M
MrzaRules
Гостин
па ти све си бил спремен бе
па ти све си бил спремен бе
Да, имаа кажано башка има на сликичката лого на ем ти ви на твоето мислење.Да ли македонската телевизија ке пренесува АБА лига оваа сезона?
--- надополнето: 24 септември 2012 во 00:13 ---
а .... плејмејкер имаме ?
Да Чековски беше цело лето на приватни тренинзи со Карл Мелоун и сега плеј ќе игра од оваа сезона.а .... плејмејкер имаме ?
Чековски....Карл Мелоун....плеј....чекај се обидуваше смешен да бидеш?пошо не ти успеа баш.Да Чековски беше цело лето на приватни тренинзи со Карл Мелоун и сега плеј ќе игра од оваа сезона.
Не верувам веќе да има некој квалитетен во игра.Во Србија има доста младинци плејови кои се бунат дека не добиваат минутажа во своите тимови али не верувам МЗТ да донесе некој од нив.
Во право си грешка сум немам поима од каде ми влезе Карл Мелоун во глава на Ирвин Џонсон мислев место Карл Мелоун.Чековски....Карл Мелоун....плеј....чекај се обидуваше смешен да бидеш?пошо не ти успеа баш.
Супер ако е така,инаку во петок играат Партизан и Задар,а во сабота МЗТ супер ке е да се проследат и двата меча.Јас како што имам инфо, МТВ прави напори да го официјализира договорот (потпис) бидејќи до сега се е на усмен договор! Унаку планирани се по два натпревари, од прво коло покрај Цибона - МЗТ треба да оди и Партизан - Задар.