Фан клуб - РК Вардар

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.438
Поени од реакции
2.441
@ohrid66 Има ли некакви планови за реновирање на Билјанини Извори? Да се искречи, да се светне, просторот позади головите да се нашминка, да се наместат светлечки реклами би било супер. Знам дека фрлија некој денар во реновирање на соблекувалните што е океј, но што е со подтрибинскиот простор и санитарните јазли?
све си во право
Општината е заинтересирана за ракометот, и плус најдоа спонзорчиња....летово направија нешто супер ги поканија многу бизнисмени на коктел и им објаснија некои работи и нормално цени за реклами и спонзорирања од 4 иљадарки до 100....(тој шо ке фрлит после полесно до .....)кој колку даде абер немам.Сега не можат да најдват рачки, власта ја имааат насекаде.Дали чекаат пари од министерот за Спорт за салата незнам.

и наместо да го средит клубот тој удри на ДУПЕЊЕ на општинарки,мед сестри,воспитачки итдаље.....

Јас да сум во клубот ја рушам и ке напраам нова за 8/10 иљади и за други работи и со тоа веке со скопје можит да се организират ЕП,,,,,доста е со шминкања и крпарења.
За клубот се виде вчера со Вардар......Метла за сите странци и Олјески....ке донесам 6 супер играчи добро платени и 12 македонски.За 20 мин имаа 4 гола даено, па со Барцелона не играа.

Член од
17 април 2024
Мислења
591
Поени од реакции
1.373
Горига е страшен, играчиште! Португалецов е солиден голман, му тргна последниве 10 минути. На среден сме преслаби, Танкосен некако не ми е во форма, а Крсманчиќ за пеналџија изгледа ќе го биде :D

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.400
Поени од реакции
4.237
Од ова што го гледаме на подготовките до сега:
Маргели >>> Бакар.
Крсманчиќ, колку и да е просек за Европа, е доктор за Карапале.
Еспиња е исто многу добро засилување според мене. Но дефинитивно, Горига и Коиј се играчите што носат разлика во екипата.

На полусезона ќе мора да се донесе среден што ќе биде носител на играта.

Последно уредено:
Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.400
Поени од реакции
4.237
Бековите имаат топ у рака, Маргели и Горига супер бекови, супер сме ми се свиѓа како играме, а и Родригес има напреднати многу супер играч ….
Да, да. И тоа сакав да го искоментирам. Родригез има страшен скок во играта и во сфаќањето на системот. За разлика од лани кога ко баскетџија пробуваше да оди од гол до гол.

Член од
13 август 2019
Мислења
611
Поени од реакции
3.295
Да, да. И тоа сакав да го искоментирам. Родригез има страшен скок во играта и во сфаќањето на системот. За разлика од лани кога ко баскетџија пробуваше да оди од гол до гол.
Пред неколку месеци за него тоа пишав тука, дека ако има кој да работи со него, има потенцијал за страшен напредок, дечкото е атлета…

Kajgana Shop

На врв Bottom