Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
24 февруари 2015
Мислења
60
Поени од реакции
61
Људи, дајте да се организирамо да се поправив семафори...еве ја давам фазомер, полче ракију за мајстора и шест метра кабел, петпутадваипол :) Треба ми још двоица, едн да однесе сат и едн да однесе календар у управу на клуб, за да знаев дека до јутре до 18.00 тој треба да се реши.

cold.smooth

секјурити
Член од
28 октомври 2024
Мислења
19
Поени од реакции
52
Очигледна морална победа над КК Пелистер, након што и ми навивачи покажасмо колко гу сакамо кошарку сс шутеви од плаво-белу трибину .⚪ Постоечки слике + видеа од прв погодак и шутеви, поставете ги у одговор подоле.
па малце изгледаше смешно од страну:vozbud:
Автоматски споено мислење:

99% ќе гу играв у Кале

Управа напоље!!
"напоље", "након" много се употребуев србизми,а посебно ме нервираше живела...

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.881
Поени од реакции
17.717
па малце изгледаше смешно од страну:vozbud:
Автоматски споено мислење:

"напоље", "након" много се употребуев србизми,а посебно ме нервираше живела...
Ке ми опростиш, не су србизми, него су дел од наш дијалект!

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.243
Поени од реакции
426
Некој поопширно ако може да напише што се дешава на текму, зашто има људи што работив у понеделник и не можев да отидев да гледав (још едн успех на управу)

Прва четвртина +10, втора -20 (ја што памту овуј сезону полоша четвртина не су одиграле) па трета +15 за на крај рутинска победа било е уживање за да се гледа како ми изгледа

Koce05

Lakers Fan
Член од
4 март 2018
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.682
Некој поопширно ако може да напише што се дешава на текму, зашто има људи што работив у понеделник и не можев да отидев да гледав (још едн успех на управу)

Прва четвртина +10, втора -20 (ја што памту овуј сезону полоша четвртина не су одиграле) па трета +15 за на крај рутинска победа било е уживање за да се гледа како ми изгледа
Па све што напиша, прва четвртина Луковиќ и Радукиќ лагано, втору ни удрива јак пресинг и на крај пополка пополка напуни се кош. Као и сваку текму, екипа вришти за клупу.

Сума сумарум:
✅Пелистер: демолиран
✅Кош разлика: стопена
❌Курчо: још не е вратен

PS: Аце колко и да те плаќав само плаво-бел дрес ти стои! Аце врати се!!!!

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.326
Поени од реакции
5.434
И ја не мога да иду заради работу а у много други за жал.
Пушти при крај на полувреме и делуесмо изгубено ама 3ќу гу почнасмо бш како треба за среќу
Играч како овога Радукиќа не смо имале на туј позицију па не се сеќам , дечко е доктор.
Фали клупа још 2 играча не може само сс 5 играча и Мачки повремено да улаза и да очекуемо нешто повише.

Член од
11 август 2013
Мислења
281
Поени од реакции
132
И ја не мога да иду заради работу а у много други за жал.
Пушти при крај на полувреме и делуесмо изгубено ама 3ќу гу почнасмо бш како треба за среќу
Играч како овога Радукиќа не смо имале на туј позицију па не се сеќам , дечко е доктор.
Фали клупа још 2 играча не може само сс 5 играча и Мачки повремено да улаза и да очекуемо нешто повише.
Бш на туј позицију смо га имале најдоброга играча Бојан Трајковски :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom