- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.129
- Поени од реакции
- 75.080
А београдски синдикат, дека имаа пароли од нивни текстови.Aj тука да прашам,пошо темата за МЗТ е затворена...
Видов вчера коцка-копија кај МЗТ на трибина црвена,со бел крст и на средина пишуеше ДЕБИЛИТЕТ...знам дека Цпб имаа иста таква,само им пишуеше МЕНТАЛИТЕТ...што е фората,зошто таква прозивка ?
И до неа исто така коцка Београдски Синдикат ?
Пожелно е некој од ФА да ми одговори ако може...
А што па тебе те интересира, што бандава отишла на Евро Лига утакмица !!!http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150119262405675&set=a.430229855674.208706.526910674&type=1&theater
rabotnicki vo srceto......hahahahahahahahah
Абе...(ај да не почнам) кој рече дека ЦПБ биле појаки,како може гости да бидат погласни кога 1200 вс 300 се.Јас зборев за 3/4 и 4/4 до тројката на Гоцевски(не викам дека расстураа толу се може со 300)ама тие се слушаа.Вистина од ТВ неможе да се процени ама не сме глуви да го ебам.Дур губеше МЗТ од ФА ни глас се слушаше.Тоа барем признајте го.Zlatko Makedon, od kaj znaes ti koj koga grmel koj bil poglase koga ne si bil vo sala. Koga ke bides vo sala i ke ja osetis atmosferata togas zbori vaka NE. Jas bev na neutralna vo lozata blizu cpb, i mozam da kazam deka skoro vo cel natprevar gi slusav FA, osven koga povedoa rabotnicki togas CPB zagrmea i tolku bese od niv. Gledaj go klipot od CPB i ke slusnes deka i tamu poveke se slusaat FA. Inace jaka utakmica, u park ke se zakolat igraci.....
Пријателе што си реален, реален си, не пробувај да се објаснуваш со самобендисани, тие и на вистина фаќаат некоја кривина ... Ја би рекол како посрани беа кога Работнички водеше 60 - 50 во третата четвртина, а бандава од 300 души си грмеше!!!Абе...(ај да не почнам) кој рече дека ЦПБ биле појаки,како може гости да бидат погласни кога 1200 вс 300 се.Јас зборев за 3/4 и 4/4 до тројката на Гоцевски(не викам дека расстураа толу се може со 300)ама тие се слушаа.Вистина од ТВ неможе да се процени ама не сме глуви да го ебам.Дур губеше МЗТ од ФА ни глас се слушаше.Тоа барем признајте го.