- Член од
- 8 февруари 2008
- Мислења
- 585
- Поени од реакции
- 1
ти си скроз отиден.....ja sam u dusa za partizan sekoja nedela so privaten avion odam za belgrad i gi gledam a ako igraat na gosti od belgrad so timot zardno:pos2:
ти си скроз отиден.....ja sam u dusa za partizan sekoja nedela so privaten avion odam za belgrad i gi gledam a ako igraat na gosti od belgrad so timot zardno:pos2:
abe lud sam 100%ти си скроз отиден.....
eeejjjj pupone mn si interesen,mak i nba,jas gledam i mak i nba ama koga Partizan,isto kako da igra nekoj nba tim pozzabe so se zamarate so partizan i zvezda gledajte mak.basket i nba![]()
Тепавме, во прво лице...а само 16 години иматепавме 30 со Војводина
Звезда изгуби 20 разлика од Војводина и толку е сега се враќа во нормала ситуацијата,се на свое место:helou:
Brat za ova ti pustam raka!Jas ko gi vidov slikite,gi otkazav grobari,sega samo klubot si go bodram!KAKOV PARTIZAN BE TIE NA TRIBINA KE ZAKACUVAAT ZNAME:
KOSOVO E SRBIJA MAKEDONIJA E GRCIJA
I NIE KE NAVIVAME ZA NIV?????
EPA GROBARI MOI MILI SRBIJA OSTANA BEZ KOSOVO I GRCIJA OSTANA BEZ MAKEDONIJA
I VIE KE OSTANETE BEZ TITULA
од мене човек дали ќе биде е моја работа!Тепавме, во прво лице...а само 16 години имаКога последен пат Партизан играл официјална утакмица во Македонија, момак ти си се држел во пенисоидниот орган на татко ти и си си викал сам на себе, Држ се Вац, ако излезеш сега, од тебе човек никогаш нема да биде, и ги условуваш како да си дел од нив
Да го симпатизирате можам да сфатам, ама да го кажувате во прво лице, колку и да се обидувам, никогаш нема да ве сфатам![]()
се се ама за титулата си грешка,плус види на некоја од претходните страни ќе видиш дека само на Паок навивачите имаат ставено такво знаме,Гробари имаат ставено грчко знаме а такво нешто немаатKAKOV PARTIZAN BE TIE NA TRIBINA KE ZAKACUVAAT ZNAME:
epa ako toa e tocno znaci stvarno sa ped_ _ iKAKOV PARTIZAN BE TIE NA TRIBINA KE ZAKACUVAAT ZNAME: