Pelister 2008
Ветеран
- Член од
- 28 ноември 2010
- Мислења
- 1.047
- Поени од реакции
- 554
Добро Металург , Вардар , Борец активни се земат играчи ...ние кај сме во тој дел се случва нешто или пак ко ланската сезона во 5 до 12 ќе се земаат играчите ...
Ангеловски и Димитриевски мислам дека се имаат договорено со управата на Борец,а јовчевски уште од минатата сезона премина во БорецЕте мој предлог за екипа кој треба да се земат според мене
1. Раде Стојановиќ
2. Дејан Пецаковски
3. Александар Ангеловски (од Пролет бекот)
4. Славиша Димитриевски (ако се сеќавате еден добар среден шо беше Куманово пред то МРК играше, по 7-8 гола на секоја утакмица даваше во Куманово)
5. Ако можат Влатко Јовчевски за десно крило да го земат во Вардар шо беше
И уште 2-3 странци
Поголемиот Никола,уште игра во Преспа....Ќе отидам оф-топик ама знам дека сигурно ќе знае некој да ми одговори од фан клубов.
Имаше пред некои 3-4 години едни браќа Тасевски во Преспа што играа. Мислам едниот се викаше Никола, другиот незнам како. Знам дека они го држеа клубот, тој едниот секоја утакмица имаше над 10 гола па после отиде некаде во итаслија (мислам Конверзано се викаше тимот). Што стана со нив, знае ли некој?
Joвчевски веќе игра во Борец исто така и Ангеловски од Пролет заедно со Димитриевски од Куманово сега мислам потпишаа за Борец.Ете мој предлог за екипа кој треба да се земат според мене
1. Раде Стојановиќ
2. Дејан Пецаковски
3. Александар Ангеловски (од Пролет бекот)
4. Славиша Димитриевски (ако се сеќавате еден добар среден шо беше Куманово пред то МРК играше, по 7-8 гола на секоја утакмица даваше во Куманово)
5. Ако можат Влатко Јовчевски за десно крило да го земат во Вардар шо беше
И уште 2-3 странци
Го имам гледано, добар е едно време и во Вардар бешеПоголемиот Никола,уште игра во Преспа....
Влатко замина пред некоја година во Белгија,растурал таму,по 10 ина гола во просек давал....
Неколку години со ред е шампион на Белгија,земал добра пара...
Не знам само зошто селекторите досега не го викаа....(уствари знам зошто,друг одлучува кој ќе игра во репрезентација,најмалку селекторот)...
Подобар е од Миркуловски сигурно....