Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
За 7 дена почнува сезона баш ме интересира каков плеј ќе успеат да најдат 7 дена пред почеток на сезона.Кој играч кој вреди скршен денар волку касно е уште слободен.Да го погодат баш тој едниот неразбран талент е нереално.

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
Единствено слободно и крајно логично решение е Влатко Илиевсски!

• Ми се допаѓа
Reactions: F.A
Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Да ли македонската телевизија ке пренесува АБА лига оваа сезона?
--- надополнето: 24 септември 2012 во 00:13 ---

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Да ли македонската телевизија ке пренесува АБА лига оваа сезона?
--- надополнето: 24 септември 2012 во 00:13 ---
Да, имаа кажано башка има на сликичката лого на ем ти ви на твоето мислење.

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Фала царе,видов и на логото ама не ми се веруваше,ајде па да изненадиме во првото коло у ЗГ кај засилената Цибона!:vozbud:

ПС. Само мечевите на МЗТ ке се пренесуваат или ке има уште по некој меч?Фала

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Јас како што имам инфо, МТВ прави напори да го официјализира договорот (потпис) бидејќи до сега се е на усмен договор! Унаку планирани се по два натпревари, од прво коло покрај Цибона - МЗТ треба да оди и Партизан - Задар.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
а .... плејмејкер имаме :) ?
Да Чековски беше цело лето на приватни тренинзи со Карл Мелоун и сега плеј ќе игра од оваа сезона.

Не верувам веќе да има некој квалитетен во игра.Во Србија има доста младинци плејови кои се бунат дека не добиваат минутажа во своите тимови али не верувам МЗТ да донесе некој од нив.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Да Чековски беше цело лето на приватни тренинзи со Карл Мелоун и сега плеј ќе игра од оваа сезона.

Не верувам веќе да има некој квалитетен во игра.Во Србија има доста младинци плејови кои се бунат дека не добиваат минутажа во своите тимови али не верувам МЗТ да донесе некој од нив.
Чековски....Карл Мелоун....плеј....чекај се обидуваше смешен да бидеш?пошо не ти успеа баш.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Чековски....Карл Мелоун....плеј....чекај се обидуваше смешен да бидеш?пошо не ти успеа баш.
Во право си грешка сум немам поима од каде ми влезе Карл Мелоун во глава на Ирвин Џонсон мислев место Карл Мелоун.

Повторно се извинувам моја грешка.

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Јас како што имам инфо, МТВ прави напори да го официјализира договорот (потпис) бидејќи до сега се е на усмен договор! Унаку планирани се по два натпревари, од прво коло покрај Цибона - МЗТ треба да оди и Партизан - Задар.
Супер ако е така,инаку во петок играат Партизан и Задар,а во сабота МЗТ супер ке е да се проследат и двата меча.

Kajgana Shop

На врв Bottom