Поубо шо си заминаа..
Мите-камен....чоек од 2 метра да му се сечат рачињата при првиот посериозен меч...не е бек(тотално ме разочара,си мислев ќе дај појќе,ама се покажа на дело,чоеко нема изиграно утакмици,не е искуство во Младост да даваш по 15 гола од 30шута,ко ќе ти текни да шуткаш од сегде)...
Маретиќ-дечкото имаше потенцијал,ама јебига,дојде во заебано време,има пари-нема пари,па не иди,па иди,па таман дојде па се случија фрките со тренерот,со Циле,капак беше и повредата...
Паметно е шо си оди,џабе да не се плаќа за смештај..
За редовно земање плати се сомневам,се знај колку сме ажурни овде... дека зедоја и двата....
Па ако е точно дека на играч како Мите му била ветена плата со 4 цифри(во апоени од евра)
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
е па ми иди клоца сам да си манам...
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
За која лига бе се ветуваа вакви плати?алооо
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Кај сме?која лига е ова?Асобал?
![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
Ајт таму,подобро парите да се вложат во нашите деца отколку да се фрлаат за џабе..
Најверојатно следни за палење на патиките се Мисовски и Чантурија....
И пак се враќаме на ланското ниво,сега ќе бидиме и бетар...ги нема Злате,Заре,Кире.......
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Сега ако има некој чоек со визија во клубот-дали директно дали индиректно треба да ги пушти да играат децата..
Сега е шансата.....
Ако нема некој играч во вториот тим,ако можат да дошлепаат некое младо дете од друг град...
Паметен клуб вака ќе напрај,сега е шансата,ако се продолжи со ова темпо,ништо не прајме...
И мора еднаш засекогаш да се реши прашањето со управата...
Ете идат локални избори,уште од сега(неофицијално)е почната предизборната кампања...
Јас да сум ко Ефто му ги оставам клучојте на Двојче,и крај на муабетот...
Сите сме свесни дека вака не можи...и Ефто го знај ова,и играчите се свесни шо е муабетот...
Само ќе се лажиме,со ситна пара од ЕЛЕМ,Циле,Миле...не се прај јак клуб,само се троши време и пари за џабе......
Подобро тие пари шо ги дава ЕЛЕМ да се вложат во децата,па со нив да се работи максимално па да се чека нашето време,кога тогаш ќе дојдат нашите 5 минути.....ама треба да се работи,со вакво темпо ништо не прајме....
Се дури не се врати сјајот на школата на Пелистер нема да има ракомет во Битола..
Па не Циле дошол,ако сака и Абрамовиќ да не земи џабе е,се ќе биди со краток рок на траење....