Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ајде фала .!. готово е. Бајнам ЅВЕР утакмицава, Коби вака-така, со слаб шут пак 30+ отиде.
Гасол солиден, Блејк и Артест незнаеа кај тераат утакмицава.
Добра е ја извадивме некако и оваа несакајќи, следно кај Хорнетси, мора да се победи и тука.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.243
Поени од реакции
46.592
Koби ги донесе у продужение, тоа не смее да се занемари али у клучните моменти потоа се изгуби, делумно ок се изгуби али за негови стандарди многу лошо изигра.
А Добромир може да игра и у вакви натпревари, не само у големите да се осоколува, бедни се и на 3ка и на 1 сезонава, фриструрачко лоши се на тој дел од паркетот, ајде Артест може да ја поправи играта ама за ова останатово нема надеж.

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
i'll take it.
Бајнам изигра една од подобрите ако не и најдобра утакмица во животот.Се што му дадоа искористи.Коби одличен исто со 34 поени и 9 скока.

Не сум презадоволен од играта но задоволен сум што победуваме втор пат по ред на гости иако со големи маки против лимитираниот Мемфис кој без Руди е очигледно послаб.Клупата катастрофа.17 поени од кои Блејк има 9. Клучните играчи видно изморени.Трејд мора! Се согласувам и со Syn дека PG е и повеќе од потребен за да не се нервирам секоја утакмица на глупостите што ги прават Фиш и Блејк.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Sea bas citav nasive pak se zainteresirale za sessions.toj trade e skoro siguren.ako ne ispadne toj trade(a mozebi i ako ispadne)felton-blake+nekoj za balansiranje plati.pau ostanuva.Orlando se mislat Da prifatat dwight-bynum samo sega ne se znae dali lakers ke sakaat.isto se zborese mislam Jennings i gooden za pau(ama za ova ne sum siguren).toa se nakratko site trade rumors.
P.s.izvinete za latinica neam mak podrska na mobilniov.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Mnogu ke sum razocharan ako Bynum e trejduvan. Taman e zdrav i razigran, cela hemija na timot e vo prasanje ako go dobijame Howard. Ednostavno ne e potreben visok igrac. Potreben e jak PG.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Абе ако можи да се земи Двајт за Бајнам, се зема одма. Ама проблемот со Двајт е шо можи на лето пак да бега, е сеа подобро е да се задржи Бајнам, одошто да се рента Двајт за само 2-3 месеци.

А ова со минутите го спомнав, и пак ќе споменам. Брајант игра најмногу минути, не знам шо мисли Браун. Иди плеј оф, мора да се намалат минутите, едноставно мора! И на Коби и на Гасол!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.243
Поени од реакции
46.592
Sources confirm: Lakers, Wolves and Blazers discussing three-team deal. Michael Beasley to LA, Jamal Crawford to MIN, Steve Blake to POR.
Ова би било одлично за елеј, чим Блејк иде и плеј носат, Сешнс , у секој случај Бисли покрива и 3ка и 4ка, ко џокер у покер ќе дое у тимов, дури и to good to be true е работава. Ова е за мене е убер win ситуација на крајов од трејд периодов ( aко се деси ). (y)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
За мене е win самиот факт дека Блејк се оди......другото се ќе дојде само плус.

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Тоолку многу шпекулации.Се убив од читање веќе 2 недели и додека не видам официјално со прес ништо не верувам.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Дајте линк за утакмицава луѓе.....мојов се утепа од сецкање.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.243
Поени од реакции
46.592
Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Колку бедно изгледаме денес.Воопшто не сум изненаден од тоа што Џек си го игра Фишер како сака ама 17 поени...Стај го Гудлок нека игра по 20 минути сигурен сум дека барем ќе изгине и во одбрана и напад а не да гледам како бедно на пик не се ни труди да прикрие пак.Немам зборови.Плеј ни треба очајно!

А и Бајнам за разлика од вчера доста послаб.Се надевам ќе се врати и он и целиот тим на ЛА.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.243
Поени од реакции
46.592
И темпото си го прави своето, али ова што го дозволија од плејовиве нивни не смееше да биде случај, претераа, само едно промашување имаа во пакет и двајцата, она на Џек при крај на втората четвртина, ги отворија ко булка ама мислам дека како и вчера Лејкерс ќе се вратат во игра ... и ќе победат. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom