Фан клуб - РК Борец

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
разбрав дека сигурни засилувања на Рк Борец се Зоран Шалевски од Тиквеш, Миле Ордев од Вардар, Славиша Димитријевски од Куманово,Ивица Лазаревски од Куманово, Ѓоргоновски од Металург и тренерот Чакаревски ми кажаа дека за сега само овие потпишале а останале сите од минатата сезона освен Јовчевски, колку е точно незнам но би требало да е точно :)
Збор два за засилувањата да кажам...Шалевски е одлично лево крило иако игра во Тиквеш сепак одличен играч добивате на таа позиција , Ордев сеуште е млад играч има само 20 години потенцијал има ама дали ке можи супер лига ке видиме ...Димитријевски е доста добар и Горгоноски е добар пикер иако покрај Раќчевиќ тешко се пробива некој ...ако ги имате овие играчи веднаш зад нас ќе бидите во регуларната сезона !!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Денеска во спорт пишуваше дека до крајот на неделава ќе биле објавени новите засилувања и ќе кажат плус кој треба да се купат.Пишува дека ќе сакаат да бидат конкуренти и да се борат со Пелистер за првото место,како најзвучно име се спомнува Ѓоргоновски кој највероватно веќе потпишал договор +4-5 засилувања требало да има може и повеќе.

M

MrzaRules

Гостин
Денеска во спорт пишуваше дека до крајот на неделава ќе биле објавени новите засилувања и ќе кажат плус кој треба да се купат.Пишува дека ќе сакаат да бидат конкуренти и да се борат со Пелистер за првото место,како најзвучно име се спомнува Ѓоргоновски кој највероватно веќе потпишал договор +4-5 засилувања требало да има може и повеќе.
ако Ѓоргоновски е најзвучно...можам да замислам другите шо играчи се...ЗАГРЕОВИ!!!УПРАВА ПЕДЕРИ!!!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
ако Ѓоргоновски е најзвучно...можам да замислам другите шо играчи се...ЗАГРЕОВИ!!!УПРАВА ПЕДЕРИ!!!!
пишува дека ќе биде донесен он и највероватно 4-5 играчи да се надеваме ќе бидат квалитетни..Ѓоргоновски нема играно оваа сезона повреден да се надеваме ќе влезе во форма и заедно со неколку засилувања и некој од старите ќе бидеме конкурентни.

Член од
4 септември 2010
Мислења
57
Поени од реакции
1
Има ли нешто официјално со засилувањата или уште се е шпекулација?

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Пишуваше дека до крајот на неделата ќе кажеле од Борец... ќе почекаме ќе видиме :confused:

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Можи ли некој да ми кажи кој ви се досегашни засилување ?

M

MrzaRules

Гостин
никој ништо незнае зошто НЕМА НИШТО!!!УПРАВА ПЕДЕРИ!!!Ќе има плачки...така ми стои работава

M

MrzaRules

Гостин
Значи вака...нема ништо од засилувањата...додека сите екипи почнаа со подготовки ,Борец не се мрднати од место,нема никакви засилувања,нема никаков силен Борец...еве шо добив како одговор од тренерот...

"јас им ја трчам работата на сите.. никој од градот таму немрда со прст па треба јас да ги молам, што не е моја работа.... Колку за твоја информација добив ветување од еден многу моќен човек од Велес дека лично ќе се заангажира следната недела за да разговара со сите фирми од градот да помогнат на клубот и за да не го изгубме Кочо како спонзор... така што таму вас како информации ви стигнале незнам"....

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Значи вака...нема ништо од засилувањата...додека сите екипи почнаа со подготовки ,Борец не се мрднати од место,нема никакви засилувања,нема никаков силен Борец...еве шо добив како одговор од тренерот...

"јас им ја трчам работата на сите.. никој од градот таму немрда со прст па треба јас да ги молам, што не е моја работа.... Колку за твоја информација добив ветување од еден многу моќен човек од Велес дека лично ќе се заангажира следната недела за да разговара со сите фирми од градот да помогнат на клубот и за да не го изгубме Кочо како спонзор... така што таму вас како информации ви стигнале незнам"....
Toa e мршници најавуваат се и сеа ги нема си одат по одмори и секаде тренеров сам да трча не може тие што се најавуваа да ги земат играчи добро ќе биде ама по се изглеа немаат со подготовки уште почнато они се многу јаки па по "тешката сезона" имаат продолжен одмор..хаха :ROFLMAO:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ѓоргоновски ја заврши кариерата ништо и од неговиот ангажман.

Kajgana Shop

На врв Bottom