Фан клуб - РК Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.158
Толку и од Раул во ПСЖ.
Муабетот ми е дека сите што излегоа надвор од Вардар од оние шампионски генерациии се без некој посбен успех, после Вардар.
Раул и Роберто, Карачич и Душебаев,Скубе Криштопанс, Мораеш, Глеб, Абутович, Шишкарев..
Ilija go fati vrvot na zalez na kariera

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.339
Поени од реакции
13.323
Ilija go fati vrvot na zalez na kariera
Го фати Илија со двете раце на залез на кариера.
Автоматски споено мислење:

Ете Абутович ќе земи титула со Пелистер :D највероватно и двојна :oleee:
Ќе ни го земе Абутович и Пелистер, најверојатно и жена му.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.246
Поени од реакции
10.571
Kako gi dobivame utakmicive, epten čudno. Kolku i da pobeduvame do sega ne mi se dopadja igrata, mora da bidam iskren. Ama izgleda bez centralen bek tolku e. Ne znam kade tolku se povredi Krsmančič u pm. Nikolič isto ne go stava. Čuden trener i ovoj Milano.

Член од
13 август 2019
Мислења
652
Поени од реакции
3.515
Денес на мускули, според мене само поради Милано и никој друг… лоши замени лоша ротација, Николиќ и Пинто на клупа џабе земени, Џомба гине 60 минути на терен издиша човекот… Маргели најслаб убедливо не знае кај тера, подобро детено Стаменковиќ да игра место него…

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.419
Поени од реакции
4.330
Абе не ми е јасно што е со тактикиве. Добар дел од утакмицата играме практично без пикер. Томче Стојановски едноставно не е за таа позиција, колку и да го форсираат. Аларов закован на клупа. Океј, можда потпишал за Алкалоид, ама реално има добар придонес во одбраната, а ние ич не го користиме. Крсманчиќ повреден, Танкоски исто закован на клупа. Па играј го повеќе бре. Денес максимално ги искористи минутите. И даде голови и даде асистенции и украде неколку топки.
Маргели слободно може да го пратат дома. Толку клучни грешки направи што малку фалеше да ја свртат.
Срдановиќ доби премногу време, Родригез можда изиграва Харлем Глобтротерс, ама со брзите движења често обезбедува вишок играч. И мислам дека и Пинто треба да добие некоја минута, кога веќе користи место на странец.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.298
Поени од реакции
6.774
Ako ne si ide portugalecot, znači nema da pazarime ništo novo na desno krilo.
И он е врзан со договор до 2026. Мене добар впечаток ми остави на тие мечеви на кои што играше сезонава, не знам зошто Милано го закова на клупа последниве неколку мечеви.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.246
Поени од реакции
10.571
И он е врзан со договор до 2026. Мене добар впечаток ми остави на тие мечеви на кои што играше сезонава, не знам зошто Милано го закова на клупа последниве неколку мечеви.
Па од тоа што го видовме ок е, не е лош. Генерално десно крило ни е добро попунето, и Џомба е искусен и као второ крило си врши добра работа. Плус мислам дека и Марцинијак покрај десен бек игра и на десно крило така да ок си е. Подобро парите да бидат вложени на најдефицитарните позиции на ракометари кои би направиле разлика.

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.899
Поени од реакции
8.187
Мене ми изгледа дека ќе си оди Пинто, во спротивно сметам дека за нас ќе биде преголем луксуз да држиме три десни крила во клубот, посебно во ситуација кога и Пољакот што доаѓа наредна сезона може да покрие на десно крило.

За Џомба одлично што го продолжи договорот, стварно колку е постар толку подобро игра.:D

Откако се врати во Македонија ја крена формата и пак игра како во своите најдобри денови, плус со авторитетот и искуството што ги има за домашно првенство е доктор.
Досега скоро сите битни натпревари ги игра без грешка и баш некако се однесува капитенски во клучни моменти.
Мислам дека полека во него добиваме уште една легенда на клубот.

Член од
30 март 2025
Мислења
11
Поени од реакции
25
За Џомба одлично што го продолжи договорот, стварно колку е постар толку подобро игра
жива вистина кога беше помлад не беше ни приближно добар колку сега според мене

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.419
Поени од реакции
4.330
Денес Коиј беше на трибина со другиве играчи. Не ми е јасно што повреда има за цела полусезона да ја пропушти.
Многу би значело да ги имаме него и Крсманчиќ во Битола. Да заличиме на тим, со импровизации од типот Вуко на среден бек и Томче Стојановски на пикер, не знам што би барале.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.518
Поени од реакции
1.915

Карапале солидно против Барселона.

Kajgana Shop

На врв Bottom