Фан клуб: Работнички

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Aбе жално ќе беше да ги елиминираме на домашен терен, зарем не видовте како мали деца со сладолед во рака се радуваа, затоа во недела на патл*ков ќе се радувааат !!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Aj тука да прашам,пошо темата за МЗТ е затворена...
Видов вчера коцка-копија кај МЗТ на трибина црвена,со бел крст и на средина пишуеше ДЕБИЛИТЕТ...знам дека Цпб имаа иста таква,само им пишуеше МЕНТАЛИТЕТ...што е фората,зошто таква прозивка ? :)
И до неа исто така коцка Београдски Синдикат ?
Пожелно е некој од ФА да ми одговори ако може...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Aj тука да прашам,пошо темата за МЗТ е затворена...
Видов вчера коцка-копија кај МЗТ на трибина црвена,со бел крст и на средина пишуеше ДЕБИЛИТЕТ...знам дека Цпб имаа иста таква,само им пишуеше МЕНТАЛИТЕТ...што е фората,зошто таква прозивка ? :)
А београдски синдикат, дека имаа пароли од нивни текстови.

А ти не збори многу-многу кога немаш појма!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.080
22546219817725356056.jpg
Џабе сузавац гас, џабе утоке за пас
Ноћас немате довољно лисица за нас

од овде им дошла идејата :)

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
На првата (мислам) у Борис дека извадија со извадок од За све моје људе. Исчезнаа кодексите останаа коплексите.

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
eafa8n.jpg
малце сме малце :D

Член од
21 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
23
Zlatko Makedon, od kaj znaes ti koj koga grmel koj bil poglase koga ne si bil vo sala. Koga ke bides vo sala i ke ja osetis atmosferata togas zbori vaka NE. Jas bev na neutralna vo lozata blizu cpb, i mozam da kazam deka skoro vo cel natprevar gi slusav FA, osven koga povedoa rabotnicki togas CPB zagrmea i tolku bese od niv. Gledaj go klipot od CPB i ke slusnes deka i tamu poveke se slusaat FA. Inace jaka utakmica, u park ke se zakolat igraci.....

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Па како може да не грмат Фемили кога они се 1200 а Сити Парк Бојс 300 ?!

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Zlatko Makedon, od kaj znaes ti koj koga grmel koj bil poglase koga ne si bil vo sala. Koga ke bides vo sala i ke ja osetis atmosferata togas zbori vaka NE. Jas bev na neutralna vo lozata blizu cpb, i mozam da kazam deka skoro vo cel natprevar gi slusav FA, osven koga povedoa rabotnicki togas CPB zagrmea i tolku bese od niv. Gledaj go klipot od CPB i ke slusnes deka i tamu poveke se slusaat FA. Inace jaka utakmica, u park ke se zakolat igraci.....
Абе...(ај да не почнам) кој рече дека ЦПБ биле појаки,како може гости да бидат погласни кога 1200 вс 300 се.Јас зборев за 3/4 и 4/4 до тројката на Гоцевски(не викам дека расстураа толу се може со 300)ама тие се слушаа.Вистина од ТВ неможе да се процени ама не сме глуви да го ебам.Дур губеше МЗТ од ФА ни глас се слушаше.Тоа барем признајте го.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Абе...(ај да не почнам) кој рече дека ЦПБ биле појаки,како може гости да бидат погласни кога 1200 вс 300 се.Јас зборев за 3/4 и 4/4 до тројката на Гоцевски(не викам дека расстураа толу се може со 300)ама тие се слушаа.Вистина од ТВ неможе да се процени ама не сме глуви да го ебам.Дур губеше МЗТ од ФА ни глас се слушаше.Тоа барем признајте го.
Пријателе што си реален, реален си, не пробувај да се објаснуваш со самобендисани, тие и на вистина фаќаат некоја кривина ... Ја би рекол како посрани беа кога Работнички водеше 60 - 50 во третата четвртина, а бандава од 300 души си грмеше!!!
Само по тоа што ја серат песна од Тоше, можеш да сватиш за што пациенти се работи !!!

Член од
24 декември 2010
Мислења
93
Поени од реакции
46
Momcite ne ja serat pesnata a pa najmalku Tose. Si zemale samo ritam. Realno ve "izmocaa" so pesnata... Inace najdobar natprevar do sega pomegju MZT i Rabotnicki ovaa godina

Kajgana Shop

На врв Bottom