Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Го збриша Степанек со 3-0 и со само 7 изгубени гемови.

Сепак вечерва нема да биде толку лесно, бидејќи Вердаско е сепак далеку поопасен од досегашните противници, но сепак не се сомневам во пласманот понатаму и едвај го чекам дуелот против Ферџо во полу-финалето .. :vozbud:

Ова е болесно :pos::poss::cheeky1::zver:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ааа :pos2: Маестрален тенисер, одличен актер и забавувач, добар пејач и што ти уште не. :D Инаку, Ноле е најпосакуваниот секс партнер во Србија според акентата на Амиџи шоу. :-D

Добар е Вердаско, но не доволно за рекетот број четири и наскоро три. Фернандо е доста издржлив и истраен во долги поени, скоро многу ретко паѓа прв, па затоа Новак треба да биде сигурен со сервисите на свој сервис, да има голем процент на први уфрлени за да резултира со помалку грешки. Уште некој час и почнува. НАПРЕД НОЛЕ!!!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ааа :pos2: Маестрален тенисер, одличен актер и забавувач, добар пејач и што ти уште не. :D
Пријателе, те гледам дека го поддржуваш Новак, ти пишува : novak fan! .. А имаш аватар од Надал :icon_eek:, што е работава, некоја кладба е у питање, или .... ?? :wink::smir:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Го зема третиот сет против Вердаско и сега води со 2-1.Искрено по лесно изгубениот втор сет,мислев дека тешко ќе се врати,но ме демантираИма уште за игра,опасен е Вердаско,но мислам дека Ноле ќе знае како до полуфинале.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Полуфинале Џоковиќ - Федерер. Кент вејт ту си дет:vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ајде Ноле мајсторе, докажи дека можеш да го совладаш големиот Роџер... очекувам неизвесен меч со победа на Ноле... ако може некој нека пише само утре од колку часот ќе биде натпреварот, ме мрзи да пребарувам... фала однапред :smir:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Браво за синоќа !!! И покрај сиот тој притисок и мачење во првите 2 ипол сета, успеа да се врати и да ја оправда улогата на фаворит. Е сега следен е Рожер, ууффф ова ќе биде спектакл. Рекетот бр.1 е во страшна форма, но кога ќе ми текне на поразот што го доживеа од Новак на минатогодишниот Аустралиан Оупен, и те како ми влева надеж дека нешто слично може и утре вечер да се деси ...

Ајде нека се одмори сега, нека собере сили и со ладна глава без респект нека излезе утре на Артур Еш, па со малце среќа нека го елиминира фаворитот.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Браво мајсторе, феноменална партија денеска против феноменалниот Федерер... и покрај поразот докажа дека можеш да се носиш со големиот Роџер кој како да е од друга планета... што е тука е... ајде наредната година да освоиш барем еден грен слем... прв на список Австралија Опен... :vozbud:

P

PewDiePie

Гостин
ХАХАХ да да како не јас мислам сите 4 гренд слема ке ги освои,она што треба да го сфатат фановите на Џоле е дека тој никогаш нема да биде прв,Федерер уште 4-5 години ке биде прв кога тој ке иде во пензија тука е Надал ако не е тој тогаш Мареј или Дел Потро така да реално гледано србинон тешко да биде но. 1 некогаш :toe: еве од вчера освежување малку :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom