Фан клуб: МЗТ Скопје

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.712
Поени од реакции
3.062
epa FA naviva samo za MZT neznaci deka ne treba da idat clenovite i na fudbal i rakomet za vardar istoto i so CPB ti e

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Da toa go znam,no isto znam deka mnogu clenovi na FA odat so komiti na fudbal i rakomet! poveketo od FA idat so Loyal Fans na rakomet! navistina mnogu raboti se nejasni,skopskava tifo scena e haos!

Епа хаос кога никнуваат малски клубови како што се работнички иметалург во фудбал и ракомет идруги изатоа се каша не се знае кој за кого навија, еднаш навија во кошарка против вардар, после се навија во фудбал за вардар и така натаму :helou:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
epa FA naviva samo za MZT neznaci deka ne treba da idat clenovite i na fudbal i rakomet za vardar istoto i so CPB ti e
"navivaat samo za mzt" neznaci deka ne treba da odat na fudbal!? aj sega de cc...znaci FA kazuvaat deka navivaat samo za MZT no sepak idat na fudbal i rakomet,e sega pazi malku...so Pirati na rakomet idat clenovi na FA,so Komiti na rakomet ili Loyal Fans idat clenovi na FA,komiti i pirati prerasnaa vo golemi rivali,a clenovite na FA se prepukuvaat megusebe na tribina!??? isto e i so vas CPB,na basket navivate zaedno so Legija 5,dodeka na fudbal clenovi na CBP idat na zapad so Komiti,a Legija na istok i povtorno se prepukuvate megusebe!? abe koj da ve svati

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
ФА(како група) навиваат само за МЗТ, поединци идат и со Комити и со Пирати итн. истото и со ЦПБ, што не е јасно ?

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
"navivaat samo za mzt" neznaci deka ne treba da odat na fudbal!? aj sega de cc...znaci FA kazuvaat deka navivaat samo za MZT no sepak idat na fudbal i rakomet,e sega pazi malku...so Pirati na rakomet idat clenovi na FA,so Komiti na rakomet ili Loyal Fans idat clenovi na FA,komiti i pirati prerasnaa vo golemi rivali,a clenovite na FA se prepukuvaat megusebe na tribina!??? isto e i so vas CPB,na basket navivate zaedno so Legija 5,dodeka na fudbal clenovi na CBP idat na zapad so Komiti,a Legija na istok i povtorno se prepukuvate megusebe!? abe koj da ve svati
Не збори глупости. Во Италија на пример има фанови на Интер, Рома, Лацио итн. Луѓето таму си имаат исто така и добри одбојкарски клубови. Дали ОК треба да се викаат Интер, Милан или Лацио, за да навиваат италијанците на некој одбојкарски натпревар?
Значи може да си направат сопствена навивачка група во која сите фанови на одредениот одбојкарски клуб ќе се собираат, без разлика дали некој од нив навивал во фудбал за Лацио, а другиот навивал за Рома.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
ФА(како група) навиваат само за МЗТ, поединци идат и со Комити и со Пирати итн. истото и со ЦПБ, што не е јасно ?
Mene mi e se jasno! gledam tebe ne ti e!!!! toa sto go kazuvas e jasno i go znam,znaci idat i so Komiti i so Pirati! hmm toa nema vrska! muabetot mi bese toa koga idat na rakomet megusebno se pcujat na tribina,posto komiti i pirati stanaa golemi rivali,kazuva i faktot deka vcera komiti im go odzedoa udarniot trans na pirati,a koga se na basket navivaat zaedno na ista tribina! stvarno nema logika

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Вчера нема одземено ни еден реквизит на Ф.А. од страна на комити во дуелот со пирати.

Oстанатото не го коментирам затоа што се гледа дека врска си немате и дека засновате мислења врз основа на тоа што го читате на интернет.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Тренерот на МЗТ врска нема и слабо ги ротира играчите поточно све погрешни замени прави.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Мрш бе бркај работа дебил

Абе ти не се разбираш од кошарка да беше некој поквалитетен тренер мзт ќе победеше сигурно а не вака со само пола кош разлика.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Се ми се чине дека Зотката си го ладе со сите.

Иначе страшен пресврт, изгледа оти Митев не знае да ги ротира играчите правилно (демек ногу јак избор има), честито полуфинале.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Абе ти не се разбираш од кошарка да беше некој поквалитетен тренер мзт ќе победеше сигурно а не вака со само пола кош разлика.
И Фил Џексон да му дојде пак исти курац е, играчите се исти.

Инаку они со претходниот тренер губеа дома од Овче Поле.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Зоте инаку МЗТ тепаше! (пред некој ден копињана од КЦ земаа реквизити на МЗТ ) џапнааа!:jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom