Од овие шо ги кажа дека играт на среден бек ти мислиш дека се доволно компетентни да играт во европско натпреварување? Јас ко ќе речам дека фали играч на некоја позиција мислам на првотимец шо можи да напрај разлика. И јас немам прочитано дека ќе се носи десен бек нигде ако сум пропуштил негде те молам просветлиме... И да прво требаше десен бек да објават ако има некој а ова крилото требаше на крај да го објават како и овај успеавме да го донесиме да прај конкуренција на позицијата.
Не се компетентни, како шо не се компетентни Цветан и Петар и зато се носи некој компетентен шо ќе ги влечи двата. Види му ја статистиката на нив двата во ЛШ и види ја кариерата статистиките на Манасков и ќе ти стани јасно. Неколку месеци е надвор од терен а го наорајвте како да бил со години.
Незнајте шо сакате... Од една страна викате дебакл бо ЛШ и неможи да играме со наши играчи,од друга страна плукате ко ќе му се донеси конкуренција.
nikoj ovde na pelister loso ne mu misli kolenjeto megju nas e zaradi cisti gluposti, se ke beshe zaboraeno ako nie imavme rezultati konkretni na tolku potroseno vreme i rezultati, kilava igra so edvaj donesena titula, izgubeno kup finale, sramni porazi od vardar na pocetok na sezona super kup i ligashka, debakl vo ls, prethodno debakl vo evropska liga grupa kaj sho ne se pomina, se e zaradi neuspehot na gradenje hemija na igraci so publika sho nekogash ni bila najaka karta
Па ќе има дебакл кога се менва тренер на неколку месеци.
Најголемата грешка на ова управа е шо е под големо влијание на фб плукачите и реагира по нивните коментари.
Еднаш ги величат тренерот и играчите и после првиот пораз линч му прат на фб.
Убо си тргна проектот и бележеше успех се дури не се наметна притисокот од јавноста дека МОРА титулата да се донеси на крја од сезона.
Бабич работеше 1.5година и склопи топ екипа. Само гол го делеше од двете титули во првенството и победа од 1/4 финале во ЛЕ. Стигнавме 1/8 финале и ќњ го линчоваја оти не сме ги поминале Нексе.
Ете го избркаја одма и од тогаш па навсму никаков континуитет не фативме.
Да го остаеја чоекит како шо беше договорен на 4 години, сега ќе имавме и резултатите и далеку поквалитетна екипа од та шо ја имаме. Ама ете управата влезе во тој филм на плукачите и се изгуби во потрагата по успеси.
Сега е моментот то да се корегира.
Нов тренер на лето и одврзани раце да работи 4 години.