Фан клуб: РК Пелистер

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Маретиќ барем да се врати....
Ете велат дека во петок ќе стигнел во Битола.....
А овај Арапо е нестабилен,тој можи да речи идам,а да ги зеаби и за инает да не дојди....:D
Како велат старите во Битола...-СО ДЕЦА МАШТЕЈНЦА НЕ СЕ СРКА....:pos:
Дури не дојди ништо од бизнисот...
Со Нахас не можиш да бидиш на чисто..
Тој штом пишел статуси на ФБ дека нашол работа,дека ќе работи како молер,нуркач во млекарата,или друга работа:D,не барај од него ПРОФЕСИОНАЛЕЦ.....:pos:
А ако дојди,тогаш ќе треба да му клајме GPRS да не ни избега пак,одма да го фатиме пред да ја помини границата....:pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Пецакот дојде или овие шо ја водат страната на фб се тркала?

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
АБе се е лага таму Пецакот само тренираше неколку тренинзи со Пелистер колку да не опадни иначе нема ништо околу договор и такви глупости

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
На фб има полно страници за Рк пелистер секој на своја рака си отвара, па се шират секакви муабети, па дури и дека циле откажал. Најспремна страна на фб е https://www.facebook.com/pages/RK-Pelister/80033473651 кај што сме јас и кире модератори

Член од
28 јули 2011
Мислења
110
Поени од реакции
52
Бобобобо крајо не му се наоѓа на информацииве на форумот...:pos:

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Само глупости пишат сегде, и да идат тие дури е во фаза на преговори ништо не се кажва не се збора, се то е муабети на празно сега за сега

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Потврдено е од појќе луѓе во клубот дека треба да се вратат Маретиќ и Арапот...
Е сега,ај за Маретиќ,вервам дека ќе дојди...
Ама овај Арапот е матен в крај...:eek:
Зборал со луѓе на ФБ,и вика"Мене никој од Пелистер не ме ПОБАРАЛ":eek:
А се збора на големо дека е средена работата....:tapp:
Е сеа,или лажни се изворите(и врска немаат муабетите)::..,или Арапот лажи и не кажва намерно:eek:,или е матуф...друго нема...:D
Да почекаме да видиме шо ќе биди....
П.С.
И овај ФБ е тешко срање......
Секакви луѓе пишат шо ќе му падни на памет......
Абе напиши нешто ако си разбрал,ама да држи вода...а не само РЕКЛА КАЗАЛА...:tapp:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Потврдено е од појќе луѓе во клубот дека треба да се вратат Маретиќ и Арапот...
Е сега,ај за Маретиќ,вервам дека ќе дојди...
Ама овај Арапот е матен в крај...:eek:
Зборал со луѓе на ФБ,и вика"Мене никој од Пелистер не ме ПОБАРАЛ":eek:
А се збора на големо дека е средена работата....:tapp:
Е сеа,или лажни се изворите(и врска немаат муабетите)::..,или Арапот лажи и не кажва намерно:eek:,или е матуф...друго нема...:D
Да почекаме да видиме шо ќе биди....
П.С.
И овај ФБ е тешко срање......
Секакви луѓе пишат шо ќе му падни на памет......
Абе напиши нешто ако си разбрал,ама да држи вода...а не само РЕКЛА КАЗАЛА...:tapp:
Абе улаф е тој, остај го.Арапска работа xD

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
789
Поени од реакции
1.450
Дури не видам црно не бело појке ама ништо не вервам!!!
Се е од типот рекла казала, ти реков ми рече, појке луге потврдиле, од типот на совето на старите ветерани од класата на Чичко Драги:pos:, "плукачите" од кај старите:), возачо на брзата помош во пензија рекол....:D и.т.н. Не оди вака, стварно не оди.....ако има најави дека ке се наштима оркестарот арно, али ако се продолжи вака да се свири, кој како сака, ке биди исто како досега па и полошо.....За ова е пишано од многу мина поназад нема потреба да се повторвам. Поентата е кажана, или ке се среди се или со импровизации ништо. Со Тинекс доколку нема повредени и не се случи некоја непредвидена хаварија не би требало да има проблем, најбитно е да се фокусираме на мечот со Брест Мешков и добро да се спремиме..... Да почекаме да видиме, ете беше најавен и некој си состанок за средвање на работите али.........ШТАМА!!!!!
Ај ке си ги прашаме пак лугето блиски до чаршијата:icon_mrgr: па можи од то шо ке го пишиме после белки 1% ке се оствариo_O

