Фан клуб - РК Вардар

Кое е бе тоа сељачиштето што го тегнеше Хориха, и го тресна од паркет коа овој трчаше накај наша публика после победничкиот гол?

Вуко Комита

А Фитиљ го има удрено славата во глава изгледа, точно дека е убедливо најдобар репрезентативец и поштовање, ама не беше ваква плачипичка

треба и за кузмановски еден убав пречек на 8ми
Шо ќе пречекваш ти бе мочко еден капитен на репрезентација и репрезентативец. Шо е најтрагично никогаш ни ве провоцирал ни ништо.

Тој ќе делел правда дека се спукал Фитиљот со Борозан, без мозок, туку ништо не ме чуди од амеби како тебе,, шо пред 1-2 сезони ги наместивте да се загреват под ваша трибина, па беа туширани од плунки уште на загревање.
Играчите нека си решаваат на терен,навивачите ван терен, а вака се пречекват репрезентативци, секашни и бивши.
п.с. За жал сегде има такви како тебе, ко овај шо влезе на крај на терен со столе да се тепа

stole.jpg

Прегледај го приврзокот 449622

Прегледај го приврзокот 449623

Алo @Deksi брат ми добар ли си? Пушти ли Боки Стерјев по некое хелексче вчера?
Остај не го дирај, не се у добри односи со Боки... Декси збори за комплеси, а во секој пост пред и после дерби, толку му се очигледни комплексите од главниот град и двократниот европски првак, што дури и слеп човек би приметил... РК В. 1961 хахаха... Не знам дали некој му кажал дека кај неговиот тим треба да му стои РК Еурофарм П. (Работник).

Последно уредено:
Коа ќе видиш по коментари што пишат, коа ќе сфатиш дека пола и повеќе Битола едвај ги знае правилата во ракомет, воопшто не ни заслужуваат титула

И овие 2 години шампиони им се многу

Беше што беше вчера, се надевам тимов ќе покаже немакедонски менталитет и се однесува до крајот максимално сосредоточено...како ние да сме тие што бркаат негатива, а не чуваат предност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom