- Член од
- 1 август 2014
- Мислења
- 701
- Поени од реакции
- 1.292
Рок ги е до јутре до 18:00 да се одигра у било коју салу.. ако не службеноШто сга? Службено ли ќе гу изгубимо?
Рок ги е до јутре до 18:00 да се одигра у било коју салу.. ако не службеноШто сга? Службено ли ќе гу изгубимо?
па малце изгледаше смешно од странуОчигледна морална победа над КК Пелистер, након што и ми навивачи покажасмо колко гу сакамо кошарку сс шутеви од плаво-белу трибину . Постоечки слике + видеа од прв погодак и шутеви, поставете ги у одговор подоле.
"напоље", "након" много се употребуев србизми,а посебно ме нервираше живела...99% ќе гу играв у Кале
Управа напоље!!
Ке ми опростиш, не су србизми, него су дел од наш дијалект!па малце изгледаше смешно од страну
Автоматски споено мислење:
"напоље", "након" много се употребуев србизми,а посебно ме нервираше живела...
малограѓанство какв дел од дијалект што збориш,сељацизми...Ке ми опростиш, не су србизми, него су дел од наш дијалект!
Па све што напиша, прва четвртина Луковиќ и Радукиќ лагано, втору ни удрива јак пресинг и на крај пополка пополка напуни се кош. Као и сваку текму, екипа вришти за клупу.Некој поопширно ако може да напише што се дешава на текму, зашто има људи што работив у понеделник и не можев да отидев да гледав (још едн успех на управу)
Прва четвртина +10, втора -20 (ја што памту овуј сезону полоша четвртина не су одиграле) па трета +15 за на крај рутинска победа било е уживање за да се гледа како ми изгледа
Бш на туј позицију смо га имале најдоброга играча Бојан ТрајковскиИ ја не мога да иду заради работу а у много други за жал.
Пушти при крај на полувреме и делуесмо изгубено ама 3ќу гу почнасмо бш како треба за среќу
Играч како овога Радукиќа не смо имале на туј позицију па не се сеќам , дечко е доктор.
Фали клупа још 2 играча не може само сс 5 играча и Мачки повремено да улаза и да очекуемо нешто повише.
Брате 2015/16 беше пред 9/10 годинеБш на туј позицију смо га имале најдоброга играча Бојан Трајковски