- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.065
- Поени од реакции
- 74.715
Со Ванчо Димовски и Номче беа главни во сдс
Киро Лазаров лајна да јади … од куро ќе си касни шо се има освоено бутин со 5мин играње2 Лига на шампиони
5 Сеха лига
11 Македонско првенство
9-10 купа
Можат слободно да му завидуваат најголемите ѕвезди од Балканот колку трофеи има освоено,каква среќа има сега и како тренер ќе се напуни со титули,ништо чудно и за некоја година да стане селектор.
selo aj priznaj zapali kolata da ja gleas utskmicta vo grad bitolaСпасија гз цело време со притисок кон судиите
Далеку сте од Вардар, боље бити од село него сељакselo aj priznaj zapali kolata da ja gleas utskmicta vo grad bitola
aj skopjani da jadat lajna ama ti sho vi e izmislena imenka bitola prv da skokash pa picka mu mater haha me nervira sho plukate a prvi ste v sala izgoreni ste utskmica da viditeДалеку сте од Вардар, боље бити од село него сељак
Хахахаха не драпај другар, каков притисок кон судите баш напротив денес имаше страшно лошо судење на штета на Пелистер. Биди сигурен дека истото ќе се случува и кога ќе игра Вардар со овие мочковците. Не знам со кој памет се делегират вакви судии на вакви утакмици. Се надевам дека ќе ги наредат неколку порази во низа и ќе паднат на земја. Се знај помеѓу кој тимој треба да се решава титулата.Спасија гз цело време со притисок кон судиите
Имаше неколку АПЛА одлуки во корист на Алкалоид.Хахахаха не драпај другар, каков притисок кон судите баш напротив денес имаше страшно лошо судење на штета на Пелистер. Биди сигурен дека истото ќе се случува и кога ќе игра Вардар со овие мочковците. Не знам со кој памет се делегират вакви судии на вакви утакмици. Се надевам дека ќе ги наредат неколку порази во низа и ќе паднат на земја. Се знај помеѓу кој тимој треба да се решава титулата.
Се знаеше дека ќе се изгубат, всушност не знам од каде ги ископаа овие судии. Не знам со кој памет ги пуштат вакви телетабиси на вакви утакмици и терени. Оди пушти ги таму плеј аут нека свират и то му е многу.Имаше неколку АПЛА одлуки во корист на Алкалоид.
Ама вакво катастрофално судење и пагање под притисок на навивачи никогаш не сум гледал.