Фан клуб - РК Борец

BorecFan

Солунски Атентатори
Член од
21 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
13
-Среда одбојка
Нема отсуство прашање е честа на градот и честа на нацијата БОРЕЦ - шкендија
http://www.facebook.com/event.php?eid=207189052634564
-Сабота ракомет
Гостуваме во Битола против Пелистер има обезбедено автобуси нашиот миленик ќе се бори за влез во финале
http://www.facebook.com/event.php?eid=221178907893506
ЦЕЛ ГРАД ПО ТЕБЕ ЛУДУВА БОРЕЦ ДАЈ НИ ПОБЕДА

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
од денеска видео.. нови блузи + шалови

Z

ziko bt

Гостин
Епа ондак тепајте ги и Лозари пошто и нивни трансови имаше кај нас :)
Брат нема врска со тепање,баш напротив ми се чини Чкембари и општо цела Битолска публика му возврати на гостопримството на Гемиџии од пред некој месец,како и да е се разбравме тој транс има бидено на трибина кај Комити и ми се чини ради то имаше таков одговор.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.058
Брат нема врска со тепање,баш напротив ми се чини Чкембари и општо цела Битолска публика му возврати на гостопримството на Гемиџии од пред некој месец,како и да е се разбравме тој транс има бидено на трибина кај Комити и ми се чини ради то имаше таков одговор.
Добро де и ти не сваќај се буквално зборот ми беше дека сте ги пцуеле Гемиџии ради тоа ВЕЛЕС што било кај нас по некоја логика треба и Лозари да ги пцуете нели? :)

Z

ziko bt

Гостин
Добро де и ти не сваќај се буквално зборот ми беше дека сте ги пцуеле Гемиџии ради тоа ВЕЛЕС што било кај нас по некоја логика треба и Лозари да ги пцуете нели? :)
Уживај се разбравме,околу то со Лозари мање више слична е ситуацијата е и со Војводи ако не се лажам јебига се менват страни. :)

BorecFan

Солунски Атентатори
Член од
21 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
13
Епа ондак тепајте ги и Лозари пошто и нивни трансови имаше кај нас :)
Да се разбереме ниту сме анти Ск ниту сме анти Битола тоа што е меѓу вас е одамна и неможе ништо да се промени ниту во живо ниту на форумов :)))) Што и како било со тој транс знаат тие што го донеле иначе ние како навивачка група само сме против кумани и "куварските" групи со другите во добри односи сме :))) тоа е тоа честитки до Бт за победата поквалитетни бевте иако Борец пружаше отпор али се гледа дека не беше доволен ...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
^ толкав ли вашиот комплекс нема што да правите па си гледате клипчиња и све остало ако ако убаво..

BorecFan

Солунски Атентатори
Член од
21 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
13
А,како ви се вика групата тука?Ултрас ТРЕНЕРКИ или УЛТРАС КРИСТИЈАН ГОЛУБОВИЌ?
Твоите постови почнаа да ми се допаѓаат зошто ние не коментираме кај вас :))) ? толку "вредите" слуги КОМПЛЕКСАШИ :))))))
Иначе куманово како што знам не постои повеќе дали во гости или дома неможе да игра или неможе некои трошкови да покрие НЕ ПОСТОИТЕ ахахахахахахахахахаха НЕ ПОСТОИТЕЕЕЕ аалалала
Додека ние си бевме на гостување вие на А2 не пратевте ако ако учете :))))

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.949
Сте му земале полувреме на Металург во АВтомокманда завчера бре :)
Прва екипа што сезонава го добила Металург на полувреме, али до крај ве растртеле...

Kajgana Shop

На врв Bottom