Фан клуб: РК Пелистер

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Пелистер вака така се сликаа со трофејот, а Вардар бре хахаха не го ни виде трофејот (освен на ТВ хихихи)
 
F

FARANG

Гостин
Пелистер вака така се сликаа со трофејот, а Вардар бре хахаха не го ни виде трофејот (освен на ТВ хихихи)
Јас кога викам дека од секогаш сте биле позери вие се противите... Ако ако, погалете го и сликајте се, од тоа повише тешко
 
Член од
30 август 2012
Мислења
3.356
Поени од реакции
5.674
Јас кога викам дека од секогаш сте биле позери вие се противите... Ако ако, погалете го и сликајте се, од тоа повише тешко
Не гледаш дека е минчовец и вас ве дрибла :pos::pos::pos::pos:
 

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.255
Поени од реакции
5.036
Абе разбира Крис колку толку Македонски, учи полека полека :D
После една утакмица во плејофот не ми текнува со кој игравме, еден од тие пријателите заедно шо пијат Буре од трибина му вика на Крис - ПИЈАНИЦАААА и овај од долу му враќа Не сум пијаница бе и се смеј :D легенда ни е :pos:

Абе мислете малку позитивно на заедничката слика со ракометарите на Металург, само на негативни работи мислите, па за ова слика ракометарите на Металург ги викнаја нашите да се сликат со трофејот за да ги фати МАЈАТА :pos: па од година и во наши раце да биди, за добри работи мислат металурзите ;)
 

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
8.957
Поени од реакции
7.460
Слушнав од информации од играчите дека требало дресовите да ги фрлат после утакмица, ама спортскиот директор не им дозволил. Не знам колку е вистина ама срамота е ако е така . :pos:
Pozdrav do nego i drugiot clen na uprvata sto bese clen na forumot neka ne glumat neka dat eden dres !

Inaku nesto naslusnav barale nekoj igraci od metalurg ama mnogu pari mu pobarale za niv i nisto do binzisot sepak se zavisi od Cile ako go odvrzi keseto i daj nekoj dinar moze da naprajem solidna ekipa ako ne pak 3-4 mesto ne ni bega ...
 

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.246
Поени од реакции
19.468
Како да ги дат дресојте,догодина со шо ќе играт?
Тие се дресојте,црквени мртвени,маста му ја изваја,3 години со истите играт...излезе и бојата од нив...:icon_mrgr:
 
Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Ај шо некој се тепаше да се слика,пола од трибината при претставување на играчите шлука,другите свират...
Ај сето то,и на крај треба да се објаснуваш со некој шо вчера почнал ракомет да гледа ЗОШТО ДА НЕ СЕ ПОЗДРАВЕЛ МЕТАЛУРГ СО АПЛАУЗ?:icon_mrgr:
А имаше многу такви индијанци денес(за жал)....,шо немаја шо да прат во недела попладне и дојдоја да отепат време,да гледат сеир,па уште и експерти станаја преку ноќ,изјави од типот АБЕ МЕТАЛУРГ 1/4 ФИНАЛЕ СТИГНА,ПОЛА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ОД КАЈ НИВ Е,ТРЕБА ДА СЕ ПОЗДРАВАТ,АЛАЛ НЕКА МУ Е,ТАКА СЕ РАБОТИ...
И како да се разбери чоек со вакви луѓе?
Вистинскиот навивач на Пелистер нема шо да поздравува среде нашата сала некоја друга екипа,посебно не екипа од Скопје,изгледа забораја како го изгубивме купот пред 3 години....
Шо е ова поздрави и честитки па ќе му шлукаме во Битола на сите?
Едно е шо си прајме овде муабет на форум како поединци,ама сосема друго е кога ќе гледаш во твојата сала кај шо си поминал толку години да се случват вакви работи...(со секоја чест на исклучоците,и на Чкембарите кои беа единствена светла точка на денешниот меч)...(y)
Наредна сезона како тргнало Вардар ќе слави титула среде Битола,и ќе шлукат луѓето,ќе се сликат....:facepalm:па уште се испосликаја двете екипи заедно,небаре ние освојвме титула,ваква работа досега неам видено на прослава во било кој спорт,понижење до максимум,дупење на здрав мозок,демек ај греота се овие отепаните нека се сликат со нас:tapp:....само кој да сфати?
Се сликат заедно екипите на некој хумантирен меч,не вака....:tapp:
Многу работи во Битола се ојдени у пичку матер,нема ред појќе,се е дива лига....
И сега утре да напрајме екипа,истите овие сурати денес шо шлукаја за Металург ќе дојдат со дресој на Пелистер и ќе се прат навивачи....:facepalm:
1000 пати имам кажано,на Пелистер му треба старата публика,вакви индијанци не смеат да идат во салата...ама то е реалноста...
Е до кое дереџе дојдовме...
A kade e starata publika ? Vaka ispaga deka I taa starata publika bila polna so luge koi idele koga pelister bil na vrvot odnosno doagale bidejki gi privlekuval uspehot, a ne pelister, negovata gordost ili gordosta icesta na bitola. Ete kolku ste bile "vistinski" navivaci 40 dusi, gardisti, koi ste ostanale da ja branite cesta na salata so frlanje cakmaci I limenki pivo.
I da ne se izgubi glavnoto prasanje ke go povtoram, kade se vistinskite stari navivaci ?
P.s. Zaednickoto slikanje na krajot I ne bilo bas potrebno.
 
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.550
Поени од реакции
69.524
Член од
28 јули 2011
Мислења
110
Поени од реакции
52
Да да Кеџо да можат да го донесат и за нас ќе биди добро ко шо немаме десен бег, уште подобро за него играчиште ќе се напрај тука :D
 
Д

Дуле Пацов

Гостин
Како не ќе се напраел играчиште... Ако се праеше , ќе го напраеја во Металург , немаше да го збркат на клоци. Десен бек ќе мора да барат сериозно ова лето.
Лев бек не ни треба ... Ги иаме Дрогата , Оса и Вукичевиќ (ако го задржат) и плус тука е Кузмановски кој има 18 год и треба да се работи со него. На среден исто сме солидни , ги иаме Чурлето , Бесараб и Славиша кој треба да се врати следна сезона на терен .
Ни требат крила добри , пикер и десен бек .
Нека ги пуштат Филич , Јуравлиов , Вакарауц и Илиевски (овај под итно да се збрка).
И Свежио по секоја цена треба да се задржи , ама како шо разбрав тешко ќе биди со него.
Највероватно Свежио ќе се врати во Франција следна сезона , документацијата овие нашите не му ја средија и господ знај шо ќе се деси со него.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom