Da toa go znam,no isto znam deka mnogu clenovi na FA odat so komiti na fudbal i rakomet! poveketo od FA idat so Loyal Fans na rakomet! navistina mnogu raboti se nejasni,skopskava tifo scena e haos!
"navivaat samo za mzt" neznaci deka ne treba da odat na fudbal!? aj sega de cc...znaci FA kazuvaat deka navivaat samo za MZT no sepak idat na fudbal i rakomet,e sega pazi malku...so Pirati na rakomet idat clenovi na FA,so Komiti na rakomet ili Loyal Fans idat clenovi na FA,komiti i pirati prerasnaa vo golemi rivali,a clenovite na FA se prepukuvaat megusebe na tribina!??? isto e i so vas CPB,na basket navivate zaedno so Legija 5,dodeka na fudbal clenovi na CBP idat na zapad so Komiti,a Legija na istok i povtorno se prepukuvate megusebe!? abe koj da ve svatiepa FA naviva samo za MZT neznaci deka ne treba da idat clenovite i na fudbal i rakomet za vardar istoto i so CPB ti e
Не збори глупости. Во Италија на пример има фанови на Интер, Рома, Лацио итн. Луѓето таму си имаат исто така и добри одбојкарски клубови. Дали ОК треба да се викаат Интер, Милан или Лацио, за да навиваат италијанците на некој одбојкарски натпревар?"navivaat samo za mzt" neznaci deka ne treba da odat na fudbal!? aj sega de cc...znaci FA kazuvaat deka navivaat samo za MZT no sepak idat na fudbal i rakomet,e sega pazi malku...so Pirati na rakomet idat clenovi na FA,so Komiti na rakomet ili Loyal Fans idat clenovi na FA,komiti i pirati prerasnaa vo golemi rivali,a clenovite na FA se prepukuvaat megusebe na tribina!??? isto e i so vas CPB,na basket navivate zaedno so Legija 5,dodeka na fudbal clenovi na CBP idat na zapad so Komiti,a Legija na istok i povtorno se prepukuvate megusebe!? abe koj da ve svati
Mene mi e se jasno! gledam tebe ne ti e!!!! toa sto go kazuvas e jasno i go znam,znaci idat i so Komiti i so Pirati! hmm toa nema vrska! muabetot mi bese toa koga idat na rakomet megusebno se pcujat na tribina,posto komiti i pirati stanaa golemi rivali,kazuva i faktot deka vcera komiti im go odzedoa udarniot trans na pirati,a koga se na basket navivaat zaedno na ista tribina! stvarno nema logikaФА(како група) навиваат само за МЗТ, поединци идат и со Комити и со Пирати итн. истото и со ЦПБ, што не е јасно ?
Мрш бе бркај работа дебилТренерот на МЗТ врска нема и слабо ги ротира играчите поточно све погрешни замени прави.
Мрш бе бркај работа дебил
Абе ти не се разбираш од кошарка да беше некој поквалитетен тренер мзт ќе победеше сигурно а не вака со само пола кош разлика.
И Фил Џексон да му дојде пак исти курац е, играчите се исти.Абе ти не се разбираш од кошарка да беше некој поквалитетен тренер мзт ќе победеше сигурно а не вака со само пола кош разлика.