Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Бог знае колку ке се изглупираат сега аеродромциве со Лирија. ко што толку им сече, гарант и шипците ќе ги надјачаат во дебилизам...

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Да бе, албанската кујна:pos: Со гаранција ќе извади геј фамилијата некоја беда од навреда ала Вевчани.

како викаат - eye for an eye leaves the whole world blind...

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
pa sami ako ne si ja odzememe titulata nema koj drug....sega koga gazime ne ni treba incident ama..we will see!
--- надополнето: 18 февруари 2012 во 01:14 ---
Да бе, албанската кујна:pos: Со гаранција ќе извади геј фамилијата некоја беда од навреда ала Вевчани.

decko aj pisuvaj si kaj so ti e grupickata

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635

Гледај си во твој двор не се сити на другите . :cautious:
А иначе ќе има секако поединци што ќе фрлаат и вреѓаат ама како навивачка група не смее у нешто поголемо да прерасне

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Баш во мојот двор си гледам бе другар, мене што ќе направи шљамот албански не ме интересира, они сами нека си ги средуваат племенските односи. Мене ме боли кога ќе видам мои Македонци (па нека е и аеродромец:icon_lol:) како се понашаат како нецивилизирани говеда.

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
Баш во мојот двор си гледам бе другар, мене што ќе направи шљамот албанецски не ме интересира, они сами нека си ги средуваат племенските односи. Мене ме боли кога ќе видам мои Македонци (па нека е и аеродромец:icon_lol:) како се понашаат како нецивилизирани говеда.
a dobro sto ocekuvas ti??? tebe ne ti doaga da napravis incident nie tuka se raspravame na forumi CPB-FAMILY aonde se palat makedonski znaminja i se ruga Makedonija i Tose aloooo aerodrom centar me zabole kurov treba edinstvo ama toa izgleda nepoznata tema vi e ,ve interesira aerodrom vaka aerodrom taka.....:cautious:

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Ми доаѓа да направам инцидент, ама за разлика од Косовар јас не сум животно па како ме носи нагонот примитивен, туку знам да размислам два пати дека ништо нема да постигнам со срања освен што ќе се спуштам на неговото ниво.

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
dzabe e brat ti go ebat dostoinstvoto i jas ne sum za nasilje ama u nedela mn lesno moze da dojde do kurslus ne deka nemaat mozok nego deka na lugeto veke im e preku kur nasevo zname e paleno najveke od cel svet braty....

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Сега не знам што е попаметно. Да се биде културен и без вреѓање да биде прегазена Лирија и следната недела пак некој мајмун измутиран да го запали македонското знаме и да моча по нашиот идентитет или пак да се одговори рафално со навреди и можеби да има некоја пиротехничка точка? Можеби нешто помеѓу еднаш на почеток и еднаш на крај да се испее А бре Македонче ама да грмииииии! А надвор од сала да се пее свашта таму никој ништо не може.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
За време на утакмицата нема ништо да се случи ни вреѓање ни пеење на национална основа , тоа е мое мислење не сме ненормални до толку зошто после директно иде да играме пред празна сала со педерите и со фени .. така да утре без инциденти и готово да си лапнеме победа .. да го извреѓаме Ушлето и готово ... ( ма да јас више сум за Џокер да му ебеме се по список ) :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom