Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Во моментов попаметно е да се испадне од ЛЕ и сите сили да се насочат во лигата пошо и онака сме десеткувани со повреди и уморни. Но сепак кај мене памет тешко функционира и победа над Јунајтед би била едно од ретките чуда што се случуваа оваа сезона.

Значи се враќаме во времето кога Леонардо беше тренер, вечерва повторно ќе гледаме 4-2-фантазија. :D

Фантазија: Салемакерс, Круниќ, Хакан, Кастиљехо.:D

Лезбејката шпиц. Ова ни на фифа 20 не може да помине на beginner, но секако дека му верувам на ќелавиот Гвардиола. :coffee:

Каде е Манџукич бе,планира ли човекот да изигра нешто.

Каде е Манџукич бе,планира ли човекот да изигра нешто.
Наводно ќе се врати после интернационалната пауза. Види го погоре постот од Инстаграм.

Калабрија батето морал да се оперира заради повреда на менискус, операцијата утре. После оваа информација, рачунајте дека Калабрија ќе ја достигне овосезонската форма НИКАД. Чао рагаци, овој лик мислам дека со ова ќе заврши на чистилиштето просечни фудбалери сега и секогаш и за вечни векови.

Каква тактичка занимливост, Сали Кастиљехо ќе играл лажна 9ка :pos: Џими, ова ни Пеп братот не би го напраил чак. Се кладам во живот дека Саличе вечерва ќе биде појше на земја хоризонтално во грч и болка, отколку исправен како се движи или трча. Ако има уопште среќа и бикот Мегвајер да не му искрши 3 ребра и потколеница некаде до 22 минута од прво полувреме.

Мојот омилен фудбалер сезонава.:place:

Последно уредено:
Калабрија батето морал да се оперира заради повреда на менискус, операцијата утре. После оваа информација, рачунајте дека Калабрија ќе ја достигне овосезонската форма НИКАД. Чао рагаци, овој лик мислам дека со ова ќе заврши на чистилиштето просечни фудбалери сега и секогаш и за вечни векови.

Каква тактичка занимливост, Сали Кастиљехо ќе играл лажна 9ка :pos: Џими, ова ни Пеп братот не би го напраил чак. Се кладам во живот дека Саличе вечерва ќе биде појше на земја хоризонтално во грч и болка, отколку исправен како се движи или трча. Ако има уопште среќа и бикот Мегвајер да не му искрши 3 ребра и потколеница некаде до 22 минута од прво полувреме.
Види го мистер Пиоли, 45 минути ме делат од пиење кратко еспресо во негова чест :D

Лезбејката е тотално бескорисен (два пати само успеа да падне да се чудиш :D ) ама затоа внук ми Кафуфу ги изора по десна страна.

Инаку многу ме изнервира Тео, два пати беше во позиција да подаде топка а тој одлучи да шутне. Мора да се превоспита на полувреме, кај го гледам лајно шатиран уште да ме нервира во напад.

Дај ѕвоните му на Бобан по динамова линија нека го праша Мамиќ колку пари бара за Орсиќ.
@Saasko ти ова работа со контактите ја имаше.

Па не, ако не дајте си сами гол подобро. :mad: :facepalm:

Каков промашај е овој Меите. На незавршена сезона би го вратил од позајмица.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom