Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
И тепасте ли? :cool:

Добро издање и на двете навивачки групе, кошарку не сам гледаја много. :)
Никој не ни очекуеше дека Куманово ќе тепа.Тој ни на крај памет.
Од навивачки агол не сам много запознаен и не ги прату много работе тамо, али д’нска се покажа дека Куманово е на Кумани, а не на одродници и предавници:cool:
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 23:44 ---
Ед’н интересан клип сас Морнара кад Костовски даде два поена у задњу секунду и победисмо 1 разлику:)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Куцз су наши деца. Запад им е мајка север маќеа :icon_lol:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Куцз су наши деца. Запад им е мајка север маќеа :icon_lol:
Да не е на ваша страна вчерашното навијање? :D Ајмо малку реалност... На повеќе наврати ќутевте а ние дупло помала бројка. Не дека бевте лоши, ама ништо подобри.

Све у свему ми е драго што заедно навивавме против шќипари и полиција!

Видимо се у наредну прилику :)

Член од
25 февруари 2011
Мислења
52
Поени од реакции
32
Да не е на ваша страна вчерашното навијање? :D Ајмо малку реалност... На повеќе наврати ќутевте а ние дупло помала бројка. Не дека бевте лоши, ама ништо подобри.

Све у свему ми е драго што заедно навивавме против шќипари и полиција!

Видимо се у наредну прилику :)
Кои су тија повише наврати док ќутимо, 30 секунде ли у ток на целу утакмицу. Од карши овија не можев ни 5 минута константно да навивав, тај е реалност. Пред телевизор навивавње ипак не се рачуна..

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Кои су тија повише наврати док ќутимо, 30 секунде ли у ток на целу утакмицу. Од карши овија не можев ни 5 минута константно да навивав, тај е реалност. Пред телевизор навивавње ипак не се рачуна..
Тресете, не ни очекував боље ако има снимци ќе видимо. За телевизор зборете си за вас, ние имаме повеќе утакмици од пола ваша трибина иако газиме километри ;) Пола трибина девијчиња ви беа бе една песна пшошие од три пати не ја свртевте.
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 13:36 ---
Додуша не знам може сте пееле подолго, не ве слушнав :icon_lol:

Член од
26 септември 2012
Мислења
183
Поени од реакции
115
Тресете, не ни очекував боље ако има снимци ќе видимо. За телевизор зборете си за вас, ние имаме повеќе утакмици од пола ваша трибина иако газиме километри ;) Пола трибина девијчиња ви беа бе една песна пшошие од три пати не ја свртевте.
Очигледно не си бија на утакмицу штом збориш такви глупости. :facepalm:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
хахах , ама сте смешни вие делије , гледам мајце сс косовска територија и српско знаме ... и после некое време парола За Косово-Куманово :pos::pos:.
Много брзо се откажасте од Косово ....

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
хахах , ама сте смешни вие делије , гледам мајце сс косовска територија и српско знаме ... и после некое време парола За Косово-Куманово :pos::pos:.
Много брзо се откажасте од Косово ....
А ти ама си смешан проЧитај малко историју па тга коментирај израз куманово за косово е парола за изгубен косовски бој против турци...а победа у кумановску битку...

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
А ти ама си смешан проЧитај малко историју па тга коментирај израз куманово за косово е парола за изгубен косовски бој против турци...а победа у кумановску битку...
не ми паѓа на памет да читам туѓу историју !

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Не си ни ти у право. Најобјективно е дека навивање беше негде на исто ниво. Ми испојасмо некои 15 различни песме, ви тија 2-3 ги вртесте. На моменти ви се појако слушасте, на моменти ми. Све у свему егал.

не ми паѓа на памет да читам туѓу историју !
Епа тга што се качуеш без карту?

Член од
26 септември 2012
Мислења
183
Поени од реакции
115
Не си ни ти у право. Најобјективно е дека навивање беше негде на исто ниво. Ми испојасмо некои 15 различни песме, ви тија 2-3 ги вртесте. На моменти ви се појако слушасте, на моменти ми. Све у свему егал.
Ви некои 15, а ми 2-3 песме? Очигледно брат ти си седеја на уши одвај 2 песме ви се слушнасва (ви можда и 100 сте испојале ама у себе или па не сте могале да надвикате), а куде нас 10-15 се сменисва, и како група одвај 100-150 душе ве имаше а наспорти вас имасте групу која беше неколко кратно повише од вас.
Иначе свака част за декор и транспаренти.

Член од
25 февруари 2011
Мислења
52
Поени од реакции
32
Објективан не можу да биду ни ја ни ти, у овуј ситуацију. Свак што е малце повише време на трибину знае дека кд вртиш 15 песме на утакмицу е ради тој што не можеш да фатиш ритам, нити па да поеш некоју песму констатно. Зашто? Зашто имаш превише симпатизери по трибину што 3 утакмице не су навивале, нити знаев како нити можев да издржив појако темпо. И тој е тој. Наједноставно извадите видео од навивање, туј ќе се види све.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Тачно, ја најискрено не ве слушна много од наше навивање. Исто и ти не си не чуја ради ваше навивање. Претпостављам дека на север/југ кој е седеја тј е могаја најобјективно да процени.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ја седе на исток у центар,и Кумани се слушасва много боље од вас Делије,до средину на 3/4,али после малце се уморисва па и вас ве чуеше,такој да у 4/4 можу да кажу дека бесте погласни у неколко наврати овија се уморисва :D

Kajgana Shop

На врв Bottom