bitolcanec_1
ветеран од златното време
- Член од
- 6 јуни 2011
- Мислења
- 789
- Поени од реакции
- 1.450
Дали стигнаја новите засилувања пишело дека од понеделник треба да почнеле со тренинг?
Точно дека многу работи не ги знам, но знам каков Пелистер наследи Спиро, а каков пелистер остави по неговото заминување. А ако го исвиркаа " 20тина чкембарчиња" зошто не се појави да ја прими признаницата. РЕК никогаш не финансирал ниту може да финансира, туку преку синдикатот одкупваа карти и обезбедуваа превоз, што според мене не би требало туку мора РЕК да си го свати тоа како обврска. Едно знам како сипатизер на Пелистер би сакал Спиро Мавровски да остани надвор од клубот, бидејки не заслужува ни како гледач да присуствува а не како некаков финансер со туги пари. Сететесе каде бевме пред да го преземи клубот Спиро а какви маки гледавме кога тој беше претседател на клубот и доволно е да го видите неговото работење. Не залудно го бараа Циле да се врати на кој Спиро му го одзеде клубот.Од гледна точка на навивач е така, ама има многу работи кои не ги знаеш. Има назад едно 50тина страни од темата опсежна дискусија за Спиро и неговото време во клубот, така да ме мрзи пак да ти расправам, и да ти објаснувам после дека не го бранам ни Спиро ни вмро. Плус и не го исвирка цела сала него го исвиркаа 20тина чкембарчиња кои во тоа време не знаеле кај е салата
Него ова со РЕК, Спире и останато е шпекулација, мада никој (разумен) не би имал против да РЕК повторно финансира во клубот, било превоз, купување на сезонски карти, директно финансирање или билошто друго... Па ако сака и Луцифер лично нека е генерален директор на РЕК
Пинки-Михајло Петровски(десен бек)...Дечки, откако почнавте да се засилувате редовно ви го читам фан клубов. Мило ми е шо најдобрата ракометна публика ќе добие играчи како шо заслужува.
Сакам само да ве замолам ако можи некој да ми направи легенда Вака појма немам кој е Пинки, Папата и уште еден-двајца. Муабетот ми е ако можи некој покрај прекарот да ги пиши имињта на играчите ко шо ги кажуваат на телевизија.
п.с. Слушав дека Бранко Ангелоски сака да се враќа во МКД, можите да пробате со него или касно е сега?
Михајло Петровски - ПинкиДечки, откако почнавте да се засилувате редовно ви го читам фан клубов. Мило ми е шо најдобрата ракометна публика ќе добие играчи како шо заслужува.
Сакам само да ве замолам ако можи некој да ми направи легенда Вака појма немам кој е Пинки, Папата и уште еден-двајца. Муабетот ми е ако можи некој покрај прекарот да ги пиши имињта на играчите ко шо ги кажуваат на телевизија.
п.с. Слушав дека Бранко Ангелоски сака да се враќа во МКД, можите да пробате со него или касно е сега?
За нас е нормално то оти ги знајме ние ама еве оти ти е непознато ќе ти поможам..Пинки - Михајло Петровски десен бек шо игра ..Папата - Васко Димитровки пикер ..Тото -Сашо Јанкулоски ..мислам дека тие се ..и Тосето- Игор Тоскоски мислам дека сега појасно ти еДечки, откако почнавте да се засилувате редовно ви го читам фан клубов. Мило ми е шо најдобрата ракометна публика ќе добие играчи како шо заслужува.
Кире Митревски Лапац го викат (како Лапчевич)Михајло Петровски - Пинки
Васко Димитровски - Папа
Сашо Јанкуловски - Тото
Владо Недановски - Бутин
--- надополнето: Aug 21, 2011 12:31 PM ---
Кире Митревски - Кличко
--- надополнето: Aug 21, 2011 12:33 PM ---
Васко Митевски - Клечето