Фан клуб: РК Пелистер

Член од
28 јули 2011
Мислења
110
Поени од реакции
52
А зошто во РК Пелистер пишиш?
Зошто да не, нели најголеми ривали ни се, секогаш ко ќе губи Вардар ќе се радвам ко ќе победва ќе се нрвирам.
Дај не ми продавај формалности овде

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Зошто да не, нели најголеми ривали ни се, секогаш ко ќе губи Вардар ќе се радвам ко ќе победва ќе се нрвирам.
Дај не ми продавај формалности овде
Имаш други теми човече. Тоа ти шо се радуваш, немора да го искажиш во тема за РК Пелистер.
Постот ти е за тука или тука. Таа втората ти е позгодна.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
samo mozes da ja gledas dodeka sestra ti ja ebeme ovde u sk ;) ne mislam so seljak glup ko tebe da pisuvam selajce bedno ti nema spas

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
ајде сељаче мрш.. ја продаде во Ѓорче нивата и си купи стан, али селанчето во тебе не излегва.. Денес Вардар, вчера Миравци. Годинава размисли со кој ќе одиш на трибина ? Комити ? ЦПБ ? Пирати ? или ќе почекаш да видиш кај се најголеми шансите за титула ?
Б - Комплекс.

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Ако немате нешто да пишите во врска со ракомет, РК Пелистер и останато...
Зошто ја давите темата??? :confused:
Едноставно воздржете се од навреди и слично, не продавајте мадиња за бубрези на форум. Тепајте се, колете се ама не на форум, не е место некој да ви ги чита срањата.
Се надевам дека некој ќе ви ги избриши лигавите постови.

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
RedBlack дај бе друже ова не е МСН или Скајп да си пишиш да се расправаш овде 10 поста без веза ги напишавте

Иначе за денес ја зедовме службено 10-0

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Дај бе има некој модератор овде?
Алооооо...ГОСПОДААААААААААА И ДАМИ :confused:
У курац веќе со овие спамирања....
Нон стоп истата приказна....
Доста со тој Вардар Металург....:tapp:
Ај да има некоја поврзаност во муабетот во темата да си пишиме за Вардар.....
Ама вака....:tapp:Ќе дојди и Вардар на ред на пролет...дотогаш нема шо да се пиши за нив....
Ама вака кој ТИИИТ треба да не боли нас дали Вардар тепал денес во Сеха и колку гледачи имало во Кале..:tapp:
Нека си гледа Михајло таму зошто му е празна салата.....нека си чука :tapp:
Не е прв пат да е празна салата Кале на меѓународен меч,а и не е важно ова.....имало немало гледачи....
Шо не боли нас за Вардар?
Има еден куп работи шо можат да се напишат за Пелистер,а тука за Вардар некој се замара...:eek:
Останавме без играчи...
Со само3 бека:eek:Кире Митревски е повреден...
Ако не земиме нешто набрзо,Господ да ни е напомош,ќе играме со Иве на лев бек,:eek:ако се повреди и Мите:)
Ништо не напрајвме во преодниот рок,започнавме одлично,на крај ја ЕБАВМЕ работата:tapp:

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Ако остани вака белорусите има да не сакатат.....
Да не кобам ама та е реалноста
Моментално лани бевме подобри од сега:cautious:
Ќе видиме шо ќе биди понатаму

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ако остани вака белорусите има да не сакатат.....
Да не кобам ама та е реалноста
Моментално лани бевме подобри од сега:cautious:
Ќе видиме шо ќе биди понатаму
Ништо шо ќе биди...
Ако не почнат да се МАВАТ ЛАСТИЦИ по некои МАНГУПИ во клубот ништо не прајме:tapp:..
Ако не си ја сватат сериозно работата не можиме да се надеваме на ништо добро....:(
Ништо чудно и да замини и некој од овие играчи,со ваква несериозност....
Минатите сезони беше друга песна...Играчите играа БЕЗ ПАРИ,чекаа,чекаа...еден куп плати им се борчеа(можи и уште му ги борчат)?
Ако не беше така ќе си ебеше матер клубот,ќе бевме сега во ПРВА ЛИГА:eek:....СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА ТИЕ ИГРАЧИ:cuc:
Е сега никој не те чека...овие се професионалци,од други градој,и бараат пари....никој не игра за курташак....
Октомври дојде,овие абер немат....
Таман се најде некој посалам играч,и ја напрајвме ЃУПСКАТА:tapp:
После играчите се криви?:mad:
П.С.
И нема шо да кобиш..сосема на место ти е муабетот...
Се знај дека не можиме да играме во Европа со само 3 бека:eek:
Ќе не отепаат Белорусите,без ротација на бекојте......
Со Борец нема да тепаме вака,а камоли со Брест...
И то ако се сите здрави,ако ги фрли некој патиките...е тогаш нека влези СЕР МОЦАРТО да игра бек:D
Друго чаре нема....:tapp:

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Главен мангуп е Моцартот бе :pos::pos:
Не е за смеење Кирка...:D
Ко стигнавме Пелистер да зависи од еден 70 и кусур годишен чоек тешко нас....:tapp:
Далеку од то дека го девалвирам се она шо го прај Моцарто за клубот,и то шо го напрајл....:cuc:
Чоекот е легенда на клубот....
Ама ФАКТ е дека сега се други времиња...
Сега треба да се клај некој салам директор,шо ќе трча нон-стоп,шо ќе знај јазик,шо ќе има врски со менаџери,со клубој,со играчи,шо ќе знај да преговара и да ги убеди играчите дека Пелистер е вистинскиот клуб за нив..
Е то ни треба нас..(.а Моцарто не е таков чоек,тој си е арен за секретар...нека си крчка таму. в канцеларија)..
Сега и играчите се сменија,сега не можиш да земиш играч ко на времето на ЖИМИ МИЧО...
Така се работеше до пред 10 ина години.....
Со фразите"Ела си бато ти,ич да не те боли курето,ќе ти дајме пари"....:D
Нема појќе така,.Сега и играчите се искурназија......Помина то време,сега треба да се спружиш со тежок кеш на рака како Металург оваа година за да напрајш екипа....
Со муабети од типот-ти потпиши без гајле ќе ти ги додајме парите,никој нема да дојди во Пелистер,посебно не квалитетен странец...

Kajgana Shop

На врв Bottom