа кој ќе може да го искорени максималниот потенцијал на овој тим, Србо прашање е и дали 50% од дечкиве успева да извади.

Сепак, за КК Работнички станува збор, Србиновски во моментов не заслужува да води клуб со вакво реноме, не заслужува тука да го учи овој занает, ко асистент да, добредојден е, ко тренер никако, истата грешка од минатата сезона повторно се прави затоа и сега се шушка повторно негова смена.

Не мора Марин, али мора адекватен тренер за ваква екипа, одлуката за Србиновски ко главен тренер е крајно несериозна и во моментов многу деструктивно се одразува истото врз клубот.

Да потенцирам, немам ништо против Србо ко чоек, и на времето ко кошаркар го поштуев иако не беше нешто посебно, имам против тоа да биде тренер во Работнички, има он уште ( многу ) да учи, и самиот на некој начин штета си нанесува и си валка CV, лани он отиде, дојде Марин, ко друг тим на терен да гледаме, разлика црно со бело ( али тоа е кога имаш човек кадарен да извади максимум од една екипа, па макар и Хаџибулич и Блажевски на моменти да се центри ), а да не потсеќам со какви све проблеми се соочуваше Марин на терен против МЗТ, и финалето од Купот и решавачката у Аеродром, поготово ова последново. :cuc:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Koл првите две со Фени ич не ме импресионираше, и апла бев разочаран од него али што ти се добри подготовки ... кои Работнички ги немаше.
По првата со Фени во лига ко друг играч на гледам, па со Јане кој тандем се, ау ! Штета сеуште немаат тренер инаку не се согласувам со ставовите од тука дека Работнички има десеткуван квалитет од тимот лани од проста причина што сеуште тимот нема човек од клупа кој ќе може да го искорени максималниот потенцијал на овој тим, Србо прашање е и дали 50% од дечкиве успева да извади.

Сепак, за КК Работнички станува збор, Србиновски во моментов не заслужува да води клуб со вакво реноме, не заслужува тука да го учи овој занает, ко асистент да, добредојден е, ко тренер никако, истата грешка од минатата сезона повторно се прави затоа и сега се шушка повторно негова смена.

Не мора Марин, али мора адекватен тренер за ваква екипа, одлуката за Србиновски ко главен тренер е крајно несериозна и во моментов многу деструктивно се одразува истото врз клубот.

Да потенцирам, немам ништо против Србо ко чоек, и на времето ко кошаркар го поштуев иако не беше нешто посебно, имам против тоа да биде тренер во Работнички, има он уште ( многу ) да учи, и самиот на некој начин штета си нанесува и си валка CV, лани он отиде, дојде Марин, ко друг тим на терен да гледаме, разлика црно со бело ( али тоа е кога имаш човек кадарен да извади максимум од една екипа, па макар и Хаџибулич и Блажевски на моменти се центри ), а да не потсеќам со какви све проблеми се соочуваше Марин на терен против МЗТ, и финалето од Купот и решавачката у Аеродром, поготово ова последново. :cuc:
Ako ima smena na treneri ja mislam Lazovski trbea da go zameni, odlicen trener e

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Луѓе, не е ни до тренерот ни до екипата, едноставно работнички супер игра, но во Куманово е тешко да се победи. Затоа што последни 10 минути цела сала е на нозе и го бодри Куманово, не само Работнички верувајте скоро никоја екипа нема да оствари победа во Куманово.

Kajgana Shop

На врв Bottom