Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Што бидна има ли нешто ново нешто официјално ? нов играч некој некоја шпекулација ?!?!
Симоновски,Димчевски,Ѓорѓевски и преговара се сас Рејнолдса од Торус. Још ништо официјално информацие од помошник тренера Димитривиќа.
--- надополнето: 16 јули 2012 во 16:52 ---
Еве од страну на Кумани што е пишано од администратора.

Trener ostanue ist. Pregovara se s's povise igraci. Edina tacna informacija e deka ekipa od proslu sezonu ke pretrpi dosta izmene. Ali jos uvek sve e u domen na spekulacie. Dok ne potpise oficijalno nikoj ne e nase pojacanje. Zatoj da bidnemo strpljivi. Ja licno na kafe muabet razgovara s's trenera Lukovica i on sam kaza deka ke ima dosta promene u sastav. Dosta igraci ke ga napustiv klub, ali praviv se napori da se dovedev kvalitetni pojacanja. Pojacanja ke su pred sve za mesta koi su bile poslabi i problematicni proslu sezonu. Ali za iminja kaza neke jos uvek da zbori, zatoj sto e prerano, iako gi ima u glavu onija sto bi gi sakaja u tim(toj bese otprilike pred 2-3 nedelje) i ima svoj spisak na zelje koj uprava ga znae. Koi od tija ke gi dovede KK Kumanovo zavisi i od finansiski ponude na drugi klubovi koi su zainteresirani za isti igraci i kakv budzet ke obezbedi nas klub. U svak slucaj trebalo bi da se sastavi solidan tim, koj nadamo se nema da ne razocara. Zatoj da gi ostavimo zaduzeni neka si gu rabotiv svoju rabotu i da se nadamo deka ke su uspesni. A kd potpise nekoj sigurno ke bidne objaveno i ke doznaemo.

Член од
21 февруари 2012
Мислења
156
Поени од реакции
40
ништо официјално за Рејнолдс,или за претходно напишани Марко Симоновски ,Владимир Георгиевски,Ивица Димчевски ?!?! Дали су они 3-ица наши веќ !? Поздрав и фала пуно бар на некакву информацију у овој затишје сто влада свугде и ништо не се збори

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
ништо официјално за Рејнолдс,или за претходно напишани Марко Симоновски ,Владимир Георгиевски,Ивица Димчевски ?!?! Дали су они 3-ица наши веќ !? Поздрав и фала пуно бар на некакву информацију у овој затишје сто влада свугде и ништо не се збори
Сга збори сас еднога дечка играше за Куманово младинац...вика преговара се сас играчи кд ке има нешто конкретно тга ке биде објавено официјално. Само знае се дека ке има огромни промене на играчки кадар. Ќе гледа да се инвестира у македонски играчи и по некој амер евентуално србин. Најверојатно србин ќе биде само центар син на Луковиќа.

Член од
21 февруари 2012
Мислења
156
Поени од реакции
40
Па ништо ново
Луковиќ и Микиќ остануев од странци.
Продужуев Станимировиќ,Младеновиќ,Петровски,Јаневски,Виларов и надамо се Костоски и сг за сг официјално 1 потпишан Димчевски мора да реагирав брзо тија што треба за да имамо конкурентан јак тим.
Остануе ни да се надамо и да веруемо у управу

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Кружив некои муабети,дека много блиско бија и Дарко Соколов до Куманово,па ако знае некој повише нека пише...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кружив некои муабети,дека много блиско бија и Дарко Соколов до Куманово,па ако знае некој повише нека пише...
Фала, ама не фала :icon_lol:

H

HoT IcE

Гостин
Најверојатно нов плеј на Куманово ќе биде Димитар Караџовски ;)
Голем лајк, много ми се свиѓа дечко како вози, има добру контролу над топку, едн од играчи што одувек сам ги сакаја да играв у Куманово.
Соколов, не фала, не ми требав мене деца на бизнисмени да се понашав на терен.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Курчо Костовски останува кај вас ич да не му ја мислите :cool:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Што е работа сас Торус гледам сас сви њини играчи не поврзуев? Да не згаснуе?

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Што е работа сас Торус гледам сас сви њини играчи не поврзуев? Да не згаснуе?
Од Торус толку за оваа година. Клубот ќе игра со деца од младинска школа така да годинава пак само еден тим реално ќе испаѓа од лига зошто според мене Торус е веќе испаднат. Затоа пак газдата на Торус се најавува како еден од спонзорите на Работнички во замена за одреден поврат на ДДВ на неговата градежна компанија.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Според информациите до кои што пристигна нашиот портал барем еден од тројцатата во моментов слободни репрезентативци: Дарко Соколов, Марко Симоновски или Ивица Димчевски се на пат за Куманово. Со ова Александар Костовски ќе добие уште еден колега од репрезентацијата кои што до година ќе му помага во креирањето на играта на „кумановци".
Управата на Куманово по краткиот одмор се активира и е насочена кон обновување на играчкиот ростер. Во екипата остануваат Дејан Миќиќ и Урош Луковиќ на кој што им беше продолжен договорот за следната сезона. Состојбата со Милан Јанушиќ и Дарко Матиќ за сега е „стенд бај" и истото ќе зависи од тоа дали ќе се реализира планираното намалување на странските кошаркари во играчкиот ростер на оваа екипа.Екипата иствремено планира зголемување на домашните кошаркари.

Член од
21 февруари 2012
Мислења
156
Поени од реакции
40
Работи ли овај наша управа нешто којзнае??? Некој што пласираја шпекулацие могуќе да су тачни
еве мало делче ------ ''Многумина веќе во тимот ги гледаат Димитар Караџовски, Ивица Дiимчевски, Бојан Трајковски, Џастин Рајнолдс и Перо Блажевски како нови членови на тимот од „Градски Парк".----- Ми официјално не смо потпишале никога изгледа!? Док остали правив екипе наши спиев и сакав у 5 до 12 да направив јаку екипу. Има ли некој некоју информацију официјална да е не шпекулацие. Да се надамо дека на крај нема да искочи све лошо по наш тим....

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Работи ли овај наша управа нешто којзнае??? Некој што пласираја шпекулацие могуќе да су тачни
еве мало делче ------ ''Многумина веќе во тимот ги гледаат Димитар Караџовски, Ивица Дiимчевски, Бојан Трајковски, Џастин Рајнолдс и Перо Блажевски како нови членови на тимот од „Градски Парк".----- Ми официјално не смо потпишале никога изгледа!? Док остали правив екипе наши спиев и сакав у 5 до 12 да направив јаку екипу. Има ли некој некоју информацију официјална да е не шпекулацие. Да се надамо дека на крај нема да искочи све лошо по наш тим....
Сви играчи што су набројани су на Торуса. Торус се распадна и најнормално е да ги повржуев сас целу лигу... све док не е официјално ништо работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom