Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.894
Поени од реакции
17.774
Епа кога другога за ротацију, шошкиќа? Курчу требаше да га доведев ја мислу
Па боље некое дете да форсира него овога распада. Кој е циљ? Плеј оф свакако имамо обезбедено. За титулу треба још много, не ми е јасно зашто полупропаднати играчи доведуе на рачун на наши деца.

Член од
11 август 2013
Мислења
289
Поени од реакции
147
Па боље некое дете да форсира него овога распада. Кој е циљ? Плеј оф свакако имамо обезбедено. За титулу треба још много, не ми е јасно зашто полупропаднати играчи доведуе на рачун на наши деца.
Ваљда не га плаќамо затој смо га земале хахсх

Член од
1 август 2014
Мислења
706
Поени од реакции
1.296
журка почнуе у парк у 16:30.. нека падне и мзт днска..

Член од
11 октомври 2022
Мислења
265
Поени од реакции
702
Што беше работа днска па толко неамбициозно и лошо изиграно? Урош и Радукиќ како деформирани, Волер га немаше, само Тадиќ на задачу.

Член од
11 август 2013
Мислења
289
Поени од реакции
147
Што беше работа днска па толко неамбициозно и лошо изиграно? Урош и Радукиќ како деформирани, Волер га немаше, само Тадиќ на задачу.
Колко ни дозволисва толко изиграсмо, МЗТ е 2 класе појак од сви екипе у лигу.

Член од
1 август 2014
Мислења
706
Поени од реакции
1.296
Добро е што и кожув изгубиле па туј смо сви на табелу сас исто бодови...

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.329
Поени од реакции
5.434
Реалност е дека немамо ростер за да играмо сс МЗТ колко да е лоша лига па сви најдобри македонски играчи су куде њима.
Требаше да се појачамо ама тој е, радуе тија деца што добивав шанса и не се лошо покажуев само искуство ги фали да се опуштив.

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.248
Поени од реакции
428
Још пред два месеца имам туј напишано дека МЗТ ќе се прошета до титулу и покрај тој што немав тренера едноставно за нашу лигу браќа и у овија године су класа играчи, а и остало што е македонско куде њима ростер ми можемо у овј момент да га сануемо

надам се дека Волер не е посериозно повреден, много ни е битан за тим

Kajgana Shop

На врв Bottom