Фан клуб - РК Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Pa pa pa daj boze:)!! Lev bek sme poise deficitarni... Bi sakal da dojde Rade... Na desen gi imame Petric i Rajkovic, ama i Majnov ako mozat neka go zemat:D Mnogu sakam a:D... Ajde site u Kale u 20:00! VARDAR<3
Uste li od Petric ke cekame , dosta mu e na nego do dusa neka ostane radi iskustvo, Stojanovic mi bil od sekad omilen igrac , daj boze ova sto go slusnav da se ostvari

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Дај боже да донесат некој македоснки играчи, доста со овие Србиве. Ако го донесат Стојановиќ и Мајнов и избркаат двајца било кој странци (да ги има што помалце, ама да вредат), се враќам и јас во кале.

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Оној педерот вели само што почна на собранискиот преносот- а на собранискиот исто од МТВ1

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Каде може да се гледа утакмицава? Ја нема ниту на собраниски, ниту на МТВ1.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Мтв се строги кога се работи Дневникот, не го поместуваат скоро за ништо, ниту прекинуваат...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.296
Поени од реакции
18.306
па нема организирано ништо што сакаш..и ова е доста:)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
па нема организирано ништо што сакаш..и ова е доста:)
Како нема организирано, не ме заебавај .
Се насмеав заради тоа „нема ништо организирано“ ..
Цела сезона ги немаше, па сеа се собрале.
Имав почит спрема комити, ама коа не си стојат на зборот ..

Член од
17 август 2011
Мислења
10.296
Поени од реакции
18.306
Како нема организирано, не ме заебавај .
Се насмеав заради тоа „нема ништо организирано“ ..
Цела сезона ги немаше, па сеа се собрале.
Имав почит спрема комити, ама коа не си стојат на зборот ..
па организирано нема нема транспарент комити нигде..членови може кој сака да идат..ко што си идеа по 1-2 ца цела сезона сеа е финале нормално поише ке дојдат.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
па организирано нема нема транспарент комити нигде..членови може кој сака да идат..ко што си идеа по 1-2 ца цела сезона сеа е финале нормално поише ке дојдат.
Да не се разбериме сеа погрешно и да се нафрлат „комитите“ коа ќе си дојдат од мечот.:D .. мене не ми пречи тоа што сега се собрале и што им даваат поддршка на нивните ракометари, ама малце глупо е цела сезона неможеа ни 200 души да се соберат цела сала, а а иде оваква некоја утакмица може да се појават.
Сакам да кажам, кој и да ја донел таа одлука околу тоа да нема навивачи кога игра Вардар, нешто изглеа има проблеми и му фали у глава.
Што повеќе народ, што повеќе навивачи и од двете страни, тоа подобро за сите е. А за мене како неутрален уште подобро.

Kajgana Shop

На врв Bottom