ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА БЕРТАНС БЕРТААААААААААААААНС АУФ КАКОВ КРАЈ ЧОВЕЧЕ ПА ПО КОЈ ЗНАЕ КОЈ ПАТ ТАКВА УТАКМИЦА МОЖЕ ДА ОДИГРА САМО ПАРТИЗАН
ФАЛА ТИ БОЖЕ ШО СУМ ГРОБАР ПУНИ КУЧКУ БРЕЕЕЕ УЗАЛУД ТРУУУУД ЏАБА ВАМ ВАМ СВЕ........................
Еве интересни коментари на ганците после утакмицата
Губитници смо, јебени губитници, 12 година смо губитници, јебе нас ко стигне и стално нам је неко други крив, те судије, те ...Dule..., те биа, циа, масони, сви су криви, само нису они који нам ведре и облаче у клубу. КК Следећа сезона, и то је то. И боли ме дупе за Евролигу, нама је на финале домаћег првенства у које се толико кунемо дошло 800 гробара да држи час навијања и 10 клинаца са ... Vujosevicem... на клупи да одржи час кошарке и борбе.
svakom normalnom navijacu naseg kluba je tesko pao poraz, sasvim zasluzen a glavni razlog su upravo ti igraci koji su odigrali bez muda i kapi krvi i to u bitnoj utakmici za trofej koji nismo uzeli 15 GODINA
E moj Vučiću... i kakav si ti zvezdaš..od kada si došao na vlast partizan opet osvaja sve titule i situacija je još gora... umesto da pohapsi i uništi grobarska govna i dalje se grobari diče i slikaju i kliču mafijašu sa toletu i lopovu Đuriću..a partizan u košarci sve drži...i sudije i sistem...što ne pohapsi i ne posmenjuje govna i da uništi partizan oni su tako radili godinama sa nama...
Ха ха ха ха ха па има ли нешто послатко од тоа кога читаш како се нервираат и плачат семката ганферска да ви ја *бам
Еве со што бертанс погоди тројка!!!!
Да не го ставам сеа целиот негов арсенал ке се исплашат ганците пошто знам дека некој ,,КЕ ЗАЛУТА,, на овој форум!