Cuore |nter
inter4life
- Член од
- 14 јануари 2010
- Мислења
- 504
- Поени од реакции
- 140
Кој го вози Мерцедесот џип?![]()
Mercedes ML-от е на Грне, Altea-та е на Станко
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој го вози Мерцедесот џип?![]()
и на крајот имаа изведено аут у празно ... мислам дека пак мијајловичЗа 1:34 Торус успеале да анулираат 11 негатива. Во тие минута ипол, Мијаилович има 3 изгубени топки, Огнен и Вучуровиќ по една, и башка Мијаилович изел банана на 5 секунди до крај од Рејнолдс.
Fail.
Добра му беше идејава, сакаше да го удри Перо у грб и да си положи, само не знам како успеа да го промаши стариот.Свака му част на Ацо Кејд дава 8 поени по ред овој го вади...А па Мијалович шо проба да напраи на крај уше не ми е јасно.
Нема врска тоа што ќе тепаа, бидејќи и да тепаа пак ќе се играше финалето на 18ти Април ( среда ), така да нема да им се фати нешто многу одмор на Фени ( 2 - 3 дена плус во однос на МЗТ ).Торус дома го добиваме 100% само криво ми е што Фени ќе има 1 недела поише одмор од нас, нив сеа им се погодија и во БИБЛ и кај нас во лига завршници, па ако тепавме со 3-0 уште повеќе ќе им го оптоваревме распоредот, што значи дека малце полесно се справиме со нив.Во никој случај нема да биде лесно, ама мислам дека таа предност од 1-0 ќе биде клучна
На ацо ич не му чуе, Шундо му е идол...
Не зафркавај, озбилно мислиш дека тоа беа фаули од Рејнолдс, или требаше техничка уште една на Марче да му се суди ??Чисти 2 фаула не му досудија на Рејнолдс над Мијајлович, многу очигледни фаули беа, не знам како не ги свирнаа.
--- надополнето: 8 април 2012 во 00:24 ---
А можеа и на крајов техничка да му дувнат на прдлево што се пали како мајмун.
Еве го крајот
Чисти 2 фаула не му досудија на Рејнолдс над Мијајлович, многу очигледни фаули беа, не знам како не ги свирнаа.
--- надополнето: 8 април 2012 во 00:24 ---
А можеа и на крајов техничка да му дувнат на прдлево што се пали како мајмун.
Мијајловиќ трагичар на деценијата![]()
За 1:34 Торус успеале да анулираат 11 негатива. Во тие минута ипол, Мијаилович има 3 изгубени топки, Огнен и Вучуровиќ по една, и башка Мијаилович изел банана на 5 секунди до крај од Рејнолдс.
Fail.