Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Со што Аврамовски!? Со 4 поени со Фени, и 2 со Струмица!?
Тоа што Ацо нема поима од тренер не е крив Аврамовски. Како можеше Аврамовски да дава по 15 поена на утакмица кога беше Боби Митев тренер ? Човекот имаше 100 акции и за под кош и за шут за 3 поена и тоа сами да остануваат играчите. А овој дибеков нема 2 акции со кои може да има 2 лесни поена... Чим Кире шутира тројки што да очекуваме понатаму ? Последниов натпревар со АБА 35 шута за тројка имаа, дур не се промени овој скапаница од тренер џабе е све.

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
Тоа што Ацо нема поима од тренер не е крив Аврамовски. Како можеше Аврамовски да дава по 15 поена на утакмица кога беше Боби Митев тренер ? Човекот имаше 100 акции и за под кош и за шут за 3 поена и тоа сами да остануваат играчите. А овој дибеков нема 2 акции со кои може да има 2 лесни поена... Чим Кире шутира тројки што да очекуваме понатаму ? Последниов натпревар со АБА 35 шута за тројка имаа, дур не се промени овој скапаница од тренер џабе е све.
Се што напиша е точно. Ако запазиш секоја акција му е иста. Висок играч прима горе топка и ја дава и во блок иде одма. Им ги читаат сите акции и само тројки шутираат ама тоа е каков тренер таква игра.
Ама и Аврамовски не игра ништо барем да се бори, а не ко девојче да игра!!!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Се што напиша е точно. Ако запазиш секоја акција му е иста. Висок играч прима горе топка и ја дава и во блок иде одма. Им ги читаат сите акции и само тројки шутираат ама тоа е каков тренер таква игра.
Ама и Аврамовски не игра ништо барем да се бори, а не ко девојче да игра!!!
Се согласувам дека треба повеќе да се залага... ама не може да го кривиме човекот што има слаб учинок оваа година, нема ЕДНА акциа за центрите ( Кире, Аврамовски, Талески ), сите акции им се за шут... па не дај боже да не ни тргне шутот, има да го кркаме и од најслабите... Со АБА 13/35 за тројка. И незнам дали сте приметиле ама на кој било играч да му тргне Ацо го става на клупа и го држи 2 четвртини на клупа. Таков случај имаше со Фени кога на Зивчевиќ му тргна односно дае тројка и имаше неколку влезови, исто така и Аврамовски добро го започна натпреварот односно имаше влез и едно куцање, и овој ги вади и ги заборава ( поготово Зивчевик ) на клупа. Со АБА тоа беше случај со Кире кога му тргна односно партал ги направи и не влезе една четвртина, ја отспа на клупа. Какви играчи и да му дадат на овој човек ништо нема да направи.

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Не е многу скратена,само првите редови....дека заставите не смееме веке да ги ставаме врз рекламите!!!!

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
avramovski nikad ne igral dobro sekat si e takov djabe mu e visina samo kako moze da zima tokkava plata ne mi e jasno

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
i jas se soglasuvam....so Feni zivcevic dade 8 poeni po red i go sedna na klupa akciite mu se isti 2-3 akcii imaat nezz sto da kazam a da go smenat kogo ke donesat Bobi Mitev e odlicna opcija ali nadvor e tesko deka ke se vrati.. drug ne mi padja na pameT, FAKT E DEKA GO SAKA MZT ALI MORA DA PROMENI NESTO U BRZO VREME!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
i jas se soglasuvam....so Feni zivcevic dade 8 poeni po red i go sedna na klupa akciite mu se isti 2-3 akcii imaat nezz sto da kazam a da go smenat kogo ke donesat Bobi Mitev e odlicna opcija ali nadvor e tesko deka ke se vrati.. drug ne mi padja na pameT, FAKT E DEKA GO SAKA MZT ALI MORA DA PROMENI NESTO U BRZO VREME!
Абе го сака он МЗТ ама мора да свати дека не го бива за тренер. Не се победува против јака екипа со 2 акции ( срамота е значи цела утакмица 3ки да шутираш ), а башка тоа што ги пцуе играчите при секоја утка, со тоа мисли дека ги мотивира уствари играчите психички паѓаат, срамота. Боби Митев има кажано доколку се дигне малце МЗТ одма би се вратил, ама пречката е тука Ацо - има предност му помогна на МЗТ и ке го трпиме сега 2 години.

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
jas neznam gi pratev mzt celo leto imaa podgotovki kako ni eden klub vo ligava trebase do sega da gazat SO FENI NE JA MESAM TAA UTAKMICA BIDEJKI VO MOMENTOV SE SO MNOGU POJAK ROSTER ali strumica da ja tepame edvaj toa ne go raz.ke vidime....sega vo kumanovo i na derbito sto ke bide najvazna utakmica vo periodov sto prestoi...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Куманово ќе си ги тепаме поштено не се некој јак тим... Ќе видиме во дербито како ќе поминеме, дај боже со позитивен резутлтат макар било тоа и 1 поен за нас ( по што нели немаме акции и немаме никаква игра со легендата Ацо ).

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Абе го сака он МЗТ ама мора да свати дека не го бива за тренер. Не се победува против јака екипа со 2 акции ( срамота е значи цела утакмица 3ки да шутираш ), а башка тоа што ги пцуе играчите при секоја утка, со тоа мисли дека ги мотивира уствари играчите психички паѓаат, срамота. Боби Митев има кажано доколку се дигне малце МЗТ одма би се вратил, ама пречката е тука Ацо - има предност му помогна на МЗТ и ке го трпиме сега 2 години.

се шпекулира дека од полусезона тренер на мзт ќе биде заре марковски :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom