- Член од
- 2 декември 2008
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 344
Јас разбрав дека биле сосем солидни играчи и дека добро се вклопиле во екипата. Останва да ги видиме овде на дело Плус ако го додајме Нахас кој ќе биди ударна игла во нападот, екипата е тип топ.Јас мислам дека ништо од украинците ќе ги пишеше ако беа добри..очигледно дека се далеку од тоа !!
Шо се однесува до страната, невервам дека со 50 евра ќе завршиме работа. Најдобро е да се вработат 3-4ца дечки кои ќе го разработат и маркетингот и ќе известуваат правовремено, било на фејсбук, твитер, да се напрај страна солидна со форум. Друго е ЗМ, друго се Информатор итн. Потребно е бренд, да се направи маркетинг план, да се понуди место на дресот за спонзорите, панели (како на кошарка).
Мада јас мислам дека најпримарно оваа сезона треба да се разработи системот за карти. По примерот на Црвена Звезда да се направат сезонски карти за секој дел од трибината, и тие што се навивачи да имаат иста цена на картата со останатите гледачи. Доста е хаос, однапред 5 банки одназад покажи го шалот и ајт, и парите од тие што платиле напред не се берат ни за Дади да го исплатат.
После то да се направат посебни акции да секој родител да можи со себе да носи дете на ракомет, некој донеси девојка и други слични акции. Треба да се постават билборди, да се почни да се продаваат реквизити и слично...
Мислам дека е редно овие ситници кои се многу важни да почнат да се решаваат.