Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
1 август 2014
Мислења
665
Поени од реакции
1.179
Искрено ќе е педерски да се престане да се иде на ракомет, толко емоционалан и романтичан однос створисмо сс МРК, играчи и управу за да одедн пут не снема.
Ичера се собрасмо преко муабети, од човека на човека муабет и се собрасмо у добар број за едн дн.
Нема да може да се постигне на 2 фронта, мада ќе видимо што ќе искочи.
Ичера и бивши градоначалник бија у кале.
Не се знае кој е кој у управу, циц,бане,ненад,маџо,сашо..

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.278
Поени од реакции
5.371
Да, да изгушкава се сс Уроша на полувреме.
Какв и да е Урош ќе доминира у нашу лигу мислу а ичера беше напален на трибине делуе дека ако игра пред пуну салу ќе дава х2 како и увек.

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.219
Поени од реакции
415
Урош и овакв у овија године лани имаше неколко феноменалне партие у јадранску лигу,а да додадемо дека Волер у послеѓни 7-8 сезоне е дел од исту туј лигу (1 годину игра у варезе) ми имамо сасвим добар тим посебно на домашан терен и мислу дека имамо реални шансе сс сви да се боримо (освен мзт они су виши левел и овуј годину за наши услови)

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.278
Поени од реакции
5.371
Не сам ги много пратија , ама тој дете Лука има ептен талент надам се ќе добива шансу како што беше против ТФТ.
На Перу деца не ни улегнасва не знам гледаја ли ги е некој.
Ѓорѓи шутира одлично.

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.219
Поени од реакции
415
Не сам ги много пратија , ама тој дете Лука има ептен талент надам се ќе добива шансу како што беше против ТФТ.
На Перу деца не ни улегнасва не знам гледаја ли ги е некој.
Ѓорѓи шутира одлично.
Лани у втору лигу имасва значајну улогу у Маџари и цело време су биле дел од млади репрезентацие

Иначе “официјалан” став на управу зашто не играле Урош и Радукиќ е дека не биле довољно спремни

Член од
1 август 2014
Мислења
665
Поени од реакции
1.179
Лани у втору лигу имасва значајну улогу у Маџари и цело време су биле дел од млади репрезентацие

Иначе “официјалан” став на управу зашто не играле Урош и Радукиќ е дека не биле довољно спремни
Нема везе тој бш пред утакмицу погледна и њима ги немаше у листу на пријавени играчи и бш ми бидна чудно. Само волер и тадиќ бесва пријавени, овија двоица сабајле ги регистрирава.
Тој може да се оправдав за њин аматеризам.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.806
Поени од реакции
17.362
Па нели кадар на цица Дарко и компанија га напрвива клуб, пошто кадар на Максу ги намавава од право Куманово кд дојдева крсто, спејко и остала багра. Такој да не знам кој е главан сга. Иначе и бане е на цица кадар, такој да можда има две струе у клуб...

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.806
Поени од реакции
17.362
Пуштиле слободан улаз за прву лигу кошарку куде што знаев дека ќе има едн куп људи, стварно су ретардирани
Ke мора Макса да гу отвори Спортску салу пред време. :pos:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Ke мора Макса да гу отвори Спортску салу пред време. :pos:
Још 2-3 провизиичке и ете га отварање, спреман е и плоштад и сала за 11 ноември :D
Тамн у кампању за избори следеќу годину.

На курчу му е нудено 150.000 евра за 3 сезоне али Ацо не га пушта.

Овуј сезону ќе се прикрпи па ваљда следеќу ќе правимо добру екипу.

Kajgana Shop

На врв Bottom