Фан клуб: Работнички

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
epa ne si izvesten od tvojata navivachka grupa komiti?:)
А?
Ми текна да одам да го гледам овој меч пошто го симпатизирам КК Вардар и ме интересира со што располага годинава. Бидејќи имам слободно време планирам да наминам, али ако не се игра мечот или ако се игра без публика негледам зошто би одел 7-8 километри напразно...
Како фанови на Рабнотнички ве прашувам ДАЛИ СТЕ КАЗНЕТИ????
Зошто во сите медиуми пишува дека сте казнети да играте без публика???
Срамота е да не знаете зошто е казнет (ако воопшто има некоја казна) тимот за кој што навивате...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.962
Поени од реакции
16.321
Цела фрка е за во сала дали ќе има гледачи...
А не од пред сала, или по дома сите ќе навивате.

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
toa ne se znae deka del od uprava vika deka ne sme kazneti a del vika deka sme kazneti kaznata ne se znae zashto e i zashto del od uprava ja izmisluvaat kaznata :) pa zatoa se cheka do utre :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.148
A од каде бре казнети, може некој да објасни ? Лани играа пред домашна публика во плеј оф ? Играа ...
Играа МЗТ пред домашна публика првата со Работнички ? Не, што значи казната важела и за плејоф, такво нешто немаше кај Работнички бидејќи си ја обработија во првенството инаку и за плејофот исто важеше а доказ за тоа се МЗТ.

Од кај сеа дека биле казнети за да играат пред празни трибини, гледам и по одредени медиуми тоа го пишува а никаде не е прецизирано за која казна станува збор, за таа од Купот си ја обработија, играа пред публика и со Фени и со МЗТ во плејофот.

п.с. Исто и Симич незнам зашто е суспендиран.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
A од каде бре казнети, може некој да објасни ? Лани играа пред домашна публика во плеј оф ? Играа ...
Играа МЗТ пред домашна публика првата со Работнички ? Не, што значи казната важела и за плејоф, такво нешто немаше кај Работнички бидејќи си ја обработија во првенството инаку и за плејофот исто важеше а доказ за тоа се МЗТ.

Од кај сеа дека биле казнети за да играат пред празни трибини, гледам и по одредени медиуми тоа го пишува а никаде не е прецизирано за која казна станува збор, за таа од Купот си ја обработија, играа пред публика и со Фени и со МЗТ во плејофот.

п.с. Исто и Симич незнам зашто е суспендиран.
Јас мислам дека ова е ради инцидентот за финалниот натпревар со Фени(Последниот во парк).....Затоа и Симич е казнет... Можеби не сум во право попрајте ме ....

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
zashto nekoj klubovi koj si imaat malo filmche u glavata deka i bez publika kje ja izgubime utakmicata i kje dojdat so nekoj bod pred nas :) taka da kje vidime utre dali so publika ili bez publika no kako i da e nie kje navivame :)
--- надополнето: Oct 15, 2011 12:11 AM ---
Јас мислам дека ова е ради инцидентот за финалниот натпревар со Фени(Последниот во парк).....Затоа и Симич е казнет... Можеби не сум во право попрајте ме ....
vo finaleto simic ne naprai nishto :) samo shto navivachite frlia 2 pati so upaljach zatoa e kaznata?:)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
zashto nekoj klubovi koj si imaat malo filmche u glavata deka i bez publika kje ja izgubime utakmicata i kje dojdat so nekoj bod pred nas :) taka da kje vidime utre dali so publika ili bez publika no kako i da e nie kje navivame :)
--- надополнето: Oct 15, 2011 12:11 AM ---

vo finaleto simic ne naprai nishto :) samo shto navivachite frlia 2 pati so upaljach zatoa e kaznata?:)
Само претпоставка е ова...... Али друго негледам што би можело..... :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.148
За тоа ако се казнува за да се игра со празни трибини ондак ... :tapp:

Па овие дегенерици од КФМ, све по список да им ебам, како сакаат публика да вратат на трибини, со казни и со малтретирање на деца од страна на полицијата ли ? Па у три лепе нека одат бре, оваа генерација што освои 4то место во Европа се создаваше и градеше кога на трибините имаше публика и кога кошарката во Македонија нешто значеше ( ок, рака на срце (не)македонец беше нашето главно оружје ), алудирам на мак.првенство, нека не се маваат у груди многу зашто за курац не ги бива.

И ова правилово со деца у тим, бре ! 20 минути да мораш дете да имаш у екипа, дебилизам и ренесанса.:tapp:

Член од
15 октомври 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
AJDE VEKJE KAZETE AKO ZNAE NEKOJ KE SE IGRA DENESKA UTAKMICAVA KE SEIGRA SO PUBLIKA ILI BEZ PUBLIKA ?????????????????????????????????????????????????

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
AJDE VEKJE KAZETE AKO ZNAE NEKOJ KE SE IGRA DENESKA UTAKMICAVA KE SEIGRA SO PUBLIKA ILI BEZ PUBLIKA ?????????????????????????????????????????????????

--- надополнето: Oct 15, 2011 10:28 AM ---
toa ne se znae deka del od uprava vika deka ne sme kazneti a del vika deka sme kazneti kaznata ne se znae zashto e i zashto del od uprava ja izmisluvaat kaznata :) pa zatoa se cheka do utre :)
http://www.easilysharing.com/images/08731340293341388252.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom