незнам колку е вистина...ама наводно многу лошо сценарио...иначе од фан од мзт (долгогодишен) го дознав тоа...Пссссст Шпекулации не се потребни.
незнам колку е вистина...ама наводно многу лошо сценарио...иначе од фан од мзт (долгогодишен) го дознав тоа...Пссссст Шпекулации не се потребни.
Дај боже да грешиш и ти и оннезнам колку е вистина...ама наводно многу лошо сценарио...иначе од фан од мзт (долгогодишен) го дознав тоа...
и јас тоа сакам...ама ќе видиме.....Дај боже да грешиш и ти и он
decko aj pisuvaj si kaj so ti e grupickataДа бе, албанската кујна Со гаранција ќе извади геј фамилијата некоја беда од навреда ала Вевчани.
како викаат - eye for an eye leaves the whole world blind...
Гледај си во твој двор не се сити на другите .Да бе, албанската кујна Со гаранција ќе извади геј фамилијата некоја беда од навреда ала Вевчани.
како викаат - eye for an eye leaves the whole world blind...
a dobro sto ocekuvas ti??? tebe ne ti doaga da napravis incident nie tuka se raspravame na forumi CPB-FAMILY aonde se palat makedonski znaminja i se ruga Makedonija i Tose aloooo aerodrom centar me zabole kurov treba edinstvo ama toa izgleda nepoznata tema vi e ,ve interesira aerodrom vaka aerodrom taka.....Баш во мојот двор си гледам бе другар, мене што ќе направи шљамот албанецски не ме интересира, они сами нека си ги средуваат племенските односи. Мене ме боли кога ќе видам мои Македонци (па нека е и аеродромец) како се понашаат како нецивилизирани говеда.