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Дури не видам црно не бело појке ама ништо не вервам!!!
Се е од типот рекла казала, ти реков ми рече, појке луге потврдиле, од типот на совето на старите ветерани од класата на Чичко Драги:pos:, "плукачите" од кај старите:), возачо на брзата помош во пензија рекол....:D и.т.н. Не оди вака, стварно не оди.....ако има најави дека ке се наштима оркестарот арно, али ако се продолжи вака да се свири, кој како сака, ке биди исто како досега па и полошо.....За ова е пишано од многу мина поназад нема потреба да се повторвам. Поентата е кажана, или ке се среди се или со импровизации ништо. Со Тинекс доколку нема повредени и не се случи некоја непредвидена хаварија не би требало да има проблем, најбитно е да се фокусираме на мечот со Брест Мешков и добро да се спремиме..... Да почекаме да видиме, ете беше најавен и некој си состанок за средвање на работите али.........ШТАМА!!!!!
Ај ке си ги прашаме пак лугето блиски до чаршијата:icon_mrgr: па можи од то шо ке го пишиме после белки 1% ке се оствариo_O
Муабетите беа лично од играчите.....(така им било речено)....
Значи ако ги лажат нив,и ние сме во тотална заблуда:D
Како и да е,ќе видиме шо ќе излези....

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
789
Поени од реакции
1.450
Муабетите беа лично од играчите.....(така им било речено)....
Значи ако ги лажат нив,и ние сме во тотална заблуда:D
Како и да е,ќе видиме шо ќе излези....
На исто сме сите на форумов и сите го очекуваме најдоброто за Пелситер иако касни......:mad:
За жал досега се покажа дури и играчите до крај некои работи не ги знат.:( Постот не се однесваше кон нив (цитираното),она појке луге потврдиле се однесва глобално, не на постот нормално(y), туку како една глобална слика на сивилово шо во моментов се случва.:oops: То не значи дека не треба да копаме по информации, тешки нека ги има, сите сме гладни за то КОГА НЕМА НИКАКОВ ОФИЦИЈАЛЕН ИЗВОР:mad:,
али то е. Да почекаме па ке видиме. Поздрав(y)

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Десет дена ме нема, и ништо ново :noze:
Да игравме СЕХА тогаш мислам дека неопходни ќе ни беа уште 2 бека и пикер, вака за во ваква чорба лига Абдула да го реактивираме ќе дава по 15 гола на утакмица.
Да, играме со Брест и битен ние тој куп мада мислам дека се многу поорганизирана и поспремна екипа спрема лани како одиграа со Металург. И мислам дека и уште 3 бека да земиме пак максимум ќе биди тесна утакмица.
До на пролет има време нека се уиграат овие сега што се, па паралелно нека се бараат квалитетни засилувања а не да носиме се и сешто на проба.

Околу рекла-казала муабетите... За жал мора од чичко Драги, од Лазе Дрто, од Дади, од на Циле брат му да разберваме за случувањата... Клубот нема најдено недела дена и некои си мизерни 500 евра да направи web страна. Ама од секогаш било така, весниците за жал не се обидуваат да притиснат, си пратат форуми и си пишат од овде вести... :eek:

Член од
2 август 2011
Мислења
1.259
Поени од реакции
1.656
Денеска требаше да пристигне Маретич дали има некој информсција дали пристигнал или и тоа беше мачкање на очи.

Kajgana Shop

На врв Bottom