Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Иако не е поврзано за Вардар, сепак е поврзано со Комити.Дали може некој да ми даде линк од youtube од боксот кој го јаде Ѓунар Прокоп во Скопје, на натпреварот Кометал - Хипо.Фала :smir:
тргнато е од јутјуб поради насилни содржини :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што се бе 600 КОмити,3000 треба за атмосфера како Кометал и тогаш кој сака нека дојде паѓа во Кале.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Што се бе 600 КОмити,3000 треба за атмосфера како Кометал и тогаш кој сака нека дојде паѓа во Кале.
Е јебига се сменија работите од тогаш :)
Убаво си кажа Драчево, со 600 души јас ќе бидам презадоволен :) Плус си знам колку души и кои луѓе ми се потребни за да направиме атмосфера како да сме 10 000 :icon_mrgr
Неможеш да очекуваш повеќе луѓе кога истовремено играат Фени-Работнички и МЗТ-Торус во Борис. Скопје не е град со 10 000 ултраси :pos:
Очекувам барем салата да биде исполнета со обична публика, нешто што слабо му оди на РК Вардар...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Убаво си кажа Драчево, со 600 души јас ќе бидам презадоволен :) Плус си знам колку души и кои луѓе ми се потребни за да направиме атмосфера како да сме 10 000 :icon_mrgr
Неможеш да очекуваш повеќе луѓе кога истовремено играат Фени-Работнички и МЗТ-Торус во Борис. Скопје не е град со 10 000 ултраси :pos:
Очекувам барем салата да биде исполнета со обична публика, нешто што слабо му оди на РК Вардар...
znaes kako e kaj nas , samo koa e e bitno dogjaat vo ovoj slucaj polufinale bi dosle ke ima zainteresiranost i doma ligushive sto idat na utamicki da bidat videni ke najdat karti a toj sto ide cela godina so kurot u race ke ostane

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
u sabota brojka mislam deka ke bide 500-600 ama navivanjeto ke bide na najvisoko nivo toa mozeme da vetime :D

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Решица моментално се на 1 место во романија

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Официјално се најавени 50-тина навивачи на Романскиот клуб кои ќе бидат сместени во делот на салата каде секогаш се сместуваат гостински навивачи...
Да се погрижиме нивното доаѓање да биде само од туристички карактер, нека го почуствуваат комплексот да си навивачка група која од спротива ги има моќните и мотивирани Комити!!!
НЕМА ИГРАЊЕ СО ВАРДАР, НЕМА НИ СО НАС!!!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982

Најдобриот играч на Романците си заминал од клубот. Така да со атмосфера каква што Комити знаат да создадат,и со сериозен пристап на играчите очекувам победа од минимум 7 гола разлика.
НАПРЕД ВАРДАР,ВАРДАР ШАМПИОН !

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Ма газиме у сабота ! Сите на кале ! ЕДЕН Е ВАРДАР!
Бар 7-8 гола да иаме предност :salut:

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Па нели со Фемили и СРВ немате исти членови,или двојни,нели комити се едни а тие се други?Како можи тогаш да ви претставуват тие две утакмици пречка за вашата бројност,и друго вие се борите за полуфинале со сосема реални односно големи шанси во евро куп.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Па нели со Фемили и СРВ немате исти членови,или двојни,нели комити се едни а тие се други?Како можи тогаш да ви претставуват тие две утакмици пречка за вашата бројност,и друго вие се борите за полуфинале со сосема реални односно големи шанси во евро куп.
Ај бе не го поти ко да незнаеш каква е Скопската тифо сцена....
И нема да преставува тоа пречка сигурно за нашата бројност и воопшто за навивањето на натпреварот во тоа те уверувам. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom