F
FilipMacedon
Гостин
Имамо таленти,надам се дека ке успеев да га вратив стар сјај,сс среќу нека е
Што е крадено у маицата.Логото си е тоа оригално ,сликата е таа.Ја има како обележје меѓу многу други групи.Единствено малку бојата е утната требало да биде црвена зашто тоа е нашата боја али после 8 години тапа и ова е добро.Кумани разочаравте и вие со овие крадени слики и текстови.. барем вие сте направиле доста оргинални ствари, ај ке видиме како ке се покажете после долго време...
Тоа лого први го избација навивачите на српската репрезентација, вие само сте го измениле малце така да не е оргинално.КК Куманово46 и Куманово 2009 најверојатно ќе се фузираат у еден клуб којшто ќе игра у втора лига.Ставот на Кумани е дека клубот треба да се вика КК Куманово46 и од тоа нема отстапување.Преговорите одат у доста позитивен правец и ќе се знае до крај на неделата.
Што е крадено у маицата.Логото си е тоа оригално ,сликата е таа.Ја има како обележје меѓу многу други групи.Единствено малку бојата е утната требало да биде црвена зашто тоа е нашата боја али после 8 години тапа и ова е добро.
Знаеш од кога е такво логото?Можеби ние сме го први избациле па србите го зеле од нас.Тоа лого први го избација навивачите на српската репрезентација, вие само сте го измениле малце така да не е оргинално.
Ke bide podobro so uste edna navijacka grupa.... vie bevte klasa za razlkika od ajduci i feni... najlosoto nesto sto ni se desilo na navivackata scena bea ovie dve grupi... samo nie da opstaneme i ke ima dobri natprevari
Сега ги измеша работите до немај каде. Реално не можеш да ги споредиш ФА и Ајдуци. Вие направивте гостовања само во годините кога Струмица имаше пари и тоа беше негде околу две години ако не се лажам. Во споредба со бројка и констатност да не споредувам. За да ти дадам пример со слика треба ти да поставиш, ја сигурно дека нема да се замарам со Ајдуци и да барам слики по интернет за да се најдат грешките на другите навивачки групи. Ако некој поставил тогаш и можам да видам. Колку слики сакаш да ти поставам каде што нема таква работа повеќе кај нас на трибина.Немој не ме радуј , затоа што остваривме 100% од гостувањата во текот на цела сезона ? Затоа што добивме благодарница од КК Цедевита и КК Локомотив Москва за атмосверата направена на овие натпревари , кога кај вас на трибина ке престанат да носат дресови и маици од ДЕЛИЈЕ , ГРОБАРИ па што е најлошо носите дресови и од гејците , поточно ПАОК , тогаш зборувај кој се најлошото нешто на сцената , не е само до бројката на групата , туку до свеста на членовите во неа , дај ми една слика , еден доказ дека кај нас на трибина имало реквизит од друга навијачка група и просветли ме ...
А што се однесува до КУМАНИ , не само што се класа за нас , туку и пример за УЛТРА СЦЕНАТА во Македонија , кореографии какви што тие имаат направено за сите други се само научна фантастика ...
Затоа што гостувањата ви ги плаќаше ЗЗ . Затоа што изгубивте транс кај нас у сала . Затоа што дојдоа наши 50 дечки (првиот пат) и ви покажаа како се сака клуб . Затоа што во соблекувалните во 1/2 финалето на првенството се дешаваа нерегуларни работи кои на крај завршија на наша штета .Немој не ме радуј , затоа што остваривме 100% од гостувањата во текот на цела сезона ? Затоа што добивме благодарница од КК Цедевита и КК Локомотив Москва за атмосверата направена на овие натпревари , кога кај вас на трибина ке престанат да носат дресови и маици од ДЕЛИЈЕ , ГРОБАРИ па што е најлошо носите дресови и од гејците , поточно ПАОК , тогаш зборувај кој се најлошото нешто на сцената , не е само до бројката на групата , туку до свеста на членовите во неа , дај ми една слика , еден доказ дека кај нас на трибина имало реквизит од друга навијачка група и просветли ме ...
Идат моментално на ракомет , не знам која лига им е екипата .И дај бе доста со тие Кумани кои постоеле 2 години и ги снемало.
Темава е кошаркаИдат моментално на ракомет , не знам која лига им е екипата .