Фан клуб - РК Борец

Член од
26 октомври 2011
Мислења
353
Поени од реакции
429
катастрофа термин...поглупав термин неможеа да стават...инаку требаше утре да играме со Драчево на гости но натпреварот е одложен
Требаше да се игра во 11 сабајле јас така разбрав... Ама го преправиле во 15h ;)

M

MrzaRules

Гостин
терминот е таков поради тоа што гостите немале превоз за подоцен термин....

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
па ако видиш на тренинг си играат фудбал ќе ти стане јасно..се најавуваше како голем спонзор Брако највероватно нема да испадне ништо..
па сите на почеток играат фудбал првите 15тина мин. од тренингот колку за забава..да се расположат играчите... инаку бев на неколку претходни тренинзи не играа фудбал...

M

MrzaRules

Гостин
значи да ви појаснам....минатата недела играа фудбал на тренинг затоа што неколку играчи беа болни,што беше и причината за одложувањето на утакмицата со Тинекс...фудбалот се играше за релаксација на играчите и за да болните можат полабаво да трчаат,да не се замараат толку....помина тоа....

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Според страната на драчево:

VIII коло : РК „ Драчево “ - РК „ Борец “ Велес

VIII коло : РК „ Драчево “ - РК „ Борец “ Велес е одложен за во Среда на 16.11.2011

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
сеа ГРК ли ? :S

VIII коло : РК „ Драчево “ - ГРК „ Борец“

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
најважна е победата гледам работите одат во нагорна линија и со спонзори и со се тоа е добро нема ништо тоа што пишуваше во спорт!
Следно коло мислам во гости кај Битола играме.

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
најважна е победата гледам работите одат во нагорна линија и со спонзори и со се тоа е добро нема ништо тоа што пишуваше во спорт!
Следно коло мислам во гости кај Битола играме.
малце инфо за тоа "со спонзори" ? :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Во сабота.17 часот РК Битола-Борец.....

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
малце инфо за тоа "со спонзори" ? :)
може да објасни велешанец он ми кажа..покрај Брако најавени се уште како помагател Општина Велес заедно со Жито маркети и Зегин.

Kajgana Shop

На врв Bottom