Фан клуб: Партизан!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
После два пораза по ред, победа на гостувањето во Словенија, кај Крка со 58-66 (y)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Данило Анџушиќ повеќе не е дел од Партизан, поради несогласување со Дуле Вујошевиќ... :(
Еве го и неговото официјално соопштение...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Гледам на форумот juznatribina.net се зборува за некое засилување на позиција 4/5 и тоа од некои сигурно извори како што велат, еве еден од членовите што напишал :D
Koliko mi ustvari svi volimo ovaj klub i želimo da neko dođe, da se pojačamo, koliko smo i dalje gladni trofeja, ko narkoman igle...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

Победа над Цибона, утакмица со доста прекини, инциденти ..... Главни виновници беа ,,Забрањени" .....

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
"Заборављени" се маскирани цигани, факт... Навивачи кои секоја можна ситуација ја користат за да му наштетат на клубот, значи се и против него... На Ракомет во Ниш, во рамките од ЛШ оваа година, на Партизан против Адемар мислам, влетаа во терен и правеа нереди низ трибини и натпреварот беше прекинат, потоа Партизан изеде дебела казна... Вчера пак, за фудбал па и да не зборам...

Имаат више напади на Гробарски деца, отколку против било која друга навивачка група... :mad:

Кога Дуле им отиде до под трибина, и кога ги отера у курац, овие возвратија со "Уби, уби Гробара" алудирајќи на Вујошевиќ :facepalm:

Нека им забранат на тие гадови припар до сала или стадион, бидејќи Партизан во најлош случај може да биде казнет со исфрлање од лига, со играње во друг град, бодовно...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Јас мислам дека скандираа Уби ли сте Гробара, до негде и во право се, ама не се решаваат овие работи на натпревари каде што можеш да му наштетиш на клубот...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^ Јас мислам дека скандираа Уби ли сте Гробара, до негде и во право се, ама не се решаваат овие работи на натпревари каде што можеш да му наштетиш на клубот...
Јас бев на работа додека играа и гледав без тон, после по фб групи и форуми прочитав дека така скандирале...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Нешто многу слабо играме, ама ако кога ке треба на крај, тогаш ние сме најдобри како што кажа капитенот :D

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Вујаниќ го напушти Партизан и официјално,не е повеќе помошник тренер !
Не ми се свиѓа како идат работиве,уште на почеток сезона со Бешовиќ,го дадоа Миљеновиќ т.е го шутнаа ни шанса не му дадоа а носат Французин на негова позиција иста возраст Миљеновиќ е во топ 5 проспекти генерација 93 !!! ,после тоа со Анџушиќ кој што е екстра талент и сениорски репрезентативец на Србија,сега и Вујаниќ а пред 10-15 дена имаше интервју каде што се делуваше идилично.
За играта последниов период не ни сакам да коментирам,срамна игра,пораз како пораз не е проблем не победуваат екипи како Широки што не играат ништо ама баш ништо освен што шутираат тројки.
Не идат на добро работиве,дај Боже да грешам.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Јас колку што знам Вујаниќ си замина по своја воља, не го избркаа

Kajgana Shop

На врв Bottom