Фан клуб: РК Пелистер

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
789
Поени од реакции
1.450
Дали стигнаја новите засилувања пишело дека од понеделник треба да почнеле со тренинг?

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Не Понеделник треба да стигнат!!!

Ваков играч ни треба!!!!!!!

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Кирка,јави му се на Циле да го земи Раде....;)

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.146
Поени од реакции
1.898
Лани воопшто не заигра за телињата дали е во солидна состојба да даде барем 2 години во Пелистер?
A и 33 години е :(

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Па ете гледаш дека во Емиратите играше лани , мислам многу ке поможи
Има невиден скок шут, шут од чекор ....

Член од
2 август 2011
Мислења
1.261
Поени од реакции
1.662
Од гледна точка на навивач е така, ама има многу работи кои не ги знаеш. Има назад едно 50тина страни од темата опсежна дискусија за Спиро и неговото време во клубот, така да ме мрзи пак да ти расправам, и да ти објаснувам после дека не го бранам ни Спиро ни вмро. Плус и не го исвирка цела сала него го исвиркаа 20тина чкембарчиња кои во тоа време не знаеле кај е салата :)
Него ова со РЕК, Спире и останато е шпекулација, мада никој (разумен) не би имал против да РЕК повторно финансира во клубот, било превоз, купување на сезонски карти, директно финансирање или билошто друго... Па ако сака и Луцифер лично нека е генерален директор на РЕК :D
Точно дека многу работи не ги знам, но знам каков Пелистер наследи Спиро, а каков пелистер остави по неговото заминување. А ако го исвиркаа " 20тина чкембарчиња" зошто не се појави да ја прими признаницата. РЕК никогаш не финансирал ниту може да финансира, туку преку синдикатот одкупваа карти и обезбедуваа превоз, што според мене не би требало туку мора РЕК да си го свати тоа како обврска. Едно знам како сипатизер на Пелистер би сакал Спиро Мавровски да остани надвор од клубот, бидејки не заслужува ни како гледач да присуствува а не како некаков финансер со туги пари. Сететесе каде бевме пред да го преземи клубот Спиро а какви маки гледавме кога тој беше претседател на клубот и доволно е да го видите неговото работење. Не залудно го бараа Циле да се врати на кој Спиро му го одзеде клубот.

Член од
28 јули 2011
Мислења
110
Поени од реакции
52
Ајде нека влегват свежи пари ;) Спиро не ке има право да одлучва во клубо

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Не, се е во тајност имињата уште не ги откриват

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Дечки, откако почнавте да се засилувате редовно ви го читам фан клубов. Мило ми е шо најдобрата ракометна публика ќе добие играчи како шо заслужува.
Сакам само да ве замолам ако можи некој да ми направи легенда :) Вака појма немам кој е Пинки, Папата и уште еден-двајца. Муабетот ми е ако можи некој покрај прекарот да ги пиши имињта на играчите ко шо ги кажуваат на телевизија.
п.с. Слушав дека Бранко Ангелоски сака да се враќа во МКД, можите да пробате со него или касно е сега?

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Од кај ти е информацијата за Бранко Ангелевски, јас мислам дека има договор таму?!

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Дечки, откако почнавте да се засилувате редовно ви го читам фан клубов. Мило ми е шо најдобрата ракометна публика ќе добие играчи како шо заслужува.
Сакам само да ве замолам ако можи некој да ми направи легенда :) Вака појма немам кој е Пинки, Папата и уште еден-двајца. Муабетот ми е ако можи некој покрај прекарот да ги пиши имињта на играчите ко шо ги кажуваат на телевизија.
п.с. Слушав дека Бранко Ангелоски сака да се враќа во МКД, можите да пробате со него или касно е сега?
Пинки-Михајло Петровски(десен бек)...
Папата-Васко Димитровски(пикер)...
Тосето-Игор Тосковски(голман и нов капитен на екипата)....
Тото-Сашо Јанкуловски(лево крило)....
Бутино-Владо Недановски(лево крило)...
Везенио-Златко Везенковски(среден бек).....
Ако те интересира за друг играч,слободно прашај си...стоиме на располагање...;)
Позз

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.355
Поени од реакции
5.423
Михајло Петровски - Пинки
Васко Димитровски - Папа
Сашо Јанкуловски - Тото
Владо Недановски - Бутин
--- надополнето: Aug 21, 2011 12:31 PM ---
Кире Митревски - Кличко :P :pos:
--- надополнето: Aug 21, 2011 12:33 PM ---
Васко Митевски - Клечето

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
За нас е нормално то оти ги знајме ние ама еве оти ти е непознато ќе ти поможам..Пинки - Михајло Петровски десен бек шо игра ..Папата - Васко Димитровки пикер ..Тото -Сашо Јанкулоски ..мислам дека тие се ..и Тосето- Игор Тоскоски мислам дека сега појасно ти е

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Михајло Петровски - Пинки
Васко Димитровски - Папа
Сашо Јанкуловски - Тото
Владо Недановски - Бутин
--- надополнето: Aug 21, 2011 12:31 PM ---
Кире Митревски - Кличко :P :pos: