Не се знае ништо ни дали ќе оди Докузовски во странство а ни па кој ќе биде тренер.А баш сакав да прашам за тоа кој ќе ви биде тренер годинава, слушнав од коментаторот Докузовски имал понуда од Жалгирис?
И да...Тасовски ...добредојде во Работнички.Тасовски официјално потпишал за Работнички.
Според мене мислам дека ова беа само муабети ама ќе видиме дај боже уште добри играчи да се донесат во тимот.sleden na lista na zasiluvanje e waki wiliams kje vidime sto ke stane okulu nego
Дефинитивно се слагам со мислењево ... за Докузовски ништо не се знае дали планира да се врати или да продолжи во странство... По европсково дефинитивно може да очекуваме засилување на македонските тимови а воедно и нови спонзорства... Ама да не збориме пред време останува да видиме.Доколку Марин остане нека искористат таков пенал за носење на спонзори и за реконстуирање на тимов во една стабилна екипа од сите можни аспекти, по европсково Марин и дефинитивно стана име во кошарката во Македонија, за нас одамна е легенда, тука нема дилеми, ама по овој успех со Македонија се издигна во еден од најдобрите македонски стратези кои оваа земја ги имала во спортот, без разлика дали станува збор за баскет, фудбал, ракомет, одбојка.
Баш ме интересира каков тек ќе добијат настаните оваа година за Работнички, со носењето на Кол и Тасовски почнуваат да покажуваат шампионски амбиции, факт, но тука не смее да се застане, време е да почне да се напнува и за Јадранска Лига, после европсково у баскет развојот на мак баскетот ќе биде забрзан а тоа мора да се искористи на најдобар можен начин, сега или никогаш.
Да го третирате човекот со респект, сепак тој ќе се бори за афирмација на вашиот клубOd deneska i oficijalno Toni Simic e igrac na Liria.
a od kade ti e informacijava deka simic vo liria ??Od deneska i oficijalno Toni Simic e igrac na Liria.
И јас мислам дека Симич е во Лирија..ама не сум сигурнаa od kade ti e informacijava deka simic vo liria ??
100 % e vo liria vcera licno go vidov + james life poranesniot igrac na fenia od kade ti e informacijava deka simic vo liria ??
Среќен му пат..ни одговара вака!!!!!Златко Гоцевски кариерата ја продолжува во Р.Бугарија