Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.220
Поени од реакции
415
Нека дојдев и тија двоица у МКК, ќе измислимо како да ги дадемо МК пасош :) Шифра: "Рани куче да те лае"
Ми очигледно немамо паре ни за еднога Мекиќа кој имаја отворен договор сс ТФТ за повише паре да си иде куде сака и он отиде за Косово

Член од
1 август 2014
Мислења
665
Поени од реакции
1.179
4:30 плоштад ... кортео до салу.. циљ е да се обележи празник пред некој дн..

cold.smooth

секјурити
Член од
28 октомври 2024
Мислења
11
Поени од реакции
12
зашто беше овај парола што беше циљ на све овој у салу?

Член од
1 август 2014
Мислења
665
Поени од реакции
1.179
зашто беше овај парола што беше циљ на све овој у салу?
2 работе су у прашање.. 1. Спортска сала 2. Обеќани реквизити.
Неможев да лжев 5 години гу отварав салу..
Још од почетак се гледаше дека сакав паре да исперев преко клуб.
Ичера добисва жут картон имав шансу до 9ти да се подобрив..
Автоматски споено мислење:

Screenshot_20241117_065008_Instagram.jpg

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.810
Поени од реакции
17.384
Боли ва кур максу да га подобри било какв живот у град, а посебно спортски. Вештачки клуб ГФК га уништи (тамн убава приказна почна, народ да има занимање, јбг ваљда виде дека не може сс ветрењаче од Арачиново да се бори, а и да улегна у други лигу, кој знае што ке се седеше).

крсто гомнар га уништи рестартирано Куманово кое какво-такво играше две финалиња на домашни лигу, финале на БИБЛ и играше европски такмичења. За женски е траги-комедија исто што ги направи.

Овој вештачко га води мој генерациски, тамн работа да га пљукам дечка, добри смо, ама брате не можеш да видиш и Паркинг и клуб, јеби га. Знаемо сви дека си ставен како фикус туј, ама знам и дека имаш малко од малко општење да отвориш очи у коју партија си.

Како и да е тешко на град и на спорт, ја се искрено надам дека навивачи ке му ги отворив очи и ке му проработи акл на макита, пошто свакако на избори сс онакво сдс и дпне што и ја како независна едн на еден би га победија, не му може никој ништо.

Член од
1 август 2014
Мислења
665
Поени од реакции
1.179
Боли ва кур максу да га подобри било какв живот у град, а посебно спортски. Вештачки клуб ГФК га уништи (тамн убава приказна почна, народ да има занимање, јбг ваљда виде дека не може сс ветрењаче од Арачиново да се бори, а и да улегна у други лигу, кој знае што ке се седеше).

крсто гомнар га уништи рестартирано Куманово кое какво-такво играше две финалиња на домашни лигу, финале на БИБЛ и играше европски такмичења. За женски е траги-комедија исто што ги направи.

Овој вештачко га води мој генерациски, тамн работа да га пљукам дечка, добри смо, ама брате не можеш да видиш и Паркинг и клуб, јеби га. Знаемо сви дека си ставен како фикус туј, ама знам и дека имаш малко од малко општење да отвориш очи у коју партија си.

Како и да е тешко на град и на спорт, ја се искрено надам дека навивачи ке му ги отворив очи и ке му проработи акл на макита, пошто свакако на избори сс онакво сдс и дпне што и ја како независна едн на еден би га победија, не му може никој ништо.
Свак месец ги фалив још 150 до 200к евра за салу.. много паре лапнасва за туј салу..
Нову да правесмо па до сга ќе беше готова.
Сас јебени феникс се мучимо да тепамо..што кд ќе дојдев појаки екипе..

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.220
Поени од реакции
415
Фрљање на флаше и столчиња под кош куде што седесва 90% деца нема оправдање

Тој дека су неспособни да гу пуштив салу е ФАКТ ама начин овакв да се покаже револт едноставно е недозвољив можеше некој да настрада плус на тој да додадемо дека не чека суспензија да се игра без публику у наредан период

Не може Нешо и овј од дечко од паркинг да водив селску задругу а не па клуб

Член од
1 август 2014
Мислења
665
Поени од реакции
1.179
Фрљање на флаше и столчиња под кош куде што седесва 90% деца нема оправдање

Тој дека су неспособни да гу пуштив салу е ФАКТ ама начин овакв да се покаже револт едноставно е недозвољив можеше некој да настрада плус на тој да додадемо дека не чека суспензија да се игра без публику у наредан период

Не може Нешо и овј од дечко од паркинг да водив селску задругу а не па клуб
Столчиња и флаше не су оправдани.. али за пиротехнику немаше друг начин да ги се покаже дека мора да гу сфатив озбиљно работу.. доста бесва обеќања..
Screenshot_20241117_124721_Instagram.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom