Фан клуб - РК Вардар

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Сума сумарум, Менде и Силјан што сакаат да докажат ? Дека витрината на РК им е поголема од нашата ? Па јасно е ко ден дека не е така. За ФК исто, ВАРДАР има поголема витрина за разлика од Пелситер. И сеа што ?
Кој се тие?? Вашите брачни парој изгледа така се викат :pos::pos:
И Кој рече дека вашата не е поголема од нашата, е поголема и тоа како со 5-6 метра + ама џабе е кога е празна, исто како и вашите тикви кои ги носите

И шо се зафатифте за фб од тој пост не ги коментирате 2 страни успесите ВО ПРАВО СТЕ НЕ ВЕЛАМ НЕ
ТЕШКО Е ТЕШКОООО ДА СЕ ПОДЕСИ ТО

Член од
28 јули 2011
Мислења
110
Поени од реакции
52
Ти одговорив бе дете, доста со то сфати несфати, имате поќе фанови на вашата страна на ФБ, невелам не, ама не ве респектират доволно во Европа, таму седеше името на РК Пелистер шо му е и местото, факт е дека то го прочита цела ракометна европска јавност.
Па ти колку сакаш објаснувај ми мене за критериумите и дали сваќам или несваќам :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Кој се тие?? Вашите брачни парој изгледа така се викат :pos::pos:
И Кој рече дека вашата не е поголема од нашата, е поголема и тоа како со 5-6 метра + ама џабе е кога е празна, исто како и вашите тикви кои ги носите

И шо се зафатифте за фб од тој пост не ги коментирате 2 страни успесите ВО ПРАВО СТЕ НЕ ВЕЛАМ НЕ
ТЕШКО Е ТЕШКОООО ДА СЕ ПОДЕСИ ТО:(
Цела битола, почнувајќи од женско до машко со исти имиња. А со лица што не знаат дека не се најтрофеен клуб и дека имаат помалку трофеи од Вардар не правам веќе муабет. Админ ти даде предупредување погоре. Навивачи во туѓи клубови да не се мешаат....

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
deckive of bitola navistina si imaat kompleks na pomala vrednost.Kako poinaku da se objasni dvocasovnovo trolanje na fanklub na VARDAR?

П

Паспарту

Гостин
Ти одговорив бе дете, доста со то сфати несфати, имате поќе фанови на вашата страна на ФБ, невелам не, ама не ве респектират доволно во Европа, таму седеше името на РК Пелистер шо му е и местото, факт е дека то го прочита цела ракометна европска јавност.
Па ти колку сакаш објаснувај ми мене за критериумите и дали сваќам или несваќам :D
Па убаво ви кажав уште пред неколку постови, живејте вие со тие факти, а ние ќе живееме со тоа дека сме најтрофеен македонски клуб...

А за тоа колку ми е криво што европските сајтови пишувале за пенистер, исто колку што ми значи тоа што натпреварот Вардар-Металург го ставиле во 10 најголеми дерби средби во Европа.

Член од
28 јули 2011
Мислења
110
Поени од реакции
52
Ај ќе си одиме сега, не уплашивте со предупредувањето од админот:pos:,а и овај од Драчево сити :tapp:, шо добро говори Македонски, навистина не го разбирам со „факсо у скопје“:D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Ај ќе си одиме сега, не уплашивте со предупредувањето од админот:pos:,а и овај од Драчево сити :tapp:, шо добро говори Македонски, навистина не го разбирам со „факсо у скопје“:D
Нас па ич не ни се познати вашите зборови каде што по правило треба да завршуваат со Т а вие го изоставувате тоа буквиче. куро ? Ојме ? Овај ? шо ?

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
ЗА БРЗО ВРЕМЕ ЌЕ ВИДАТ СИТЕ КОЈ Е ПЕЛИСТЕР!!!!
Laku noc:D

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Ве боли како шо гледам стално сте искомплексирани

П

Паспарту

Гостин
П

Паспарту

Гостин
Vladimir Petrić u Vardaru
Trenirao je Vladimir Petrić sa Pančevcima,poslije bio na probi u Njemačkoj ,a na kraju završio na Šaleško-savinjskom turniru u dresu Vardara

Petrić je sarađivao sa Veselinom Vujovićem u reprezentaciji,pa mu neće biti teško da se prilagodi na način rada.Lijevoruki bombarder se poslije odlaska iz španske Almerije vratio u Portugal.Vladimir Petrić igra na poziciji desnog beka i ima 34 godine.U Vardar je ovog ljeta stiglo i lijevo krilo Dobrivoje Marković.

Kajgana Shop

На врв Bottom